Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='halbina']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to jednak?... a na wątku Platona jakoś się nie chciał utożsamić z płcią samczą, reprezentowaną przez Platona i Byrona, które dziś straciły klejnoty... :evil_lol: Asiorku, a co się stało? nudności od rana?... :razz: Halbina - jesteś okrutna :placz: :placz: :placz: Quote
halbina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Halbina - jesteś okrutna :placz: :placz: :placz: po pierwsze... bywam okrutna (już to gdzieś słyszałam...) po drugie... jestem za równouprawnieniem płci... a Inka jest wysterylizowana... po trzecie, gdyby się facet nie szarpał na smyczy, to by klejnoty zachował... więc... uważaj, Menrzusiu i Ty! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 halbina napisał(a):po pierwsze... bywam okrutna (już to gdzieś słyszałam...) po drugie... jestem za równouprawnieniem płci... a Inka jest wysterylizowana... po trzecie, gdyby się facet nie szarpał na smyczy, to by klejnoty zachował... więc... uważaj, Menrzusiu i Ty! :evil_lol: Ale na tym równouprawnieniu tylko stracicie. Staram się uważać :eviltong: Quote
halbina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hmm... musze to przemyśleć... w tym się kryje jakiś głębszy sens... :roll: Niestety, obaj panowie słaniają się i "zwracają" uwagę... Biedactwa... Quote
szyszka.fr Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Musze powiedziec wszystkim dobranoc mizianka dla faflakow Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):Musze powiedziec wszystkim dobranoc mizianka dla faflakow Ledwo weszłaś i uciekasz? :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 halbina napisał(a):Hmm... musze to przemyśleć... w tym się kryje jakiś głębszy sens... :roll: Niestety, obaj panowie słaniają się i "zwracają" uwagę... Biedactwa... halbina napisał(a):Dobranoc!:loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc Halbinko....i dbaj o "chłopaków" Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Chyba mi się dół zaczyna.......dobranoc dziewczyny. Chyba powinienem sobie jęzora przyciąć. Quote
halbina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 jaki dół, Menrzusiu?... będziem pocieszać całą noc... :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 halbina napisał(a):jaki dół, Menrzusiu?... będziem pocieszać całą noc... :glaszcze: A bo z wiekiem człowiek sie chyba głupszy staje.....eeeee tam idę sobie..... okopac się :-( Quote
halbina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :???: :niedowia: :eek3: :look3: :ekmm: :stop: :great: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Danusia12 napisał(a):A bo z wiekiem człowiek sie chyba głupszy staje.....eeeee tam idę sobie..... okopac się :-( Z wiekiem człowiek młodzieje:mad::mad::mad: I tego trza siem trzymać;) Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 halbina napisał(a)::???: :niedowia: :eek3: :look3: :ekmm: :stop: :great: Dobranoc Halbinka...i słodkich snów :loveu: Trzeba troche pokopać :bye: Quote
halbina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 http://www.prus.pl/dol/film_dol.jpg http://www.agrafka.art.pl/dol/index.php http://www.krawat.pl/tv/dol.htm Quote
szyszka.fr Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dziendoberek!!:lol: Danusia12 napisał(a):Ledwo weszłaś i uciekasz? :placz: :placz: :placz: Wstalam o 6-tej, wiec ciezko mi bylo siedzec dluzej Danusia12 napisał(a):Chyba mi się dół zaczyna.......dobranoc dziewczyny. Chyba powinienem sobie jęzora przyciąć. Danusia12 napisał(a):A bo z wiekiem człowiek sie chyba głupszy staje.....eeeee tam idę sobie..... okopac się :-( Co sie stalo, ze sie dolujesz??? Jak mozna odgonic Twojego kafara?? Quote
Agniest Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 oj taki ciężki poranek..... doberek wszystkim :) Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witam w ten piękny letni poranek - bez kawy kroku nie zrobię :p Quote
Agniest Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 głowę sobie podtrzymuję rękami, więc mi nic na klawiaturę nie opada :evil_lol: w pracy trzeba jakoś trzymać fason ;) a marzę o miękkiej podusi...... wczoraj późno wróciliśmy bo na koncercie byliśmy Red Hot-ów w Chorzowie. Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Agniest napisał(a):głowę sobie podtrzymuję rękami, więc mi nic na klawiaturę nie opada :evil_lol: w pracy trzeba jakoś trzymać fason ;) a marzę o miękkiej podusi...... wczoraj późno wróciliśmy bo na koncercie byliśmy Red Hot-ów w Chorzowie. Mam nadzieję, że to nie aluzja do wczorajszego wpisu :evil_lol: Czytałem, że raczej rozczarowali - a jak wg Ciebie było? Quote
Agniest Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 zagrali super, ale dla mnie trochę krótko..... niecałe 2 godz. nagle zeszli ze sceny i koniec, żadnego Goodbye ani nic.... końcówka mnie rozczarowała. Quote
Menrzuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Agniest napisał(a):zagrali super, ale dla mnie trochę krótko..... niecałe 2 godz. nagle zeszli ze sceny i koniec, żadnego Goodbye ani nic.... końcówka mnie rozczarowała. Ale 2 godziny za to szalałaś :evil_lol: Quote
Agniest Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 noooo.... od tych szaleństw poczułam się nagle jak nastolatka :evil_lol: ale uprzedzając twój komentarz powiem, że nie byłam najstarsza wśród widowni.....:eviltong: Quote
Recommended Posts