Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']A widzisz ....a tak bys załozył rózowe cudo ze słonikiem:razz: i jestem pewna ze alfa nic by ci wtedy nie była w stanie zrobić......ty się jeszcze zastanów:razz:

:diabloti:

Myślę, że Menrzuś w różowych gatkach z lycry ze słonikiem z przodu i imionami ptasiorów z tyłu, siedzący przed komputrem, spowodowałby co najmniej uśmiech u Alfy!

Menrzuś! My Ci takie gatki kupimy! Będziesz mógł z nami dłużej pogadać!

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Różówe z lycry! Booooooooooooooooooskie!

Ty jedyna mnie rozumiesz cioteczko:loveu:

A tam! Perwersja... Zoba jak Jabcokowa szybko podchwyciła! Żadna perwera...

nooo przeca ja taka cnotliwa janielica jestem:roll:.....zadnej perwery tu nie ma:roll::diabloti:

No nie ić!!!!!!!!!!! No nie ić!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Myślę, że Menrzuś w różowych gatkach z lycry ze słonikiem z przodu i imionami ptasiorów z tyłu, siedzący przed komputrem, spowodowałby co najmniej uśmiech u Alfy!

Menrzuś! My Ci takie gatki kupimy! Będziesz mógł z nami dłużej pogadać!
Tak jestem za! Decyzja zapadła..........do tego ocieplacz z baranka (różwego:diabloti:) i wentylatorek i zraszacz na gorące dni:diabloti: i bedzie full service...co ty na to Iza?:razz:

Posted

[quote name='apple']Tak jestem za! Decyzja zapadła..........do tego ocieplacz z baranka (różwego:diabloti:) i wentylatorek i zraszacz na gorące dni:diabloti: i bedzie full service...co ty na to Iza?:razz:

TAK! TAK! TAK! TAK!!!

Posted

a może jednak kolorek zmienić z różowego na niebieski... ja wiem, że różowy to ulubiony kolor Menrzusia, ale w niebieskim byłby taki SmerfoMenrzuś... :eviltong: :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
a może jednak kolorek zmienić z różowego na niebieski... ja wiem, że różowy to ulubiony kolor Menrzusia, ale w niebieskim byłby taki SmerfoMenrzuś... :eviltong: :evil_lol:

już Ty lepiej nie kombinuj......juz jedna próbowała ze mnie Pottera zrobić :eviltong:

idę tam gdzie nie jest różowo, czyli na spacerek ;)

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Wiecie co, słabo trzymaliście kciuki za moją przyszłą pracę, nie podobała im się gramatyka w języku angielskim no trudno, nie to nie.

I co ja na to poradzę - z gramatyki angielskiej jestem kompletna noga :shake:

Posted

Ja nie wiem, wydaje mi sie, ze to tak na odczepnego, ale wiesz nie sadze zeby Chinczycy tak zwracali uwage na gramatyke, zawsze mi sie tez wydawalo, ze slownictwo w angielskim mam raczej ubogie a tu tymczasem sie dowiaduje, ze bogate, fakt nie jestem moze orlem z gramatyki, ale... no coz nie udalo sie.

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Ja nie wiem, wydaje mi sie, ze to tak na odczepnego, ale wiesz nie sadze zeby Chinczycy tak zwracali uwage na gramatyke, zawsze mi sie tez wydawalo, ze slownictwo w angielskim mam raczej ubogie a tu tymczasem sie dowiaduje, ze bogate, fakt nie jestem moze orlem z gramatyki, ale... no coz nie udalo sie.
A jaki to był "job"??

Posted

shirrrapeira napisał(a):

Następnym razem sie uda......nochal do góry :razz:

Posted

GoniaP napisał(a):
Wy już tu mnie chyba nie lubicie... Wpadam na moment i wypadam :(
Ale napiszę tylko, że Was koffffam, i nie mam czasu zjeść, ani pójść do WC

A dlaczego niby nie lubię? :crazyeye:

Z tym WC to Ci nie pomogę :shake: