apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Hihihihihi! Nie denerwuj się tak, bo wyprysków dostaniesz :evil_lol: Za późno - dzisiaj rano odkryłam wulkan ma mojej brodzie:cool1: Ja też! :multi:Normalnie wesoło jej.....a ja tu wczoraj w rozpaczy bylam:placz: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Za to widzisz w Jabłkowej prawdziwego kibica - wierzy do końca :multi:Właśnie:roll: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Normalnie wesoło jej.....a ja tu wczoraj w rozpaczy bylam:placz: No już nie rozpaczaj - pryszczyk oznacza, że hormony buzują :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Hihihihihi! Nie denerwuj się tak, bo wyprysków dostaniesz :evil_lol: Ja też! :multi: tylko ja ślunskiego nie znam - i pewnie nic bym nie zrozumiał :evil_lol:...... ale widok - bezcenny :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Normalnie delirke miałam:cool1: Wiesz na wiele nie liczyłam ale myślałam ze chociaż bedą udawali że umieją grać i że chcą wygrać:roll: Ty się nmie śmiej:mad: Umieją grać? :crazyeye: Chyba w reklamach.,... Choć i to im beznadziejnie wychodzi! :eviltong: [quote name='Menrzuś']Za to widzisz w Jabłkowej prawdziwego kibica - wierzy do końca :multi: Ma głęboką wiarę.... [quote name='apple']Normalnie wesoło jej.....a ja tu wczoraj w rozpaczy bylam:placz: A tam! Pitolisz! Holandii trzeba kibicować! [quote name='Menrzuś']tylko ja ślunskiego nie znam - i pewnie nic bym nie zrozumiał :evil_lol:...... ale widok - bezcenny :cool3: Bezcenny~! Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Umieją grać? :crazyeye: Chyba w reklamach.,... Choć i to im beznadziejnie wychodzi! :eviltong: Ma głęboką wiarę.... A tam! Pitolisz! Holandii trzeba kibicować! Bezcenny~! Grunt to dobra tuba medialna - i jak tu się ma co zmienić :shake: Noooooo.....bezcenny......Można by było zrobić lepszego gifa niż tego z Ptasiorami :diabloti:.......Ale się rozmarzyłem :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Grunt to dobra tuba medialna - i jak tu się ma co zmienić :shake: Noooooo.....bezcenny......Można by było zrobić lepszego gifa niż tego z Ptasiorami :diabloti:.......Ale się rozmarzyłem :loveu: Chciałabym zobaczyć tego gifa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Chciałabym zobaczyć tego gifa :evil_lol: To musisz Jabłkowej parę fotek zrobić :diabloti:.....oczywiście charakterystycznych :razz: Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 reminescencje pomeczowe :evil_lol::evil_lol: witalec :hand: Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja']reminescencje pomeczowe :evil_lol::evil_lol: witalec :hand: Żeby tylko :evil_lol: dzieńdoberek :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']To musisz Jabłkowej parę fotek zrobić :diabloti:.....oczywiście charakterystycznych :razz: Rozumiem, że te charakterystyczne to z obłędem w oczach? :evil_lol: [quote name='Alicja']reminescencje pomeczowe :evil_lol::evil_lol: witalec :hand: Witanko Ala! :multi: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Menrzuś']No już nie rozpaczaj - pryszczyk oznacza, że hormony buzują jeszcze :crazyeye:a ja myslałam że już jestem za stara na buzowanie:evil_lol: [quote name='Menrzuś']tylko ja ślunskiego nie znam - i pewnie nic bym nie zrozumiał ...... ale widok - bezcenny Oj tak:evil_lol: Wierciłam się jakby mi mrówki wlazły:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti'] A tam! Pitolisz! Holandii trzeba kibicować! Nooo i tu się zgadzam- wielkie odkrycie tych mistrzostw- normalnie ida jak przecinaki:lol: Bezcenny~!Następna:evil_lol: [quote name='Menrzuś'] Noooooo.....bezcenny......Można by było zrobić lepszego gifa niż tego z Ptasiorami .......Ale się rozmarzyłem [quote name='Iza i Avanti']Chciałabym zobaczyć tego gifa [quote name='Menrzuś']To musisz Jabłkowej parę fotek zrobić :diabloti:.....oczywiście charakterystycznych [quote name='Iza i Avanti']Rozumiem, że te charakterystyczne to z obłędem w oczach? :evil_lol: Oj głuptaski:loveu: Umarlibyscie ze smiechu:evil_lol: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Się pytam gdzie wy łazicie kiedy ja tu czekam:mad: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Się pytam gdzie wy łazicie kiedy ja tu czekam:mad: :multi: Jesem, jesem :multi: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:multi: Jesem, jesem :multi:nareszcie:cool1: Pojawiasz się i znikasz - co foty na nk wstawiałaś?:diabloti: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Noooooooooooooooo... Wstawiłam! Ale te same, co tu... :eviltong:Wiem:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']nareszcie:cool1: Pojawiasz się i znikasz - co foty na nk wstawiałaś?:diabloti: Noooooooooooooooo... Wstawiłam! Ale te same, co tu... :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Wiem:eviltong: Ty podglądaro!!!! :p Apple! Jak myślisz? Czy Menrzuś przygotowuje się do sesji zdjęciowej, że go ciągle i wciąż nie ma? :cool3: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ty podglądaro!!!! :p Noooo soooooo:roll: Apple! Jak myślisz? Czy Menrzuś przygotowuje się do sesji zdjęciowej, że go ciągle i wciąż nie ma? :cool3:na pewno poszedł do fryzjera co by nam się ladnie zaprezentować:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']na pewno poszedł do fryzjera co by nam się ladnie zaprezentować:diabloti: Fryzjer, golibroda, kosmetyczka, pedicurzystka, manicurzystka.... Trochę czasu mu na to zejdzie! :evil_lol: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Fryzjer, golibroda, kosmetyczka, pedicurzystka, manicurzystka.... Trochę czasu mu na to zejdzie! :evil_lol:Aaa i solarka jeszcze:diabloti: Nooo ale za to efekt nas powali:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Aaa i solarka jeszcze:diabloti: Nooo ale za to efekt nas powali:evil_lol: Mówisz? :p Papa Menrzusiu i Ptasiorki! Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Rozumiem, że te charakterystyczne to z obłędem w oczach? :evil_lol: No coś w tym rodzaju. Mogą też być scenki rodzajowe, np z wałkiem w ręku lub uwieczniony moment krzyku: "TZ, cho no!!!" :lol: [quote name='apple']jeszcze :crazyeye:a ja myslałam że już jestem za stara na buzowanie:evil_lol: taaaaaaa......nooooooo......babcia się odezwała :eviltong: Oj tak:evil_lol: Wierciłam się jakby mi mrówki wlazły:evil_lol: Żebyś tylko się wierciła - darłaś się,że aż tutaj było słychać :evil_lol: Oj głuptaski:loveu: Umarlibyscie ze smiechu:evil_lol: Byłaby próba techniczna zaworków;) Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A z tą sesją to dajta se spokój :roll:......miało cuś bez głowy, to będzie :razz: Ale po meczu ;) Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No to wklejam dzieło czterech spiskowców :evil_lol: Wielkie dzięki :multi:......tak się napompowałem, że chyba zaraz odlecę :oops: Quote
Recommended Posts