Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):Menrzus napewno sie pilnuje by nie narozrabiac... Właśnie....i dlatego walczę z tym różem :evil_lol: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No to zmykam... poudawać, że coś sprzątam... tym razem kuwetę... :cool1: dobrej nocki wszystkim życzę! Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 halbina napisał(a):No to zmykam... poudawać, że coś sprzątam... tym razem kuwetę... :cool1: dobrej nocki wszystkim życzę! Trzymaj się ciepło Halbinka :multi: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Właśnie....i dlatego walczę z tym różem :evil_lol: Ktoś mówił coś o różowym :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: przecież to taki ładny kolor, prawie tak samo ładny jak niebieski:evil_lol::p Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):To trzeba TZ-a sobie wychować, a nie tak na żywioł wszystko. Wiem to z autopsji :evil_lol: Zapłacę kaucję, nie martw się :loveu: autopsje to ja mu zrobie..... na zywo:angryy: spoko luzik ... jak zaplacisz to nie ma co sie zastanawiac:diabloti: halbina napisał(a):pomyślę... jak do końca sierpnia sama nie posprzątam, to skorzystam na 100%... :p :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']Ktoś mówił coś o różowym :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: przecież to taki ładny kolor, prawie tak samo ładny jak niebieski:evil_lol::p Jeszcze raz wspomnij o różu - :mad: :mad: :mad: :grab: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 halbina napisał(a):No to zmykam... poudawać, że coś sprzątam... tym razem kuwetę... :cool1: dobrej nocki wszystkim życzę! dobranoc i nie martw sie od smrodku jeszcze nikt nie umarl:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):autopsje to ja mu zrobie..... na zywo:angryy: spoko luzik ... jak zaplacisz to nie ma co sie zastanawiac:diabloti: To kiedy przewidujesz morderstwo? To tak, żebym zabezpieczył środki płatnicze :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']różowo mi... ;) To te kuwety różowe są? :crazyeye: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Jeszcze raz wspomnij o różu - :mad: :mad: :mad: :grab: będziesz mnie bił, czy się powiesisz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):To kiedy przewidujesz morderstwo? To tak, żebym zabezpieczył środki płatnicze :evil_lol: polowa sierpnia..... nie zawiedz...bo bedzie zle ze mna Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Imbir1 napisał(a):będziesz mnie bił, czy się powiesisz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzy razy pałą i na sznur :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):polowa sierpnia..... nie zawiedz...bo bedzie zle ze mna Ok....zanotowane:razz: to tylko 6 tygodni Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Imbir1']będziesz mnie bił, czy się powiesisz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):trzy razy pałą i na sznur :eviltong: Menrzusiu, nie wieszaj się:placz: bo co my bez Ciebie zrobimy:cool3::placz: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):To te kuwety różowe są? :crazyeye: :splat: :laugh2_2: :wink: :ices_bla: kolorki jakies takie... zabronione wyszły... Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Imbir1 napisał(a):Menrzusiu, nie wieszaj się:placz: bo co my bez Ciebie zrobimy:cool3::placz: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Wieszać się nie będziecie hurtem :lol: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='halbina']:splat: :laugh2_2: :wink: :ices_bla: kolorki jakies takie... zabronione wyszły... wieczna opozycjonistka - precz z zakazami!!!! :loveu: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Wieszać się nie będziecie hurtem :lol: My nie, ale Ty chcesz nas opuścić:cool3::cool3::cool3::diabloti:;) Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Imbir1 napisał(a):My nie, ale Ty chcesz nas opuścić:cool3::cool3::cool3::diabloti:;) wrrrrrrrrr....:mad: Quote
halbina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :seeyeah: :smilecol: :hand: [quote name='Danusia12']wieczna opozycjonistka - precz z zakazami!!!! :loveu: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):wrrrrrrrrr....:mad: dobra, gonisz mnie to se ide, buuuuuu:placz: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 halbina napisał(a)::seeyeah: :smilecol: :hand: Przyjemnych snów ;) Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Imbir1 napisał(a):dobra, gonisz mnie to se ide, buuuuuu:placz: Chodzi mi tylko o róż i Ty dobrze o tym wiesz :p Quote
Recommended Posts