Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Menrzuś napisał(a):No sooooooo.....zobaczy to modka i zamknie pokoik z powodu zbytniego rozpasania się. I co wtedy będzie?:shake: wtedy będzie tylko PW i PW tak jak tego sobie życzysz :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: jesooooooo co za nienasycony facet, tylko intymności i intymności i PW i PW :eviltong: :cool3: Iv! Chyba b,edziemy musiały zasypać Menrzusia pw i to taką ilością, żeby mu skrzynkę zapchało! :cool3: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Iv! Chyba bedziemy musiały zasypać Menrzusia pw i to taką ilością, żeby mu skrzynkę zapchało! :cool3: :hmmmm: sama nie wiem :cool3: ale chyba mu tą skrzynkę nie trudno zapchać, bo ........ciągle zaprasza tam do pisania :cool3: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: sama nie wiem :cool3: ale chyba mu tą skrzynkę nie trudno zapchać, bo ........ciągle zaprasza tam do pisania :cool3: :evil_lol: To co Cioteczko? Dajemy czadu? :user::user::user: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a):To co Cioteczko? Dajemy czadu? :user::user::user: Dajemy :cool3: :user::user::user: :user::user::user: :user::user::user: :user::user::user: :user::user::user: :user::user::user: :user::user::user: :user::user::user: :user: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Zaraz....chwilka - niech oczyszczę ją :scared: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz....chwilka - niech oczyszczę ją :scared: :crazyeye: jesteś nie przygotowany???? no wiesz......:obrazic: to po co zapraszasz do tego pisania :roll: :cool3: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: jesteś nie przygotowany???? no wiesz......:obrazic: to po co zapraszasz do tego pisania :roll: :cool3: :diabloti: Na pojedyncze PW jestem przygotowany, ale nie na zalew ich :roll: Śmigam na spacerki......paaaaaaaaaa:hand::loveu: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Na pojedyncze PW jestem przygotowany, ale nie na zalew ich :roll: Śmigam na spacerki......paaaaaaaaaa:hand::loveu: nie kuś :cool3: Miłego spacerowania :multi: ja też znikam paaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz....chwilka - niech oczyszczę ją :scared: Oczyściłeś? Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Century Gothic]Przychodzę popołudniową pora donieść że złośnica poskromiona, lekko zmoczona na spacerku po chlebek......ale chlebek suchy;) ale cię te gaduły osaczyły:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Oczyściłeś? No pewnie......już tylko w 91% jest zajęta :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przychodzę popołudniową pora donieść że złośnica poskromiona, lekko zmoczona na spacerku po chlebek......ale chlebek suchy;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]ale cię te gaduły osaczyły:razz::diabloti:[/FONT] Przynajmniej chlebek się nie przeziębi :lol: Ile się człowiek musi nagimnastykować :shake:....tylko odchodzisz i już tłuką rodzynka:shake:....eeeeeech....... Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Menrzuś napisał(a): Ile się człowiek musi nagimnastykować :shake:....tylko odchodzisz i już tłuką rodzynka:shake:....eeeeeech....... intymności proszę na PW wymieniać :eviltong: :p :diabloti: Quote
shirrrapeira Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Proszę mocno trzymać kciuki za mnie jutro. Gdzieś tak od godziny 17:00 bo zdaje bardzo ważny egzamin czyli obronę pracy magisterskiej. No trzymajcie kciuki. Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 shirrrapeira napisał(a):Proszę mocno trzymać kciuki za mnie jutro. Gdzieś tak od godziny 17:00 bo zdaje bardzo ważny egzamin czyli obronę pracy magisterskiej. No trzymajcie kciuki. Trzymam :kciuki:, będzie dobrze Shirrrrapeira :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a):intymności proszę na PW wymieniać :eviltong: :p :diabloti: O żadnych intymnościach nie mówiłem - samo ogólniki :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 shirrrapeira napisał(a):Proszę mocno trzymać kciuki za mnie jutro. Gdzieś tak od godziny 17:00 bo zdaje bardzo ważny egzamin czyli obronę pracy magisterskiej. No trzymajcie kciuki. Wiem, wiem....wszystko będzie dobrze ;) Quote
halbina Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kciuki będziemy trzymać! Wszystko pójdzie śpiewająco! a tu z innej beczki... pańcia błękitki Inki ma słabość do koników: ale fajny konik... tylko ciut większy od Inki... fajny jesteś, koniku! ...a może by tak wziąć konika na tymczas?... :p Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Piękny ten konik :loveu: a myślałaś Halbinko-co sąsiedzi by na ten tymczas powiedzieli? :cool3: :evil_lol: Quote
halbina Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 a myślałam... :painting: :motz: :pissed::lmaa::eek::watpliwy::-x:chainsaw::2gunfire::stupid::eek2::eek2: :zly7: :plzdie: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 halbina napisał(a):a myślałam... :painting: :motz: :pissed::lmaa::eek::watpliwy::-x:chainsaw::2gunfire::stupid::eek2::eek2: :zly7: :plzdie: :roll: uuuu to nieciekawie by sie wyrażali jednak :shake: Wiesz, w zasadzie Twój pies jest wielkości tego konika, to może pozostań przy dogu :loveu:, zawsze to troche miejsca w domu przyoszczędzisz :cool3: Quote
szyszka.fr Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dziendoberek!!! Foty sa poprostu boooskie!:loveu: Kochane psiaki.... Zgraną masz ekipe w domu:evil_lol:, tylko kanape za małą.. Quote
Recommended Posts