Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Soooooooo? Bosszzz nie załapałam:cool1: Alfa może być najwyżej ciotką :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wcale nie usiadłam! Ja siedzę cały czas! Aż mi się odciski na doopie robią ;) jenysia.....jeszcze hImorojdów dostaniesz od tego siedzenia :crazyeye: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Soooooooo? Bosszzz nie załapałam:cool1: Jabcokowa! Bo Ty dalej pod wrażeniem działania Poczty Polskiej jesteś! :p Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Alfa może być najwyżej ciotką :evil_lol:No ale tam było dla e-wujka:roll: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Bo Ty dalej pod wrażeniem działania Poczty Polskiej jesteś! :pA ty zakumałas bo ja dalej nie:oops: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):jenysia.....jeszcze hImorojdów dostaniesz od tego siedzenia :crazyeye: :diabloti: Ty się o moje hmoridy nie martw! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']No ale tam było dla e-wujka:roll: ale mówiłaś, że listonosz przyniósł dla Alfy :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dobra - śmigam.....bo mi cus kapie :oops: pa pa :placz: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']ale mówiłaś, że listonosz przyniósł dla Alfy :eviltong:Nie że przyniósł dla Alfy tylko że przyszedł do Alfy:diabloti:;) [quote name='Menrzuś']Dobra - śmigam.....bo mi cus kapie :oops: pa pa :placz:Wode zakręć:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra - śmigam.....bo mi cus kapie :oops: pa pa :placz: Zaworki se zakręć! :evil_lol: [quote name='apple']Nie że przyniósł dla Alfy tylko że przyszedł do Alfy:diabloti:;) Wode zakręć:diabloti: hihihihihi Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zaworki se zakręć! :evil_lol: Buhahahahahahahaha nie ma jak odwet?:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha nie ma jak odwet?:evil_lol: Jaki odwet? Ja i odwet? No cooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyyy... :evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jaki odwet? Ja i odwet? No cooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyyy... :evil_lol:NO SOOO TY:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']NO SOOO TY:diabloti: Ciotka! Ale jam myślisz? Spodobało się? :cool1: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ale jam myślisz? Spodobało się? :cool1: No bardzo chciała bym żeby tak:roll:.......................w końcu trochę sie napracowałysmy..................................................:roll: a tak poza tym to: MENRZUŚ DAWAJ FOTE!!!!:razz::loveu::diabloti: :modla::modla::modla: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']No bardzo chciała bym żeby tak:roll:.......................w końcu trochę sie napracowałysmy.................................................. a tak poza tym to: MENRZUŚ DAWAJ FOTE!!!!:razz::loveu::diabloti: :modla::modla::modla: Przyłączam się do prośby mojej przedmówczyni! :modla::modla::modla: Dawaj fotę! Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Może być bez głowy jak się wstydasz:evil_lol: ale wolimy kompletnego Menrzusia oczywiście:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Może być bez głowy jak się wstydasz:evil_lol: ale wolimy kompletnego Menrzusia oczywiście:loveu: No oczywiście, że musi być kompletny! Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No wiem ale wiesz że on jest wstydniś:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']No wiem ale wiesz że on jest wstydniś:evil_lol: :evil_lol: Dopsz, Kochana! Opuszczam Cię i zostawiam tu samą na czuwaniu. :cool3: Do jutra i wieeeeeeeeeeeeelka buźka! :multi: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Dopsz, Kochana! Opuszczam Cię i zostawiam tu samą na czuwaniu. :cool3: Do jutra i wieeeeeeeeeeeeelka buźka! :multi:Dopppsszzz czuwam w takim razie jako ta - oddelgowana:evil_lol: Całuski dla Zuzi:loveu: Quote
Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 oooooo, Menrzuś molestują cię ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'] MENRZUŚ DAWAJ FOTE!!!! :modla::modla::modla: [quote name='Iza i Avanti'] :modla::modla::modla: Dawaj fotę! NOOOOOOOO:razz::razz: DAWAJ DAWAJ :multi::multi: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja']NOOOOOOOO:razz::razz: DAWAJ DAWAJ :multi::multi: taaak Alu pomaltretujmy go wszystkie może w końcu zmięknie:evil_lol: Quote
Asior Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 uu same nowe mordeczki.... a gdzie stara gwardia????????? Quote
Recommended Posts