Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):Dobranoc wszystkim!! :) Już idziesz?? Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Danusia12 napisał(a):Już idziesz?? juz polnoc, nie chce Ci sie spac ????? papa i mizianka:) Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):juz polnoc, nie chce Ci sie spac ????? papa i mizianka:) Trzymnij się tam gdzie jesteś :loveu: Quote
Imbirka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Chodzi mi tylko o róż i Ty dobrze o tym wiesz :p :wink: niestety wiem, tylko co Ty taki drażliwy :cool3::evil_lol: Ja też już mówię dobranoc, bo nosem po klawiaturze już pisze Quote
Asior Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bodziulka napisał(a):a ja dziś sprzątnęłam 2 szafy - najgorsze przede mną - biurko :diabloti: nie narzekaj kobieto:cool3: ja skończyłam przezd pół godz. dopiero .... cały dzień dziś gotowanie , gruntowne sprzatanie no i prasowanie... chyba z 2 m-ce nie prasowałam, to się nazbierało tego.... padam na ryj normalnie... tyyyle godzin stania... ide normalnie kurna spać.... dobranoc wszystkim :roll: Quote
Asior Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Danusia12 napisał(a):To trzeba TZ-a sobie wychować, a nie tak na żywioł wszystko. Wiem to z autopsji :evil_lol: :megagrin: :grin:ciekawe tylko czy Danka o tym wie.... :megagrin: Quote
szyszka.fr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dziendobry!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: W koncu sobota... Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):Dziendobry!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: W koncu sobota... Nooooo....podkurujesz się troszkę:p A co się stało z avatarkiem? Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asior napisał(a)::megagrin: :grin:ciekawe tylko czy Danka o tym wie.... :megagrin: Ale ciekawska się ostatnio zrobiłaś :eviltong: Prasować o 3-ciej w nocy.....Tyś chyba zgłuPła...a potem spanko do południa :shake: :razz: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Na dobry ranek parę fotek jeszcze sprzed deszczy. Smacznego śniadanka :multi: Ładnie ta trawka pachnie.... .... więc sobie parę ździebełek wszamam Noooo....ta też pachnie zachęcająco ... ale ta jest lepsza:eviltong: ...a tu ile smakowitej trawki...mmmmmm:p c.d.n. Quote
szyszka.fr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Danusia12']Nooooo....podkurujesz się troszkę:p A co się stało z avatarkiem? nie podoba sie?? [quote name='Danusia12']Na dobry ranek parę fotek jeszcze sprzed deszczy. Smacznego śniadanka :multi: Ładnie ta trawka pachnie.... .... więc sobie parę ździebełek wszamam Noooo....ta też pachnie zachęcająco ... ale ta jest lepsza:eviltong: ...a tu ile smakowitej trawki...mmmmmm:p c.d.n. fotkiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: 1. slodka mordeczka 2.glodomorek:evil_lol: 3. widocznie przechodza na wegetarianizm?:evil_lol: 4.tylek ciotkom wystawia:mad: 5. 100% facet:loveu: :loveu: :loveu: love Argon..:loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):nie podoba sie?? fotkiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: 1. slodka mordeczka 2.glodomorek:evil_lol: 3. widocznie przechodza na wegetarianizm?:evil_lol: 4.tylek ciotkom wystawia:mad: 5. 100% facet:loveu: :loveu: :loveu: love Argon..:loveu: :loveu: UZdeczka wyglądały ładniej :cool3: Pieski czasami, przy braku sałatki warzywnej w posiłku, tak uzupełniają braki naturalnych witaminek :eviltong: golą trawę równo z ziemią, a mają swoje ulubione miejsca. Quote
szyszka.fr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Danusia12 napisał(a):UZdeczka wyglądały ładniej :cool3: Pieski czasami, przy braku sałatki warzywnej w posiłku, tak uzupełniają braki naturalnych witaminek :eviltong: golą trawę równo z ziemią, a mają swoje ulubione miejsca. eeeeeechch... to bede musiala zmienic?? tzn. ze na wypas je wyprowadzasz?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ....... kosiarki:diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):eeeeeechch... to bede musiala zmienic?? tzn. ze na wypas je wyprowadzasz?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ....... kosiarki:diabloti: :diabloti: przecież nie zmuszam :eviltong: taniej wychodzi :evil_lol: :diabloti: idziemy na spacerek, bo przestało padać Quote
szyszka.fr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Danusia12 napisał(a):przecież nie zmuszam :eviltong: taniej wychodzi :evil_lol: :diabloti: idziemy na spacerek, bo przestało padać ale sie nie podoba......:-( pa! idziesz krowki pasc?:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1'] ktoś musi pracować, żeby lenić mógł się ktoś:p:eviltong: :bigcool: [quote name='Imbir1']jak na Ciebie? nie tylko ty się lenisz tutaj:evil_lol: moja mać też:cool3: :siara: [quote name='Danusia12']No to nagadaj Jej - ożesz Ty Imbirowa mać :evil_lol: :siara: [quote name='Imbir1']:evil_lol: już niedługo też idzie do pracu, zacznie inaczej gadać:diabloti: :siara: [quote name='Danusia12']Nareszcie....Ona kiedys rozwali to forum :p :crazyeye::diabloti: [quote name='Imbir1']moja mać???? eeee nie, ona jest grzeczna dziewczyna:p:diabloti: :grins::diabloti::diabloti: [quote name='Danusia12']Widziałem na Twoim wątku....noooooo.....grzeczna.....normalnie jak Lelyja :diabloti: :siara: :mdleje::mdleje: To chyba nie o mnie:cool1::diabloti: Moje taś taś:loveu::loveu::loveu: http://img98.imageshack.us/img98/7528/p1010003ai3.jpg Seredcznie Witam:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Menrzuś, jak Ty wiesz co mi od rana potrzeba http://img224.imageshack.us/img224/355/p1010007du9.jpg moja śliczna kosiareczka:loveu::loveu::loveu::p [quote name='szyszka.fr']nie podoba sie?? [quote name='Danusia12']UZdeczka wyglądały ładniej :cool3: [quote name='szyszka.fr']eeeeeechch... to bede musiala zmienic?? i co tak szybko zmieniłaś avka?:cool3: a może nam by się spodobał:p [quote name='madzia i medor'] Seredcznie Witam:diabloti: oooooo, ma mać przyszła:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Imbir1 napisał(a): oooooo, ma mać przyszła:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Twa mać, Twa mać:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bodziulka napisał(a):a Wy tylko o trawce :evil_lol: ooooo, głodnemu chleb na myśli:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: madzia i medor napisał(a):Twa mać, Twa mać:loveu::loveu::loveu::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::grins::grins::grins: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 szyszka.fr napisał(a):ale sie nie podoba......:-( pa! idziesz krowki pasc?:diabloti: To nie o to chodzi.....tylko mówiłać, że będę mógł sobie ułożyć Twoją fotke, a ten puzzel nijak mi nie pasował do układanki:eviltong: Taaaaa.....takiego jednego prosiaczka :lol: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:bigcool: :siara: :siara: :siara: :crazyeye::diabloti: :grins::diabloti::diabloti: :siara: :mdleje::mdleje: To chyba nie o mnie:cool1::diabloti: Moje taś taś:loveu::loveu::loveu: http://img98.imageshack.us/img98/7528/p1010003ai3.jpg Seredcznie Witam:diabloti: Jak nie o Tobie, to czemu odpisujesz, co? :evil_lol: Żadne tam Twoje....:mad: Diablica .... różowa :eviltong: Quote
Recommended Posts