halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Agatko, kciuki trzymalim i to mocno... a gramatyka... cóż... poćwiczyć, utrwalić... na kciuki nie zwalać... :roll: (belfer Ci to mówi!) GoniuP, kochamy bardzo mocno! i nie mazać się, proszę! będzie lepiej! :cool3: ja też padam na pysk, ale już w sobotę mogę na tym pysku poleżeć... wakacje w końcu! Menrzusiu, Argonek - jak zawsze - mężny i uroczy... a Sylwa... urokliwa... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Znając Ciebie, to poleżysz przed monitorem :evil_lol: Dobrej Tobie i wszystkim obecnym :hand: Quote
shirrrapeira Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A to byl job jako asystentka biura zreszta nawet z dogomanii zaslyszane i myslalam, ze sie uda, ale sie nie udalo widocznie tak mialo byc. No wiesz wiem, ale mam ucze sie od 10 lat. Nawet Szwedzi nie narzekali bardzo na moją gramatyke i udawalo mi sie z nimi dogadac. No trudno nie teraz to kiedy indziej zreszta teraz musze myslec o skonczeniu studiow. Widzisz ja bylam wtedy bardzo zdenerwowana, wiec pewnie sie pomylilam kilka razy. Bylam tez do tego chora i bardzo pilnowalam sie zeby nie kaszlec i zeby jako tako wypasc. No coz czasem sa porazki, nie mam doswiadczenia i to jest chyba najwiekszy problem i nie sadze zeby w tej pracy byl potrzebny angielski na poziomie advanced. Bo do zamawiania wody po polsku chyba nie jest to potrzebne. A co do tych Chinczykow pewnie bym sie dogadala bo nie wydaje mi sie zeby oni tak przywiazywali wage do angielskiej gramatyki. No nic mam dzis lenia i narzekacza w sobote mam dwa egzaminy. W niedziele pewnie jeden i musze oddac jakis rozdzial swojej pracy i do tego zaplacic za to by promotor mial jedzonko i picku w komisji. Ponarzekalam i juz, wiesz pensja byla kuszaca,ale mialo to swoje wady bo bylo dosc daleko i musialabym dosc wczesnie wstawac i dosc pozno przychodzic do domu. Ale jak to sie mowi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witaj Menrzusiu- to ja!!! Widziałam Papę Smerfa i musze to powiedzieć: HALBINKA YOU ARE THE BEST! Już go sobie pokolorowałam:diabloti: Mmmmmmmmmmmmmm jakie dobroci:p http://img99.imageshack.us/img99/3236/p6080001vy4.jpg A dlaczemu Sylwa miała utrudnienie:mad:http://img503.imageshack.us/img503/3616/p6080002sm9.jpg Spojrzenie z serii: Boszzz ale sie wleczecie:cool1: http://img149.imageshack.us/img149/534/p6150016ws1.jpg To się nazywa dobrze zaimpregnowane drewno:evil_lol: http://img99.imageshack.us/img99/6074/p6150013yr8.jpg Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć Menrzusiu! Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć? Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć?Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jest jawna DYSKRYMINACJA!!! Ja protestuję w imieniu jajników :zly7: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To jest jawna DYSKRYMINACJA!!! Ja protestuję w imieniu jajników :zly7:A GDZIE TEN JAJNIK NA TEJ TABLICZCE?:razz: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']A GDZIE TEN JAJNIK NA TEJ TABLICZCE?:razz: :diabloti::diabloti::diabloti: :splat: Kurna! Zapomniałam domalować! Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:splat: Kurna! Zapomniałam domalować!No no no i co ico mam teraz zrobić...no nie mam wyjścia musze cie wyśmiać:turn-l: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']No no no i co ico mam teraz zrobić...no nie mam wyjścia musze cie wyśmiać:turn-l: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:obrazic::obrazic::obrazic:No o co fochasz.....przeca ty mnie zmusiłaś...nooooo:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']No o co fochasz.....przeca ty mnie zmusiłaś...nooooo:roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja? Ja Cię zmusiłam? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz coooooooooooo.... Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja? Ja Cię zmusiłam? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz coooooooooooo....No nie fochaj już wiesz że KC:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witankoooooo :multi::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć? [quote name='apple']Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']To jest jawna DYSKRYMINACJA!!! Ja protestuję w imieniu jajników :zly7: Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']No nie fochaj już wiesz że KC:loveu: Dopsz. Odfochałam się! :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz. Odfochałam się! :loveu::loveu::loveu:Buhahahahahahahahaha:loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś'] wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol: Dobra dobra ty nam tu nie czaruj my wiemy że to zemsta na naszej płci za wszystkie czasy:evil_lol: Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti:Buhahahahahaha Iza!!!!:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha Iza!!!!:evil_lol: No co Ty - ja i zemsta....to się wyklucza :p Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Witankoooooo :multi::loveu: wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti: O kutwa! :evil_lol: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty - ja i zemsta....to się wyklucza :pPodświadoma:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']O kutwa! :evil_lol: A wiiiiidzisz :eviltong:....... [quote name='apple']Podświadoma:evil_lol: No, na podświadomość i sny to nie mam wpływu :shake::razz: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś'] No, na podświadomość i sny to nie mam wpływu :shake::razz:My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti: Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1: Juz zrobiłyście - jakieś podejrzanie monochromatyczne sny mam :diabloti: Quote
Recommended Posts