Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):....i jeszcze czerwona jesteś. A na diabła Ci takie kamienie nosić?:eviltong: A nie wiesz, że sport to zdrowie:eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 madzia i medor napisał(a):A nie wiesz, że sport to zdrowie:eviltong::eviltong: .... noooo...każdy gruźlik Ci to powie :evil_lol: :eviltong: Quote
halbina Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Słuchajcie... czeka mnie sprzątanie stajni Augiasza, tzn własnej chałupy... :oops: :placz: :placz: :placz: od czego zacząć?...:crazyeye: :roll: jakieś porady?... :p :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 tak, od pokoju, ale zacznij od mojego :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 jestem padnieta.... chyba jakis wirus czy cos... nie mam sily klikac.. i z kontaktowaniem nie tego.... chyba przegrzaly mi sie kabelki.... Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):jestem padnieta.... chyba jakis wirus czy cos... nie mam sily klikac.. i z kontaktowaniem nie tego.... chyba przegrzaly mi sie kabelki.... To Ty znowu chora? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 halbina napisał(a):Słuchajcie... czeka mnie sprzątanie stajni Augiasza, tzn własnej chałupy... :oops: :placz: :placz: :placz: od czego zacząć?...:crazyeye: :roll: jakieś porady?... :p :evil_lol: Asior napisał(a):ja bym zaczęła od pokoju :p Bodziulka napisał(a):tak, od pokoju, ale zacznij od mojego :evil_lol: To dałyście już sobie radę z tym sprzątaniem? :razz: To pytanie niedotyczy Bodziulki, bo co u Niej sprzątać? Quote
szyszka.fr Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):To Ty znowu chora? :crazyeye: nie wiem.... zobacze jutro poprostu.... dziwnie sie czuje dobranoc i ..mizianka Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a): bo co u Niej sprzątać? oj, byś się zdziwił - mój pokój wygląda jak... sklep :evil_lol: mam po całym pokoju porozrzucane rzeczy na bazarek Oskarka i Bokserów; tylko je zgarniam wieczorem, żeby łóżko pościelić :p Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 szyszka.fr napisał(a):nie wiem.... zobacze jutro poprostu.... dziwnie sie czuje To coś łyknij, jakąś Aspirynę cycuś, a nie czekaj, aż się rozwinie Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bodziulka napisał(a):oj, byś się zdziwił - mój pokój wygląda jak... sklep :evil_lol: mam po całym pokoju porozrzucane rzeczy na bazarek Oskarka i Bokserów; tylko je zgarniam wieczorem, żeby łóżko pościelić :p Toć właśnie mówiłem, że nie ma co u Ciebie sprzątać, aż do momentu, aż się tego wszystkiego pozbędziesz. A gdzie masz cosik z bursztynków?:roll: Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no właśnie jeszcze nie wymyśliłam :oops: myślałam o ramce, żeby ją ozdobić, ale mi się farbki skończyły :shake: myślałam o biżuterii, ale nie mam tak małego wiertełka, żeby porobić dziurki :shake: muszę się chyba wyspać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bodziulka napisał(a):no właśnie jeszcze nie wymyśliłam :oops: myślałam o ramce, żeby ją ozdobić, ale mi się farbki skończyły :shake: myślałam o biżuterii, ale nie mam tak małego wiertełka, żeby porobić dziurki :shake: muszę się chyba wyspać :evil_lol: A jakie wiertełko potrzebujesz - mogę podesłać, bo mam zapasik:evil_lol: Tak, tak - pośpij sobie, może we śnie coś wymyślisz:eviltong: Quote
Asior Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a): A gdzie masz cosik z bursztynków?:roll: a ja mam najładniejszego bursztynka i tak :P Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):A jakie wiertełko potrzebujesz - mogę podesłać, bo mam zapasik:evil_lol: Tak, tak - pośpij sobie, może we śnie coś wymyślisz:eviltong: bardzo cieńkie :diabloti: do 1mm średnicy ;) tylko jak tym wtedy wiercić, wiertarką? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Asior napisał(a):a ja mam najładniejszego bursztynka i tak :P Pewnie, że tak - przecież Ci go kiedyś dałem, a Ty piosenkę zaśpiewałaś :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bodziulka napisał(a):bardzo cieńkie :diabloti: do 1mm średnicy ;) tylko jak tym wtedy wiercić, wiertarką? :evil_lol: Ciężko Ci by było, bo są małe...na to musiałabyś mieć imaki, dociski.... lepiej coś innego wymyśl Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Asior napisał(a):eeetam, nie sama śpiewałam :) A pamiętasz z kim? Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Ciężko Ci by było, bo są małe...na to musiałabyś mieć imaki, dociski.... lepiej coś innego wymyśl w łiiikend pokombinuję :) ale skoro nad morzem można kupić korale z takich małych bursztynków, to jakaś metoda musi być :cool3: Quote
Asior Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):A pamiętasz z kim? ekhhmmm noo z siakims dzieckiem :P Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bodziulka napisał(a):w łiiikend pokombinuję :) ale skoro nad morzem można kupić korale z takich małych bursztynków, to jakaś metoda musi być :cool3: Ale to są maszyny...jak się przyjrzysz, to zobaczysz parę z dziurkami - ciężko je było zrobić w warunkach domowych Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Asior napisał(a):ekhhmmm noo z siakims dzieckiem :P Z dzieckiem? :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale to są maszyny...jak się przyjrzysz, to zobaczysz parę z dziurkami - ciężko je było zrobić w warunkach domowych ja kreatywna ponośc jestem - w razie czego każdą dziurkę będę szpilką drążyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts