Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A co tu ilość ma znaczyć - o TZtowych gatkach mówiliśmy.... (juz nawet nie cytuje, bo ten kolor aż mi się w czachę wwierca :eviltong:) boszsz.....no i nie zejdzie z tematu - Ptasior jeden :evil_lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']boszsz....mówiłem, że tylko taka możliwość istnieje, a to nie znaczy że..... co za jeNdza hihihihihi:diabloti: [quote name='Agniest']Menrzuś, a masz różowe bokserki ? :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Nie mam ........:evil_lol: [quote name='Agniest'](dziewczyny to już wiecie co kupić następnym razem :evil_lol:) [quote name='Menrzuś']Ani mi się ważcie :mad::mad::mad:......Alfa by mi zeszła za śmiechu :evil_lol:Bosszzz ja już mam plana......normalnie rószoffe ze słonikiem z przodu:diabloti: dziwczyny robimy ściepke a ja juz działam i projektuje:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']A co tu ilość ma znaczyć - o TZtowych gatkach mówiliśmy.... (juz nawet nie cytuje, bo ten kolor aż mi się w czachę wwierca :eviltong:) boszsz.....no i nie zejdzie z tematu - Ptasior jeden :evil_lol: No jak to? Ilość ma znaczenie!!! Bo my Cię wszystkie kofffffffffffffamy! Na różowo! Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple']hihihihihi:diabloti: Bosszzz ja już mam plana......normalnie rószoffe ze słonikiem z przodu:diabloti: dziwczyny robimy ściepke a ja juz działam i projektuje:evil_lol: A imiona gdzie dasz? Z tyłu? Na poopie? :crazyeye: A można sobie wybrać miejsce na swoje imię? :cool3: Bo ja byl wolała z przodu :eviltong: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No jak to? Ilość ma znaczenie!!! Bo my Cię wszystkie kofffffffffffffamy! Na różowo! Taaaa na rószofo:loveu: [quote name='Iza i Avanti']A imiona gdzie dasz? Z tyłu? Na poopie? :crazyeye: A można sobie wybrać miejsce na swoje imię? :cool3: Bo ja byl wolała z przodu :eviltong: KAŻDA BY CHCIAŁA Z PRZODU- więc kazda bedziesolidarnie na poopie........możesz se conajwyżej wybrać półdupek:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ej....bez....tzn opanujta sie - żadnych słoników.....żadnych przodów Litości :placz::placz::placz: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Ej....bez....tzn opanujta sie - żadnych słoników.....żadnych przodów Litości :placz::placz::placz:no ale dlaczemu ty chcesz zgnieść w zarodku taki dobry pomysł?:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Taaaa na rószofo:loveu: KAŻDA BY CHCIAŁA Z PRZODU- więc kazda bedziesolidarnie na poopie........możesz se conajwyżej wybrać półdupek:evil_lol::diabloti: To ja poproszę lewy! :cool3: [quote name='Menrzuś']Ej....bez....tzn opanujta sie - żadnych słoników.....żadnych przodów Litości :placz::placz::placz: NO MERCY!!! [quote name='apple']no ale dlaczemu ty chcesz zgnieść w zarodku taki dobry pomysł?:roll: Bo on nie rozumie naszego tffffffffffffffffffórczego pomysła :shake: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To ja poproszę lewy! :cool3: NO MERCY!!! YES I AGREE:diabloti: Bo on nie rozumie naszego tffffffffffffffffffórczego pomysła :shake:Normalnie typowy samiec:cool1::loveu: A co do posladka to umieszczę ci zaraz nade mną....jakoś tez wolę lewy:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A tak tu cicho było......milusio...... :placz::placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Normalnie typowy samiec:cool1::loveu: A co do posladka to umieszczę ci zaraz nade mną....jakoś tez wolę lewy:diabloti: I jeszcze się nie odzywa! A jak się odzywa to jakoś tak... cicho? Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Menrzuś napisał(a):A tak tu cicho było......milusio...... :placz::placz::placz: Agniestka zaczęła temat! Nie my! My tylko ptasiorzymy! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Normalnie typowy samiec:cool1::loveu: A co do posladka to umieszczę ci zaraz nade mną....jakoś tez wolę lewy:diabloti: I jeszcze SAMIEC :placz::placz: Spokój juz - idem do kuchni, bo wizja która mi roztaczacie jest nie do objecia rozumem :eviltong: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak tu cicho było......milusio...... :placz::placz::placz:No jak to chciałbyś wrócić do epoki z przed naszej trócy:-( [quote name='Iza i Avanti']I jeszcze się nie odzywa! A jak się odzywa to jakoś tak... cicho? Qurcze.....zawstydził się może:cool1: [quote name='Menrzuś']I jeszcze SAMIEC :placz::placz: Spokój juz - idem do kuchni, bo wizja która mi roztaczacie jest nie do objecia rozumem :eviltong: eeeee tam.......rozum jest jak lycra, wszystko pomiesci:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Menrzuś napisał(a):I jeszcze SAMIEC :placz::placz: Spokój juz - idem do kuchni, bo wizja która mi roztaczacie jest nie do objecia rozumem :eviltong: Nie ić! Pogadajmy jeszcze o różówych gatkach!!! Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple']No jak to chciałbyś wrócić do epoki z przed naszej trócy:-( Qurcze.....zawstydził się może:cool1: eeeee tam.......rozum jest jak lycra, wszystko pomiesci:diabloti: Rozum jest jak lycra! Jesssssssssssssssssoooooooooooooooo! Szczęki mnie bolą od śmiechu!! Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Agniestka zaczęła temat! Nie my! My tylko ptasiorzymy! :evil_lol: Taaaa....namiĘszała i uciekła :mad: [quote name='apple']No jak to chciałbyś wrócić do epoki z przed naszej trócy:-( Qurcze.....zawstydził się może:cool1: eeeee tam.......rozum jest jak lycra, wszystko pomiesci:diabloti: A ić Ty z tą Twoją lycrą - na łeb se nie założę :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaaa....namiĘszała i uciekła :mad: A ić Ty z tą Twoją lycrą - na łeb se nie założę :diabloti: No soooooooooooo Ty! Otwory na oczy zrobimy, zameczek wszyjemy i dobre będzie! :evil_lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie ić! Pogadajmy jeszcze o różówych gatkach!!!:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Rozum jest jak lycra! Jesssssssssssssssssoooooooooooooooo! Szczęki mnie bolą od śmiechu!!Za mało trenujesz:diabloti: [quote name='Menrzuś'] A ić Ty z tą Twoją lycrą - na łeb se nie założę :diabloti:Czy ja wiem:roll: - jak się postarasz:razz:...... wiem one bedą z lycry!!!!!!!!!:diabloti: bedziesz mógł od czasu do czasu na basen wyskoczyć:evil_lol: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooo Ty! Otwory na oczy zrobimy, zameczek wszyjemy i dobre będzie! :evil_lol:I jeszcze opowiednie wycięcia podkreśląjace linie szczęki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie ić! Pogadajmy jeszcze o różówych gatkach!!! Muszę, bo sine pod okiem bedę miał :cool1: Iza i Avanti napisał(a):No soooooooooooo Ty! Otwory na oczy zrobimy, zameczek wszyjemy i dobre będzie! :evil_lol: To juz jest perwersja :diabloti: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Muszę, bo sine pod okiem bedę miał :cool1: A widzisz ....a tak bys załozył rózowe cudo ze słonikiem:razz: i jestem pewna ze alfa nic by ci wtedy nie była w stanie zrobić......ty się jeszcze zastanów:razz: :diabloti: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']ŚMIGAM :loveu::loveu: :hand::hand: No papapapa:hand::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple'] Za mało trenujesz Czy ja wiem:roll: - jak się postarasz:razz:...... wiem one bedą z lycry!!!!!!!!!:diabloti: bedziesz mógł od czasu do czasu na basen wyskoczyć:evil_lol: Różówe z lycry! Booooooooooooooooooskie! [quote name='Menrzuś']Muszę, bo sine pod okiem bedę miał :cool1: To juz jest perwersja :diabloti: A tam! Perwersja... Zoba jak Jabcokowa szybko podchwyciła! Żadna perwera... [quote name='Menrzuś']ŚMIGAM :loveu::loveu: :hand::hand: No nie ić!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts