Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooo to jest jednak dobra wetka......zadbała o przystosowanie się do nowej sytuacji (twoje) jakoś powoli się z tym oswoisz....puki co MA jajka:evil_lol:[/FONT]
Jaka sprawiedliwość - już od dłuższego czasu jest zdecydowanie cieplej u Ciebie :shake:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaka sprawiedliwość - już od dłuższego czasu jest zdecydowanie cieplej u Ciebie :shake:[FONT=Century Gothic]W naturze musi być równowaga....już nie pamiętasz tych czasów kiedy u mnie lało a u ciebie świeciło:razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]
Ale żeby nie było tak do konca kolorowo to właśnie powiedzieli ze u mnie wieje 100km/h:crazyeye:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]W naturze musi być równowaga....już nie pamiętasz tych czasów kiedy u mnie lało a u ciebie świeciło:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ale żeby nie było tak do konca kolorowo to właśnie powiedzieli ze u mnie wieje 100km/h:crazyeye:[/FONT]
A było tak? :crazyeye:

Ręce przy sobie trzymaj, bo jeszcze polecisz ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']A było tak? :crazyeye:

[FONT=Century Gothic]było było:evil_lol:[/FONT]

Ręce przy sobie trzymaj, bo jeszcze polecisz ;)[FONT=Century Gothic]Za mały wietrzyk na mnie;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za mały wietrzyk na mnie;)[/FONT]

Oszukujesz, bo słoneczko chcesz dla siebie zatrzymać :eviltong:

Tu żeś przesadziła - widziałem na fotkach :eviltong:;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Oszukujesz, bo słoneczko chcesz dla siebie zatrzymać :eviltong:

[FONT=Century Gothic]Oj nie chcę..........już do ciebie dmucham.....ja dobre dziewcze jestem i się podzielę z tobą:loveu: Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![/FONT]
Tu żeś przesadziła - widziałem na fotkach :eviltong:;)[FONT=Century Gothic]eeeee tam......w takim razie jakies niewyraźne te foty musiały być:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]eeeee tam......w takim razie jakies niewyraźne te foty musiały być:eviltong:[/FONT]

No to poczekam - może dodmuchasz :razz::lol:

Może i niewyraźne, ale nic się nie przelewało :diabloti: więc uważaj jak będziesz szła po chlebek ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No to poczekam - może dodmuchasz :razz::lol:

[FONT=Century Gothic]Staram się jak mogę.........już mnie poliki bolą ale twardo fufam;)[/FONT]

Może i niewyraźne, ale nic się nie przelewało :diabloti: więc uważaj jak będziesz szła po chlebek ;)[FONT=Century Gothic]No skoro tak mówisz.......to się nie będe sprzeczała.........komplementy sie przyjmuje;)[/FONT]

ale ja i tak swoje wiem:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No skoro tak mówisz.......to się nie będe sprzeczała.........komplementy sie przyjmuje;)[/FONT]

ale ja i tak swoje wiem:diabloti:
Następne komplementa to już na PW :evil_lol:

Posted

Witam :loveu: w ten piękny, słoneczny, ciepły, lekko wietrzny dzień:loveu:
Pogoda u mnie jak marzenie w tym tygodniu :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! Dmucha i dmucha :roll: Jeszcze mnie wydmucha :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ojjj Iza ty to chyba w butach z betonu bedziesz musiała chodzić:evil_lol:[/FONT]

Posted

Iv_ napisał(a):
Witam :loveu: w ten piękny, słoneczny, ciepły, lekko wietrzny dzień:loveu:
Pogoda u mnie jak marzenie w tym tygodniu :multi:

Ja juz się do tej mżawki u mnie powoli przyzwyczajam......niedługo zapleśnieję :shake:

Witanko :multi::loveu:

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti: Dzień dobry, znowu się rozpisaliście:evil_lol:, teraz muszę nadrabiać. To trzymanie się jajek jak tonący brzytwy...:bigcool::bigcool:.

Foty bomba. Ale dużo było statycznej zabawy, jak na Gacka:evil_lol:.

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja juz się do tej mżawki u mnie powoli przyzwyczajam......niedługo zapleśnieję :shake:

Witanko :multi::loveu:

jak zapleśniejesz to da się to załatwić tym

:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:roll: no soooooooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyy
[FONT=Century Gothic]No jak to soo przeca ty taka chudzinka.....jeszcze nam cie zdmuchnie i co my tu biedni bez ciebie zrobimy:placz:[/FONT]

Posted

Bila napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti: Dzień dobry, znowu się rozpisaliście:evil_lol:, teraz muszę nadrabiać. To trzymanie się jajek jak tonący brzytwy...:bigcool::bigcool:.

Foty bomba. Ale dużo było statycznej zabawy, jak na Gacka:evil_lol:.

Niedługo filmiki wkleję - bedzie mniej statyczności :evil_lol:

Czeeeeeść :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i muszę uciekać mam dzisiaj trochę do pozałatwiania......całuję :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Pamiętaj - ręce przy sobie :p
Paaaaaaa :loveu: