Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja tam cały czas tupie.....znaczy sie jam dobroć nad dobroci:B-fly:[/FONT] Zależy w co tupiesz.......bo jak w TZta głowę, to nie do końca, co do tej dobroci, jestem przekonany :diabloti: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Zależy w co tupiesz.......bo jak w TZta głowę, to nie do końca, co do tej dobroci, jestem przekonany :diabloti:[FONT=Century Gothic]Nieeee Tz-towi nie tupię w głowę:roll:..................................ja mu wiercę dziurę w brzuchu:diabloti: No wiedziałam ze kto jak kto ale ty to mnie na pewno docenisz:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeee Tz-towi nie tupię w głowę:roll:..................................ja mu wiercę dziurę w brzuchu:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No wiedziałam ze kto jak kto ale ty to mnie na pewno docenisz:diabloti:[/FONT] Chcesz mu dzyndzacza na pępku zawiesić :crazyeye: Kto jak kto, ale ja napewno :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :loveu: Dooooooooooooooooooooooooberek! :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Dooooooooooooooooooooooooberek! :loveu: Nareszcie :multi: Bry, bry, bryyyyyyyyy :loveu: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Chcesz mu dzyndzacza na pępku zawiesić :crazyeye: Kto jak kto, ale ja napewno :evil_lol:[FONT=Century Gothic]jakiego dzyndzacza:roll: Noooo ba:p WITAJ IZA!:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jakiego dzyndzacza:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Noooo ba:p[/FONT] [FONT=Century Gothic]WITAJ IZA!:loveu:[/FONT] Nooooo......ozdobnik pępkowy przecież :p no maaaaaasz :razz: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo......ozdobnik pępkowy przecież :p no maaaaaasz :razz:[FONT=Century Gothic]Eeeeeee nieeeeee..........nie lubiem takich "ozdobników" zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.......nieee zdecydowanie nie[/FONT]:shake: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeeee nieeeeee..........nie lubiem takich "ozdobników" zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.......nieee zdecydowanie nie[/FONT]:shake: Eeee tam - ładny ozdobnik w pępku nie wygląda źle :razz: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeee tam - ładny ozdobnik w pępku nie wygląda źle :razz: No właśnie! Mój wygląda całkiem nieźle :cool3: Menrzusiu! Ja to Cię chyba będę różem po oczach traktowała! Może wtedy mnie będziesz zauważał! :roll: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeee tam - ładny ozdobnik w pępku nie wygląda źle :razz:[FONT=Century Gothic]Taaaaaak to pokaż swój:razz: Dobra lece kochani:loveu: po chlebek;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaaak to pokaż swój:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra lece kochani:loveu: po chlebek;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] Bułki też kup! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaaak to pokaż swój:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra lece kochani:loveu: po chlebek;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] U kobitki przecież :eviltong: Paaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No właśnie! Mój wygląda całkiem nieźle :cool3: Menrzusiu! Ja to Cię chyba będę różem po oczach traktowała! Może wtedy mnie będziesz zauważał! :roll: I tu się zgadzamy.....mówiłem, że Jabłuszkowa bez marudzenia nie wytrzyma :diabloti: Przecież zauważam.....tylko te posty jakoś z opóźnieniem wskakują :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):I tu się zgadzamy.....mówiłem, że Jabłuszkowa bez marudzenia nie wytrzyma :diabloti: Przecież zauważam.....tylko te posty jakoś z opóźnieniem wskakują :crazyeye: Masz szczęście! A dogo znów zaczyna szaleć! Czytałam gdzieś, że multicytowanie to teraz tylko dla VIP-ów będzie! :roll: Normalnie salonka się tu zaczyna robić :roll: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Masz szczęście! A dogo znów zaczyna szaleć! Czytałam gdzieś, że multicytowanie to teraz tylko dla VIP-ów będzie! :roll: Normalnie salonka się tu zaczyna robić :roll: Nooooo.....szczęściarz ze mnie :loveu: ....a nam tylko pierwsze dwa na stronie do multicytowania na zachętę zostawili? A olać to.....jakoś bez tego przeżyję Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Nooooo.....szczęściarz ze mnie :loveu: ....a nam tylko pierwsze dwa na stronie do multicytowania na zachętę zostawili? A olać to.....jakoś bez tego przeżyję ale jest to wkurzające! Tak samo jak to przeskakiwanie postów, problemy niektórych osób z zalogowaniem się, etc! :angryy: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):ale jest to wkurzające! Tak samo jak to przeskakiwanie postów, problemy niektórych osób z zalogowaniem się, etc! :angryy: Pewnie chcą w ten sposób wymusić daninę......przepraszam - abonament :cool1: Quote
halbina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jak mi zacznie zbywać, to się skuszę na abonamencik... ale to jeszcze dużo wody musi upłynąć aż nadejdzie ta chwila, że mi zbywać zacznie... :evil_lol: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']I tu się zgadzamy.....mówiłem, że Jabłuszkowa bez marudzenia nie wytrzyma :diabloti: [FONT=Century Gothic]Wcale nie...............to pomówienia jakieś:roll::evil_lol: A to ja nie jestem VIP-em bo nie mam multi:roll: Ehhhhh sie porobiło:shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a ja nawet 2 multi nie miałam ale sobie otwierałam w kilku oknach ...potem wycinałam i miałam pocytowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: z zimnego Śląska [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 halbina napisał(a):jak mi zacznie zbywać, to się skuszę na abonamencik... ale to jeszcze dużo wody musi upłynąć aż nadejdzie ta chwila, że mi zbywać zacznie... :evil_lol: A ja nie lubię być zmuszany.....i dlatego na wściekłe reklamy kompletnie nie reaguję :p Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wcale nie...............to pomówienia jakieś:roll::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A to ja nie jestem VIP-em bo nie mam multi:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ehhhhh sie porobiło:shake:[/FONT] Wiem - to jakieś ploooootki ;) Może multi-VIPy też nie mają :razz: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a ja nawet 2 multi nie miałam ale sobie otwierałam w kilku oknach ...potem wycinałam i miałam pocytowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:hand: z zimnego Śląska [/FONT] Ty to jesteś obrotna :multi: ze słonecznego Pomorza :hand: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiem - to jakieś ploooootki ;) Może multi-VIPy też nie mają :razz:[FONT=Century Gothic]Tak plotki....i to ty je rozsiewasz ty ty ty plotkaro:evil_lol:;):loveu: No mam nadzieje bo to VIP-ostwo to mi się wcale nie podoba:shake::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts