Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
To trzeba przyjechać nad jesienne morze :razz:

no nie wiem :roll: a jak będzie ciągle lało? to rozmiękne na amen wtedy :roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, nakłapałam się już tu dziobem, teraz znikam na słoneczko i pooddychać świeżym powietrzem :evil_lol:

Miłego dnia :loveu: :multi: :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
no nie wiem :roll: a jak będzie ciągle lało? to rozmiękne na amen wtedy :roll:

Boszszsz....co za maruda - jak będzie lało, to jod łatwiej sie będzie wchłaniał :evil_lol:....albo sztormiaka sobie założysz ;)

Posted

Stadionowe filmiki bomba:lol::lol:. Speeda mają, że hej. Jeszcze taki pięknie jesienny ten "stadion". Ale Gacol to kondychę ma :-o.

Dzień dobry, łoczywiście:loveu::multi:

Posted

:oops: przyszłam coś Ci pokazać ;)
śliczny-prawda? :loveu:

Dziękuję pięknie :calus: :Rose: :buzi:

wiem wiem wiem :evil_lol: ale nie będę lecieć na PW :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Noooooooooo, taaaaaaaaa! Ja pszłam, to Jabcokowa idzie... :shake:

Doberek Menrzusiu!!! :loveu:[FONT=Century Gothic]Oj nie płakaj- teraz jestem i widzę ze ty też się świecisz:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj nie płakaj- teraz jestem i widzę ze ty też się świecisz:multi:[/FONT]

:crazyeye: a gdzie Ty widzisz to jego świecenie :-o
chyba masz coś z oczkami nie tak :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Świecę, świecę! Ale chyba zaraz przestanę, bo zamierzam "uciec" do domu! :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ojjjj zaczekaj jeszcze:loveu:

Iv ty ślepoku:evil_lol: przeciez ja do izy mowiłam:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj zaczekaj jeszcze:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Iv ty ślepoku:evil_lol: przeciez ja do izy mowiłam:diabloti:[/FONT]

upsssss :oops:
:splat:o ja ślepok :oops:, znowu nie doczytałam :roll:
muszę okurary chyba przetrzeć :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']upsssss :oops:
:splat:o ja ślepok :oops:, znowu nie doczytałam :roll:
muszę okurary chyba przetrzeć :cool3: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha chociaż raz przyznałas mi rację........zanotuję sobie:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha chociaż raz przyznałas mi rację........zanotuję sobie:diabloti:[/FONT]

czasem trzeba przyznać rację :loveu:, ale to mi nie umniejsza tego, że jestem gwiazdorska gwiazda, a wręcz przeciwnie :eviltong:

notuj notuj :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']czasem trzeba przyznać rację :loveu:, ale to mi nie umniejsza tego, że jestem gwiazdorska gwiazda, a wręcz przeciwnie :eviltong:

notuj notuj :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Aleś wymyśliła:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]
P.S. Znalazłas już odpowiednia emote......bo co z ciebie za gwiazda bez emoty.......każda szanujaca się gwiazda musi mieć emotę
[/FONT]:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aleś wymyśliła:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]P.S. Znalazłas już odpowiednia emote......bo co z ciebie za gwiazda bez emoty.......każda szanujaca się gwiazda musi mieć emotę[/FONT]:diabloti:

Już dawno znalazłam moją gwiazdorską emotę :multi:, ale jakoś zapominałam zaprezentować:roll:, zbyt dużo pracy miałam w tym tygodniu:roll:
chcesz zobaczyć? :razz:

Posted

[quote name='Iv_']Już dawno znalazłam moją gwiazdorską emotę :multi:, ale jakoś zapominałam zaprezentować:roll:, zbyt dużo pracy miałam w tym tygodniu:roll:
chcesz zobaczyć? :razz:
[FONT=Century Gothic]NO BA! DAWAJ:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]NO BA! DAWAJ:diabloti:[/FONT]

no to proszę...............:evil_lol:

taaadddaammmmmmmmmmmmmmm

i jak? :razz:

Posted

[quote name='Iv_']no to proszę...............:evil_lol:

taaadddaammmmmmmmmmmmmmm

i jak? :razz:[FONT=Century Gothic]Przeca ta jest prawie taka jak moja:roll: widziałam ją ale nie dawałam c jako propozycji bo bo bo bo jest taka sama:roll:

Ojjj Iv myślałam że się bardziej postarasz i już normalnie zaisnęłam zęby i kolana i kciuki z wrażenia a tu to......no chyba ja się muszę zabrać za te poszukiwania bo ty widze na tym polu jesteś jak dziecko we mgle:evil_lol:

;);):loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przeca ta jest prawie taka jak moja:roll: widziałam ją ale nie dawałam c jako propozycji bo bo bo bo jest taka sama:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ojjj Iv myślałam że się bardziej postarasz i już normalnie zaisnęłam zęby i kolana i kciuki z wrażenia a tu to......no chyba ja się muszę zabrać za te poszukiwania bo ty widze na tym polu jesteś jak dziecko we mgle:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic];);):loveu::loveu:[/FONT]

Prawie-robi różnicę :eviltong:, nie wiedziałaś :crazyeye:

taaaaaa i znowu mi jakieś maszkarony znajdziesz :roll:, a nie gwiazdorskie :shake:
chociaż :hmmmm: może jeszcze raz zaryzykuję (och, ale bywam naiwna czasem:roll:)
i zobaczę co mi zaprezentujesz tym razem............;)

Posted

[quote name='Iv_']Prawie-robi różnicę :eviltong:, nie wiedziałaś :crazyeye:

taaaaaa i znowu mi jakieś maszkarony znajdziesz :roll:, a nie gwiazdorskie :shake:
chociaż :hmmmm: może jeszcze raz zaryzykuję (och, ale bywam naiwna czasem:roll:)
i zobaczę co mi zaprezentujesz tym razem............;)[FONT=Century Gothic]czekaj.....szukam:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo nie mozemy miec takich samych....no pomysl....to tak jakbyśmy na jedną imprezę w tych samych kieckach przyszły......Toż to szooook:shake::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]czekaj.....szukam:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo nie mozemy miec takich samych....no pomysl....to tak jakbyśmy na jedną imprezę w tych samych kieckach przyszły......Toż to szooook:shake::evil_lol:[/FONT]

czekam :roll:

e tam, nie takie same te kiecki ;)

zobaczymy co wynajdziesz :hmmmm:

Posted

[FONT=Century Gothic]Hmmm ciężko trochę bo nie mem w pracu dostepu do moich odjechanych emot....ale np taka:razz:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]

Wedlug mnie baaaardzo gwiazdorska:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmm ciężko trochę bo nie mem w pracu dostepu do moich odjechanych emot....ale np taka:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]Wedlug mnie baaaardzo gwiazdorska:evil_lol:[/FONT]

:roll: noooooo gwiazdorska niby :hmmmm: ale to chyba nie mój styl :shake:
poczekam na inne jeszcze propozycje :razz:
a jak nie znajdziesz dziś, to poczekam do poniedziałku na te wypasiono gwiazdorskie ;)

Posted

[quote name='Iv_']:roll: noooooo gwiazdorska niby :hmmmm: ale to chyba nie mój styl :shake:
poczekam na inne jeszcze propozycje :razz:
a jak nie znajdziesz dziś, to poczekam do poniedziałku na te wypasiono gwiazdorskie ;)

[FONT=Century Gothic]ewentualnie:razz:

lub

lub
[/FONT]