Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja tam cały czas tupie.....znaczy sie jam dobroć nad dobroci:B-fly:[/FONT]
Zależy w co tupiesz.......bo jak w TZta głowę, to nie do końca, co do tej dobroci, jestem przekonany :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Zależy w co tupiesz.......bo jak w TZta głowę, to nie do końca, co do tej dobroci, jestem przekonany :diabloti:[FONT=Century Gothic]Nieeee Tz-towi nie tupię w głowę:roll:..................................ja mu wiercę dziurę w brzuchu:diabloti:

No wiedziałam ze kto jak kto ale ty to mnie na pewno docenisz:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeee Tz-towi nie tupię w głowę:roll:..................................ja mu wiercę dziurę w brzuchu:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No wiedziałam ze kto jak kto ale ty to mnie na pewno docenisz:diabloti:[/FONT]
Chcesz mu dzyndzacza na pępku zawiesić :crazyeye:

Kto jak kto, ale ja napewno :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chcesz mu dzyndzacza na pępku zawiesić :crazyeye:

Kto jak kto, ale ja napewno :evil_lol:[FONT=Century Gothic]jakiego dzyndzacza:roll:

Noooo ba:p

WITAJ IZA!:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jakiego dzyndzacza:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Noooo ba:p[/FONT]

[FONT=Century Gothic]WITAJ IZA!:loveu:[/FONT]
Nooooo......ozdobnik pępkowy przecież :p

no maaaaaasz :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooo......ozdobnik pępkowy przecież :p

no maaaaaasz :razz:[FONT=Century Gothic]Eeeeeee nieeeeee..........nie lubiem takich "ozdobników" zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.......nieee zdecydowanie nie[/FONT]:shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeeee nieeeeee..........nie lubiem takich "ozdobników" zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.......nieee zdecydowanie nie[/FONT]:shake:
Eeee tam - ładny ozdobnik w pępku nie wygląda źle :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Eeee tam - ładny ozdobnik w pępku nie wygląda źle :razz:

No właśnie! Mój wygląda całkiem nieźle :cool3:

Menrzusiu! Ja to Cię chyba będę różem po oczach traktowała! Może wtedy mnie będziesz zauważał! :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeee tam - ładny ozdobnik w pępku nie wygląda źle :razz:[FONT=Century Gothic]Taaaaaak to pokaż swój:razz:

Dobra lece kochani:loveu: po chlebek;)
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaaak to pokaż swój:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra lece kochani:loveu: po chlebek;)[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT]

Bułki też kup!

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaaak to pokaż swój:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra lece kochani:loveu: po chlebek;)[/FONT]
U kobitki przecież :eviltong:

Paaaaaaa :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No właśnie! Mój wygląda całkiem nieźle :cool3:

Menrzusiu! Ja to Cię chyba będę różem po oczach traktowała! Może wtedy mnie będziesz zauważał! :roll:

I tu się zgadzamy.....mówiłem, że Jabłuszkowa bez marudzenia nie wytrzyma :diabloti:

Przecież zauważam.....tylko te posty jakoś z opóźnieniem wskakują :crazyeye:

Posted

Menrzuś napisał(a):
I tu się zgadzamy.....mówiłem, że Jabłuszkowa bez marudzenia nie wytrzyma :diabloti:

Przecież zauważam.....tylko te posty jakoś z opóźnieniem wskakują :crazyeye:

Masz szczęście!

A dogo znów zaczyna szaleć! Czytałam gdzieś, że multicytowanie to teraz tylko dla VIP-ów będzie! :roll: Normalnie salonka się tu zaczyna robić :roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Masz szczęście!

A dogo znów zaczyna szaleć! Czytałam gdzieś, że multicytowanie to teraz tylko dla VIP-ów będzie! :roll: Normalnie salonka się tu zaczyna robić :roll:

Nooooo.....szczęściarz ze mnie :loveu:
....a nam tylko pierwsze dwa na stronie do multicytowania na zachętę zostawili? A olać to.....jakoś bez tego przeżyję

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nooooo.....szczęściarz ze mnie :loveu:
....a nam tylko pierwsze dwa na stronie do multicytowania na zachętę zostawili? A olać to.....jakoś bez tego przeżyję

ale jest to wkurzające! Tak samo jak to przeskakiwanie postów, problemy niektórych osób z zalogowaniem się, etc! :angryy:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
ale jest to wkurzające! Tak samo jak to przeskakiwanie postów, problemy niektórych osób z zalogowaniem się, etc! :angryy:

Pewnie chcą w ten sposób wymusić daninę......przepraszam - abonament :cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']I tu się zgadzamy.....mówiłem, że Jabłuszkowa bez marudzenia nie wytrzyma :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Wcale nie...............to pomówienia jakieś:roll::evil_lol:

A to ja nie jestem VIP-em bo nie mam multi:roll:

Ehhhhh sie porobiło:shake:
[/FONT]

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a ja nawet 2 multi nie miałam ale sobie otwierałam w kilku oknach ...potem wycinałam i miałam pocytowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand: z zimnego Śląska
[/FONT]

Posted

halbina napisał(a):
jak mi zacznie zbywać, to się skuszę na abonamencik... ale to jeszcze dużo wody musi upłynąć aż nadejdzie ta chwila, że mi zbywać zacznie... :evil_lol:

A ja nie lubię być zmuszany.....i dlatego na wściekłe reklamy kompletnie nie reaguję :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wcale nie...............to pomówienia jakieś:roll::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A to ja nie jestem VIP-em bo nie mam multi:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ehhhhh sie porobiło:shake:[/FONT]
Wiem - to jakieś ploooootki ;)
Może multi-VIPy też nie mają :razz:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a ja nawet 2 multi nie miałam ale sobie otwierałam w kilku oknach ...potem wycinałam i miałam pocytowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:hand: z zimnego Śląska [/FONT]

Ty to jesteś obrotna :multi:
ze słonecznego Pomorza :hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiem - to jakieś ploooootki ;)
Może multi-VIPy też nie mają :razz:[FONT=Century Gothic]Tak plotki....i to ty je rozsiewasz ty ty ty plotkaro:evil_lol:;):loveu:

No mam nadzieje bo to VIP-ostwo to mi się wcale nie podoba:shake::evil_lol:
[/FONT]