Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Agniest napisał(a):noooo.... od tych szaleństw poczułam się nagle jak nastolatka :evil_lol: ale uprzedzając twój komentarz powiem, że nie byłam najstarsza wśród widowni.....:eviltong: Wcale nie chciałem tak tego komentować :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 OOOO! widze ,ze jestes dzisiaj w lepszym nastroju :) Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):OOOO! widze ,ze jestes dzisiaj w lepszym nastroju :) To było chwilowe zaćmienie umysłu :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):To było chwilowe zaćmienie umysłu :cool3: mam nadzieje, ze minelo na dobre:lol: musze zmykac ale bede wieczorem Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wow...Szyszka....nie poznaje Ciebie :lol: Zaczęłaś od oka.....teraz usta.....już się boję co będzie następne :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Juz jestem z powrotem:lol: Danusia12 napisał(a):Wow...Szyszka....nie poznaje Ciebie :lol: Zaczęłaś od oka.....teraz usta.....już się boję co będzie następne :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: powoli i skleisz sobie moje foto:diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dobra teraz pisz co u Ciebie i faflakow?? i jak Ci minal dzien?? Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):dobra teraz pisz co u Ciebie i faflakow?? i jak Ci minal dzien?? A co Ty tak o tych faflaków? Chcesz jednego? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):Juz jestem z powrotem:lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: powoli i skleisz sobie moje foto:diabloti: i nie tylko ja :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):A co Ty tak o tych faflaków? Chcesz jednego? :evil_lol: TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!! Danusia12 napisał(a):i nie tylko ja :diabloti: nie mam sie czego wstydzic, a poza tym tutaj i tak tylko SAMI SWOI:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):no ladnie! polazl gdzies....:mad: Wywaliło mnie z netu :oops: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!! nie mam sie czego wstydzic, a poza tym tutaj i tak tylko SAMI SWOI:evil_lol: Ale Argonka nie oddam :shake: To z Ciebie bezwstyda jakaś, jak się nie wstydzisz? :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale Argonka nie oddam :shake: To z Ciebie bezwstyda jakaś, jak się nie wstydzisz? :diabloti: to moze Sylwe? bo niby czego????:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):to moze Sylwe? bo niby czego????:diabloti: Sylwa nie jest moja, to możesz sobie brać :p Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Jaka jest pogoda w Paryżu? :evil_lol: zmieniasz temat?:diabloti: czy naprawde chcesz wiedziec? Danusia12 napisał(a):Sylwa nie jest moja, to możesz sobie brać :p :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to czyja???????? to biore Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):zmieniasz temat?:diabloti: czy naprawde chcesz wiedziec? Tak jakoś....:evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to czyja???????? to biore Danusi jest...tylko, czy Argon by ją oddał? No nie wiem.:p Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):Danusi jest...tylko, czy Argon by ją oddał? No nie wiem.:p no ladnie!!!! a Danusia wie, ze ja tak ochoczo oddajesz????? pewnie nie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ja tam z Danusia wole nie zadzierac wiec Sylwa bezpieczna :) Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):no ladnie!!!! a Danusia wie, ze ja tak ochoczo oddajesz????? pewnie nie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ciiiiiiiiii:roll: szyszka.fr napisał(a):ja tam z Danusia wole nie zadzierac wiec Sylwa bezpieczna :) A co, Asiorka Cię wystraszyła?:eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Danusia12 napisał(a):ciiiiiiiiii:roll: A co, Asiorka Cię wystraszyła?:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie, poprostu przezorna jestem:evil_lol: Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ehhhhh zobaczcie historie oskarka z mojego podpisu :( ale ostrzegam, ja nadal rycze.... http://pl.youtube.com/watch?v=JOOQlkCaQ14 Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 szyszka.fr napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie, poprostu przezorna jestem:evil_lol: A co Ty dzisiaj tak za diablicę robisz, a?:razz: Quote
Recommended Posts