szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dla mnie juz pora spania dobranoc wszystkim mizianka dla moich ulubiencow bede myslec o Oskarku Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):rozumiem Cie... po pewnej dawce czlowiek ma ochote zlapac za pistolet i strzelac do ludzi..... noooooo....pięknie to ujęłaś :lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Asior napisał(a):noo baa :D a teraz juest jeszcze lepiej :) dobra ide mielić mięcho dla tych darmozjadów moich :p tylko palcem nie popychaj, bo to mięcho się krwiste zrobi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bodziulka napisał(a):cicho, cicho :lol: Wiem, wiem - nieaktualne już :p Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):dla mnie juz pora spania dobranoc wszystkim mizianka dla moich ulubiencow bede myslec o Oskarku Śpij bez horrorów :loveu: Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):tylko palcem nie popychaj, bo to mięcho się krwiste zrobi :evil_lol: dobra.. będe uważać :D ;) Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Śpij bez horrorów :loveu: :lol: :lol: Dobranoc dobrze, ze jestes.... Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Asior napisał(a):dobra.. będe uważać :D ;) i nie podjadaj głodomorze :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a)::lol: :lol: Dobranoc dobrze, ze jestes.... Śpij dobrze Szyszka :multi: Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 to na odchodne może coś na wesoło... mój tymczas Kostek z maluszkiem :) http://pl.youtube.com/watch?v=ubDoinnEddg Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asior']to na odchodne może coś na wesoło... mój tymczas Kostek z maluszkiem :) http://pl.youtube.com/watch?v=ubDoinnEddg :lol: :lol: A fretki się nie odgryzują jemu? Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Asior napisał(a):noo coty - uwielbiają go :) Fajna rodzinka:p Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asior']ehhhhh zobaczcie historie oskarka z mojego podpisu :( ale ostrzegam, ja nadal rycze.... http://pl.youtube.com/watch?v=JOOQlkCaQ14 Poryczałam się ... [quote name='szyszka.fr']znalazlam w necie boksia po amputacji lapy http://www.youtube.com/watch?v=WvoZNiE6XNU&mode=related&search= takiego szalenstwa i pancia zycze Oskarowi Szczęśliwy psiak:loveu::loveu::loveu: Cześć menrzuśku - jakoś mi dzisiaj zagineliście:hmmmm: Quote
szyszka.fr Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziendobry!! Ja juz z kawusia sie dobudzam :) milego dnia Quote
Agniest Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 szyszunia - ale ty ranny ptaszek jesteś :) tyle wzruszeń mi zafundowaliście z samego rana przez te filmiki....... a teraz muszę się wziąść w garść i kawuchę wypić :) Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Poryczałam się ... Szczęśliwy psiak:loveu::loveu::loveu: Cześć menrzuśku - jakoś mi dzisiaj zagineliście:hmmmm: Próbowałem czapkę niewidkę - widać działa :eviltong: szyszka.fr napisał(a):Dziendobry!! Ja juz z kawusia sie dobudzam :) milego dnia Tobie też miłego:lol: Agniest napisał(a):szyszunia - ale ty ranny ptaszek jesteś :) tyle wzruszeń mi zafundowaliście z samego rana przez te filmiki....... a teraz muszę się wziąść w garść i kawuchę wypić :) taaaak....trzeba jakoś dojść do siebie....kawusia i luuu do roboty Cześć Agniestka :multi: Quote
Agniest Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 aaaaaa tam "do roboty", najpierw przyjemności - potem obowiązki :) Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Agniest napisał(a):aaaaaa tam "do roboty", najpierw przyjemności - potem obowiązki :) fajnie masz - normalnie plaża :p Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Próbowałem czapkę niewidkę - widać działa :eviltong: Przede mną chciałeś się schować:nono::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Przede mną chciałeś się schować:nono::diabloti: Tak przypadkiem na Ciebie padło :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):Tak przypadkiem na Ciebie padło :eviltong: Kamień spadł mi z serca, że to był tylko przypadek:loveu::loveu::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Kamień spadł mi z serca, że to był tylko przypadek:loveu::loveu::diabloti::diabloti: .... spadł i walnął Cię w stopę... i dlatego chyba taka czerwona jesteś :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Danusia12 napisał(a):.... spadł i walnął Cię w stopę... i dlatego chyba taka czerwona jesteś :evil_lol: A co, wyglądam jak wrzątek:crazyeye::diabloti: Myślałam, że nikt nie zauważy:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 madzia i medor napisał(a):A co, wyglądam jak wrzątek:crazyeye::diabloti: Myślałam, że nikt nie zauważy:roll::evil_lol: ....i jeszcze czerwona jesteś. A na diabła Ci takie kamienie nosić?:eviltong: Quote
Recommended Posts