Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']BA! No przeca nawet nie smiała bym tak pomyśleć:evil_lol:

A ja mam jedno małe pytanko do ciebie....czy tu już zacząłes podgrzewać wodę w Bałtyku dla mnie:razz:

Własnym ciałem :diabloti::diabloti:.....ale jak będzie Ci zimno to możesz strój płetwonurka założyć.....taki piankowy......mmmmmmmmmm :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie ! Menrzuś ogrzej nam wodę, pliiiiiisssssss :evil_lol:
(mnie na sierpień :lol: ) i piaseczek oczyść z kamyków :evil_lol: ..... w końcu musisz się postarać cobyśmy zadowolone z wypoczynku w TWOICH stronach wróciły :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Własnym ciałem :diabloti::diabloti:.....ale jak będzie Ci zimno to możesz strój płetwonurka założyć.....taki piankowy......mmmmmmmmmm :evil_lol:Myślałam ze grzałeczką.........nawet o takich poświęceniach nie myślałam...........z resztą coś ci mówiłam o kapielach na naguska:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']właśnie ! Menrzuś ogrzej nam wodę, pliiiiiisssssss :evil_lol:
(mnie na sierpień :lol: ) i piaseczek oczyść z kamyków :evil_lol: ..... w końcu musisz się postarać cobyśmy zadowolone z wypoczynku w TWOICH stronach wróciły :diabloti:

agdzie Ty tu kamyki widzisz? Sam piaseczek :razz:.....no tak - teraz za każdy ewentualny deszcz, czy biegunkę po bagietce, to będę personalnie odpowiadał? :crazyeye:.....:placz:
[quote name='apple']Myślałam ze grzałeczką.........nawet o takich poświęceniach nie myślałam...........z resztą coś ci mówiłam o kapielach na naguska:evil_lol::diabloti:
jesoooooooooo......jakich naguskach :eek2:

Posted

Menrzuś napisał(a):
agdzie Ty tu kamyki widzisz? Sam piaseczek :razz:.....no tak - teraz za każdy ewentualny deszcz, czy biegunkę po bagietce, to będę personalnie odpowiadał? :crazyeye:.....:placz:

jesoooooooooo......jakich naguskach :eek2:

pewnie o nagusieńkich naguskach :evil_lol:

a kamyki czasem są, takie malutkie - jak fale wyrzucają..... pamiętam, że w Darłówku były.... a że w tamtym roku leżałam tylko na kamykach to teraz chcę drobniutki piaczeczek..... :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']agdzie Ty tu kamyki widzisz? Sam piaseczek :razz:.....no tak - teraz za każdy ewentualny deszcz, czy biegunkę po bagietce, to będę personalnie odpowiadał? :crazyeye:.....:placz:

To już wiem do kogo w razie co reklamacje składać:evil_lol:

jesoooooooooo......jakich naguskach :eek2: No na waleta....bosszzz czy ja musze wszystko tak dosłownie:roll:

Posted

[quote name='Agniest']pewnie o nagusieńkich naguskach :evil_lol:

a kamyki czasem są, takie malutkie - jak fale wyrzucają..... pamiętam, że w Darłówku były.... a że w tamtym roku leżałam tylko na kamykach to teraz chcę drobniutki piaczeczek..... :cool3:

To nad zatokę Gdańską - tu jest sam piaseczek z muszelkami :razz:

[quote name='apple']No na waleta....bosszzz czy ja musze wszystko tak dosłownie:roll:

jeszcze na waleta :placz::placz:......no i doopa z netu na najbliższy tydzień :placz::placz:

Muszę już śmigać powalczyc z garami :cool3:

Miłego weekendu :multi::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']To nad zatokę Gdańską - tu jest sam piaseczek z muszelkami

jeszcze na waleta :placz::placz:......no i doopa z netu na najbliższy tydzień :placz::placz:

No a dlaczego? odmroziłes sobie paluszka.....tfu tfu paluszki:diabloti:

Muszę już śmigać powalczyc z garami :cool3:

Miłego weekendu :multi::loveu::loveu:No to smigaj- ppapapapapa:loveu:

Posted

[quote name='Agniest']witanko :multi:

Menrzuś, Sylwa jakby szczuplejsza na tych zdjęciach...... :evil_lol: ;)

a Książe jak zwykle boski :loveu:[/quote]

Sylwa szczuplejsza... W paznokciach :evil_lol:

Buhahahahahahaha

[quote name='Menrzuś']Własnym ciałem :diabloti::diabloti:.....ale jak będzie Ci zimno to możesz strój płetwonurka założyć.....taki piankowy......mmmmmmmmmm :evil_lol:[/quote]

Już se Jabcokową wyobrażam w takikm stroju. Jeszcze tylko płetwy, okularki, rurka i dawaj: na podbój Bałtyku i Neptuna :evil_lol:

Cześć Menrzusiu Koffffffffffffffffffffffany! :loveu:

Posted

Ty mnie nie denerwuj - specjalna karma, trzy razy dziennie do lasu z non stop rzucanym patyczkiem w końcu musi przynieść efekt :roll:

No co Ty - już bikini sobie kupiła :loveu:.....no i ciałko trzeba troszke podgrillować :razz:

Posted

[quote name='AgaiTheta']No ja mowilam, że za wczesnie wracamy do domu. Wróciłabym teraz to byś był :*[/quote]

Już powoli nie wyrabiasz :shake:.....gdzie te imprezy do rana? :p

Posted

[quote name='AgaiTheta']Wyrabiam Wyrabiam. Do rana nie bylo i to byla posiadowka w kregu rodzinnym :)
(klepie na gg - focha masz?)[/quote]

Mówiłem Ci, że jak mam focha to trudno mnie znaleźć :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu!

Jak wrażenia po wczorajszym meczu? Ja to się strasznie cieszę, że Turcy wygrali... Jakiś sentyment mam do tego kraju i jego mieszkańców :-)[/quote]

Ładnie....jedna na mecz patrzy poprzez ciachowatość, a druga poprzez przeżycia wakacyjne :evil_lol:

Ja nikomu tym razem nie kibicowałem - patrzyłem dla przyjemności patrzenia ;)

Witanko Izaaaaa:multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ładnie....jedna na mecz patrzy poprzez ciachowatość, a druga poprzez przeżycia wakacyjne :evil_lol:

Ja nikomu tym razem nie kibicowałem - patrzyłem dla przyjemności patrzenia ;)

Witanko Izaaaaa:multi:[/quote]

Jakbym miała być ścisła, to poprzez pryzmat podróży poślubnej, wspaniałej przygody i poznanych, cudownych kolegów z Turcji :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jakbym miała być ścisła, to poprzez pryzmat podróży poślubnej, wspaniałej przygody i poznanych, cudownych kolegów z Turcji :loveu:[/quote]

No, jak kolegów, to w porządku - szkoda, że nie powiedziałaś wcześniej :evil_lol: bo reszta to dalej nie ma nic wspólnego ze sportem :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']No, jak kolegów, to w porządku - szkoda, że nie powiedziałaś wcześniej :evil_lol: bo reszta to dalej nie ma nic wspólnego ze sportem :eviltong:[/quote]

Menrzuś! Nie bądź upierdas :evil_lol:

P.S. Argon jak zawsze przystojny!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Nie bądź upierdas :evil_lol:

P.S. Argon jak zawsze przystojny![/quote]

Nie jesteś pierwsza, która zauważyła tą moją cudną zaletę :diabloti:

PS. Wieeeeeem :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie jesteś pierwsza, która zauważyła tą moją cudną zaletę :diabloti:

PS. Wieeeeeem :loveu:[/quote]

Skromny jak zawsze! :p

Dopsz, baw się dobrze Menrzusiu na meczyku :cool3:

Pomarańczowi do przodu :multi:

Papa.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziam