Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja bym raczej nie wróciła :shake: A Agnieszcze wcale się nie dziwię![/quote]

Wiem, wiem.....jestem tylko ciekaw, czy ktoś z tych pyskaczy weźmie teraz na siebie pomaganie bokserom....welcome to Poland, jakież to polskie.

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]też macie grad za oknem?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

cały czas pada :shake:

Posted

[quote name='halbina'][B]Przepraszam za offa, ale to dotyczy wszystkich wątków i wszystkich tych, którzy pomagają zwierzętom. Ruszamy z taką małą akcją (dzięki Wam może być ogromna) pt: "[COLOR=darkred]STOP Okrucieństwu Wobec Zwierząt[/COLOR]"[/B]
[B]Tu jest wątek akcji:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75654"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75654[/B][/URL]

[B]To jest wstępny projekt strony:[/B]
[URL="http://img292.imageshack.us/my.php?image=tekstpt3.jpg"][B]http://img292.imageshack.us/my.php?image=tekstpt3.jpg[/B][/URL]

[B]Chcemy tam pokazać[/B][COLOR=red][B] NAJBARDZIEJ DRASTYCZNE PRZYPADKI. [/B]
[COLOR=red][B]Co to znaczy?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red][COLOR=red]NIE ZGŁASZAJCIE[/COLOR]: 10-letnia sunia porzucona przez właścicieli. Ja wiem, że dla tej suni to drastyczne i straszne, ale chodzi o coś innego. Chodzi o sprawy mrożące krew w żyłach. Takie, żeby ludzie w końcu zobaczyli, że walczymy nie tylko o psy porzucone, powypadkowe, zaniedbane.[/COLOR][/B][COLOR=red]
[B][COLOR=red]ALE PSY ZAKATOWANE! BITE LATAMI, POLEWANE KWASAMI, OBDZIERANE ZE SKÓRY, POPRZEBIJANE NA WYLOT, PORĄBANE SIEKIERAMI.[/COLOR][/B]

[B]Niech Polska to w końcu zobaczy. Postaram się zrobić filmik pilotażowy na youtuba kierujący na stronkę.[/B]

[B][COLOR=red]POTRZEBNA WASZA POMOC![/COLOR][/B]
[B]Wchodźcie na wątek, wklejajcie nam tam zdjęcia takich przypadków z opisem. [/B]
[B][COLOR=red]NIE PODAWAJCIE SAMYCH LINKÓW!!!![/COLOR] Nie damy rady opanować tego z Betbet, każde z nas robi jeszcze 1000 innych rzeczy.[/B]

[B]Razem możemy naprawde wiele. Stwórzmy tę stronę a potem pokażmy ją polskiemu społeczeństwu. Promujmy ją na lewo i prawo. Niech w końcu zobaczą do czego zdolny jest człowiek...[/B][/COLOR][/COLOR][/quote]

A ja jestem całym sobą przeciwny tej akcji - przyniesie więcej zła niz dobra. Zaistnieje jako stronka dla gówniarzy, gdzie będzie sobie można pooglądać "fajne filmiki", gdzie będzie wręcz instruktaż jak "ciekawie mordować" zwierzaki. Chcesz dać degeneratom poradnik w ręce? Dla dorosłych wystarczy opis, żeby wszystko zrozumieli.

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja jestem całym sobą przeciwny tej akcji - przyniesie więcej zła niz dobra. Zaistnieje jako stronka dla gówniarzy, gdzie będzie sobie można pooglądać "fajne filmiki", gdzie będzie wręcz instruktaż jak "ciekawie mordować" zwierzaki. Chcesz dać degeneratom poradnik w ręce? Dla dorosłych wystarczy opis, żeby wszystko zrozumieli.[/quote] Zgadzam się w całej rozciągłości:shake:

Posted

[quote name='halbina']wszystko ma swoje plusy i minusy... chyba tez muszę sie pożegnać, bo grozi mi zbanowanie... może to mnie uleczy od uzależnienia dogomanią...[/quote] Halbinko, ale spójrz na to inaczej... Ostatnio w szok wprowadziła mnie strona zoofili. Jestem w stanie sobie wyobrazić jak Ci zwyrodnialcy siedzą tam i się ślinią czytając o doświadczeniach innych. Pewnie wprowadzają te pomysły w życie, szukając wciąż nowych, zwyrodniałych inspiracji. Tak mogłoby być i z tą stroną...
Pamiętasz jak w zeszłym roku TOZ zrobił kampanię przeciwko wyrzucaniu zwierząt przed świętami i wakacjami? Reklama telewizyjna przedstawiała szczeniaka w worku, w śmietniku.I co? Multum zwierząt spotkał własnie taki los....:-(

Posted

[quote name='GoniaP']Halbinko, ale spójrz na to inaczej... Ostatnio w szok wprowadziła mnie strona zoofili. Jestem w stanie sobie wyobrazić jak Ci zwyrodnialcy siedzą tam i się ślinią czytając o doświadczeniach innych. Pewnie wprowadzają te pomysły w życie, szukając wciąż nowych, zwyrodniałych inspiracji. Tak mogłoby być i z tą stroną...
Pamiętasz jak w zeszłym roku TOZ zrobił kampanię przeciwko wyrzucaniu zwierząt przed świętami i wakacjami? Reklama telewizyjna przedstawiała szczeniaka w worku, w śmietniku.I co? Multum zwierząt spotkał własnie taki los....:-([/quote]

O tym właśnie pisałem.....jest potrzeba rozmowy, a nie pójścia na skróty, za to medialnie

Posted

słuchajcie... ja faktycznie spamuję właśnie po to, by ludzie dowiedzieli sie o różnych sprawach... i zajeli stanowisko... wypowiedzieli sie... tylko że to juz chyba trzeba napisać na tamtym wątku...

Posted

[quote name='halbina']słuchajcie... ja faktycznie spamuję właśnie po to, by ludzie dowiedzieli sie o różnych sprawach... i zajeli stanowisko... wypowiedzieli sie... tylko że to juz chyba trzeba napisać na tamtym wątku...[/quote]

No to zrób to bez spamowania - rozmawialiśmy już o tym jak to zrobić ;)

Posted

[quote name='halbina']chyba się zbanuję sama... :p[/quote]

To też jest wyjście......tylko trochę niezrozumiałe, bo nie bedziesz miała szansy powiedzieć o tym, o czym pisałaś w poprzednim poście :shake:

Posted

[quote name='halbina']to może i dobrze by było... po co ten dydaktyzm... po godzinach...[/quote]

Przemęczona jesteś....pogoda do niczego - idź do łóżka, prześpij się, a jutro świat ujrzysz w innych kolorach :calus:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Witajcie ponownie. Menrzusiu co tam u Ciebie? Co tam u was?[/quote]

A witaj, witaj :multi:

Co u nas? Ano nic ciekawego - szara codzienność. Właśnie z psiakami byłem na krótkim wieczornm siku, bo pogoda nie daje być na dłuższym

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:widzę że huśtawka pogodowa pohuśtała nastroje to ja witam w klubie :oops:...też załapałam dołeczka ...............:shake::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:widzę że huśtawka pogodowa pohuśtała nastroje to ja witam w klubie :oops:...też załapałam dołeczka ...............:shake::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No nie - tylko nie Ty......nie nadążam z odkopywaniem :shake:;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie - tylko nie Ty......nie nadążam z odkopywaniem :shake:;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-219.gif[/IMG]ano i mnie dopadło .....dam se rade :oops:.....zawsze se dawałam :roll:.....mam nadzieje że jutro będzie lepiej :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-219.gif[/IMG]ano i mnie dopadło .....dam se rade :oops:.....zawsze se dawałam :roll:.....mam nadzieje że jutro będzie lepiej :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To chyba taka aura... Ja mam dola od 3 dni :shake:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-219.gif[/IMG]ano i mnie dopadło .....dam se rade :oops:.....zawsze se dawałam :roll:.....mam nadzieje że jutro będzie lepiej :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='GoniaP']To chyba taka aura... Ja mam dola od 3 dni :shake:[/quote]

Nie przejmować się - to tylko zmęczenie wiosenne :razz:....niedługo jak żonkile rozkwitniecie :p

Posted

[quote name='GoniaP']To chyba taka aura... Ja mam dola od 3 dni :shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba tak :cool3:...........[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Bodziulka'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=nxyqFkN3w5k[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:nawet filmik przeciwko mnie ....zacina się mi [/B][/COLOR][/FONT]