Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie... czeka mnie sprzątanie stajni Augiasza, tzn własnej chałupy... :oops: :placz: :placz: :placz: od czego zacząć?...:crazyeye: :roll: jakieś porady?... :p :evil_lol:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
jestem padnieta.... chyba jakis wirus czy cos...
nie mam sily klikac.. i z kontaktowaniem nie tego.... chyba przegrzaly mi sie kabelki....

To Ty znowu chora? :crazyeye:

Posted

halbina napisał(a):
Słuchajcie... czeka mnie sprzątanie stajni Augiasza, tzn własnej chałupy... :oops: :placz: :placz: :placz: od czego zacząć?...:crazyeye: :roll: jakieś porady?... :p :evil_lol:

Asior napisał(a):
ja bym zaczęła od pokoju :p

Bodziulka napisał(a):
tak, od pokoju, ale zacznij od mojego :evil_lol:

To dałyście już sobie radę z tym sprzątaniem? :razz: To pytanie niedotyczy Bodziulki, bo co u Niej sprzątać?

Posted

Danusia12 napisał(a):
bo co u Niej sprzątać?

oj, byś się zdziwił - mój pokój wygląda jak... sklep :evil_lol: mam po całym pokoju porozrzucane rzeczy na bazarek Oskarka i Bokserów; tylko je zgarniam wieczorem, żeby łóżko pościelić :p

Posted

Bodziulka napisał(a):
oj, byś się zdziwił - mój pokój wygląda jak... sklep :evil_lol: mam po całym pokoju porozrzucane rzeczy na bazarek Oskarka i Bokserów; tylko je zgarniam wieczorem, żeby łóżko pościelić :p

Toć właśnie mówiłem, że nie ma co u Ciebie sprzątać, aż do momentu, aż się tego wszystkiego pozbędziesz.
A gdzie masz cosik z bursztynków?:roll:

Posted

no właśnie jeszcze nie wymyśliłam :oops: myślałam o ramce, żeby ją ozdobić, ale mi się farbki skończyły :shake: myślałam o biżuterii, ale nie mam tak małego wiertełka, żeby porobić dziurki :shake: muszę się chyba wyspać :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
no właśnie jeszcze nie wymyśliłam :oops: myślałam o ramce, żeby ją ozdobić, ale mi się farbki skończyły :shake: myślałam o biżuterii, ale nie mam tak małego wiertełka, żeby porobić dziurki :shake: muszę się chyba wyspać :evil_lol:

A jakie wiertełko potrzebujesz - mogę podesłać, bo mam zapasik:evil_lol:
Tak, tak - pośpij sobie, może we śnie coś wymyślisz:eviltong:

Posted

Danusia12 napisał(a):
A jakie wiertełko potrzebujesz - mogę podesłać, bo mam zapasik:evil_lol:
Tak, tak - pośpij sobie, może we śnie coś wymyślisz:eviltong:

bardzo cieńkie :diabloti: do 1mm średnicy ;)
tylko jak tym wtedy wiercić, wiertarką? :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
bardzo cieńkie :diabloti: do 1mm średnicy ;)
tylko jak tym wtedy wiercić, wiertarką? :evil_lol:

Ciężko Ci by było, bo są małe...na to musiałabyś mieć imaki, dociski.... lepiej coś innego wymyśl

Posted

Danusia12 napisał(a):
Ciężko Ci by było, bo są małe...na to musiałabyś mieć imaki, dociski.... lepiej coś innego wymyśl

w łiiikend pokombinuję :) ale skoro nad morzem można kupić korale z takich małych bursztynków, to jakaś metoda musi być :cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):
w łiiikend pokombinuję :) ale skoro nad morzem można kupić korale z takich małych bursztynków, to jakaś metoda musi być :cool3:

Ale to są maszyny...jak się przyjrzysz, to zobaczysz parę z dziurkami - ciężko je było zrobić w warunkach domowych

Posted

Danusia12 napisał(a):
Ale to są maszyny...jak się przyjrzysz, to zobaczysz parę z dziurkami - ciężko je było zrobić w warunkach domowych

ja kreatywna ponośc jestem - w razie czego każdą dziurkę będę szpilką drążyć :evil_lol: