Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']BA! No przeca nawet nie smiała bym tak pomyśleć:evil_lol: A ja mam jedno małe pytanko do ciebie....czy tu już zacząłes podgrzewać wodę w Bałtyku dla mnie:razz: Własnym ciałem :diabloti::diabloti:.....ale jak będzie Ci zimno to możesz strój płetwonurka założyć.....taki piankowy......mmmmmmmmmm :evil_lol: Quote
Agniest Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 właśnie ! Menrzuś ogrzej nam wodę, pliiiiiisssssss :evil_lol: (mnie na sierpień :lol: ) i piaseczek oczyść z kamyków :evil_lol: ..... w końcu musisz się postarać cobyśmy zadowolone z wypoczynku w TWOICH stronach wróciły :diabloti: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Własnym ciałem :diabloti::diabloti:.....ale jak będzie Ci zimno to możesz strój płetwonurka założyć.....taki piankowy......mmmmmmmmmm :evil_lol:Myślałam ze grzałeczką.........nawet o takich poświęceniach nie myślałam...........z resztą coś ci mówiłam o kapielach na naguska:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agniest']właśnie ! Menrzuś ogrzej nam wodę, pliiiiiisssssss :evil_lol: (mnie na sierpień :lol: ) i piaseczek oczyść z kamyków :evil_lol: ..... w końcu musisz się postarać cobyśmy zadowolone z wypoczynku w TWOICH stronach wróciły :diabloti: agdzie Ty tu kamyki widzisz? Sam piaseczek :razz:.....no tak - teraz za każdy ewentualny deszcz, czy biegunkę po bagietce, to będę personalnie odpowiadał? :crazyeye:.....:placz: [quote name='apple']Myślałam ze grzałeczką.........nawet o takich poświęceniach nie myślałam...........z resztą coś ci mówiłam o kapielach na naguska:evil_lol::diabloti: jesoooooooooo......jakich naguskach :eek2: Quote
Agniest Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Menrzuś napisał(a):agdzie Ty tu kamyki widzisz? Sam piaseczek :razz:.....no tak - teraz za każdy ewentualny deszcz, czy biegunkę po bagietce, to będę personalnie odpowiadał? :crazyeye:.....:placz: jesoooooooooo......jakich naguskach :eek2: pewnie o nagusieńkich naguskach :evil_lol: a kamyki czasem są, takie malutkie - jak fale wyrzucają..... pamiętam, że w Darłówku były.... a że w tamtym roku leżałam tylko na kamykach to teraz chcę drobniutki piaczeczek..... :cool3: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']agdzie Ty tu kamyki widzisz? Sam piaseczek :razz:.....no tak - teraz za każdy ewentualny deszcz, czy biegunkę po bagietce, to będę personalnie odpowiadał? :crazyeye:.....:placz: To już wiem do kogo w razie co reklamacje składać:evil_lol: jesoooooooooo......jakich naguskach :eek2: No na waleta....bosszzz czy ja musze wszystko tak dosłownie:roll: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agniest']pewnie o nagusieńkich naguskach :evil_lol: a kamyki czasem są, takie malutkie - jak fale wyrzucają..... pamiętam, że w Darłówku były.... a że w tamtym roku leżałam tylko na kamykach to teraz chcę drobniutki piaczeczek..... :cool3: To nad zatokę Gdańską - tu jest sam piaseczek z muszelkami :razz: [quote name='apple']No na waleta....bosszzz czy ja musze wszystko tak dosłownie:roll: jeszcze na waleta :placz::placz:......no i doopa z netu na najbliższy tydzień :placz::placz: Muszę już śmigać powalczyc z garami :cool3: Miłego weekendu :multi::loveu::loveu: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Menrzuś']To nad zatokę Gdańską - tu jest sam piaseczek z muszelkami jeszcze na waleta :placz::placz:......no i doopa z netu na najbliższy tydzień :placz::placz: No a dlaczego? odmroziłes sobie paluszka.....tfu tfu paluszki:diabloti: Muszę już śmigać powalczyc z garami :cool3: Miłego weekendu :multi::loveu::loveu:No to smigaj- ppapapapapa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']No to smigaj- ppapapapapa:loveu: Czymnijcie się :multi::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agniest']witanko :multi: Menrzuś, Sylwa jakby szczuplejsza na tych zdjęciach...... :evil_lol: ;) a Książe jak zwykle boski :loveu:[/quote] Sylwa szczuplejsza... W paznokciach :evil_lol: Buhahahahahahaha [quote name='Menrzuś']Własnym ciałem :diabloti::diabloti:.....ale jak będzie Ci zimno to możesz strój płetwonurka założyć.....taki piankowy......mmmmmmmmmm :evil_lol:[/quote] Już se Jabcokową wyobrażam w takikm stroju. Jeszcze tylko płetwy, okularki, rurka i dawaj: na podbój Bałtyku i Neptuna :evil_lol: Cześć Menrzusiu Koffffffffffffffffffffffany! :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ty mnie nie denerwuj - specjalna karma, trzy razy dziennie do lasu z non stop rzucanym patyczkiem w końcu musi przynieść efekt :roll: No co Ty - już bikini sobie kupiła :loveu:.....no i ciałko trzeba troszke podgrillować :razz: Quote
Menrzuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Kurcze....ale jestem głodny A co to? Świeża wierzbinka :razz: No....na przystawke może być :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='AgaiTheta']i Ty już śpisz...:-([/quote] Kiedyś wreszcie trzeba iść spać :glaszcze: Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 No ja mowilam, że za wczesnie wracamy do domu. Wróciłabym teraz to byś był :* Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='AgaiTheta']No ja mowilam, że za wczesnie wracamy do domu. Wróciłabym teraz to byś był :*[/quote] Już powoli nie wyrabiasz :shake:.....gdzie te imprezy do rana? :p Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Wyrabiam Wyrabiam. Do rana nie bylo i to byla posiadowka w kregu rodzinnym :) (klepie na gg - focha masz?) Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='AgaiTheta']Wyrabiam Wyrabiam. Do rana nie bylo i to byla posiadowka w kregu rodzinnym :) (klepie na gg - focha masz?)[/quote] Mówiłem Ci, że jak mam focha to trudno mnie znaleźć :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Doberek Menrzusiu! Jak wrażenia po wczorajszym meczu? Ja to się strasznie cieszę, że Turcy wygrali... Jakiś sentyment mam do tego kraju i jego mieszkańców :-) Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! Jak wrażenia po wczorajszym meczu? Ja to się strasznie cieszę, że Turcy wygrali... Jakiś sentyment mam do tego kraju i jego mieszkańców :-)[/quote] Ładnie....jedna na mecz patrzy poprzez ciachowatość, a druga poprzez przeżycia wakacyjne :evil_lol: Ja nikomu tym razem nie kibicowałem - patrzyłem dla przyjemności patrzenia ;) Witanko Izaaaaa:multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Ładnie....jedna na mecz patrzy poprzez ciachowatość, a druga poprzez przeżycia wakacyjne :evil_lol: Ja nikomu tym razem nie kibicowałem - patrzyłem dla przyjemności patrzenia ;) Witanko Izaaaaa:multi:[/quote] Jakbym miała być ścisła, to poprzez pryzmat podróży poślubnej, wspaniałej przygody i poznanych, cudownych kolegów z Turcji :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jakbym miała być ścisła, to poprzez pryzmat podróży poślubnej, wspaniałej przygody i poznanych, cudownych kolegów z Turcji :loveu:[/quote] No, jak kolegów, to w porządku - szkoda, że nie powiedziałaś wcześniej :evil_lol: bo reszta to dalej nie ma nic wspólnego ze sportem :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No, jak kolegów, to w porządku - szkoda, że nie powiedziałaś wcześniej :evil_lol: bo reszta to dalej nie ma nic wspólnego ze sportem :eviltong:[/quote] Menrzuś! Nie bądź upierdas :evil_lol: P.S. Argon jak zawsze przystojny! Quote
Menrzuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Nie bądź upierdas :evil_lol: P.S. Argon jak zawsze przystojny![/quote] Nie jesteś pierwsza, która zauważyła tą moją cudną zaletę :diabloti: PS. Wieeeeeem :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie jesteś pierwsza, która zauważyła tą moją cudną zaletę :diabloti: PS. Wieeeeeem :loveu:[/quote] Skromny jak zawsze! :p Dopsz, baw się dobrze Menrzusiu na meczyku :cool3: Pomarańczowi do przodu :multi: Papa. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziam Quote
Recommended Posts