Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooo to jest jednak dobra wetka......zadbała o przystosowanie się do nowej sytuacji (twoje) jakoś powoli się z tym oswoisz....puki co MA jajka:evil_lol:[/FONT] Jaka sprawiedliwość - już od dłuższego czasu jest zdecydowanie cieplej u Ciebie :shake: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaka sprawiedliwość - już od dłuższego czasu jest zdecydowanie cieplej u Ciebie :shake:[FONT=Century Gothic]W naturze musi być równowaga....już nie pamiętasz tych czasów kiedy u mnie lało a u ciebie świeciło:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Ale żeby nie było tak do konca kolorowo to właśnie powiedzieli ze u mnie wieje 100km/h:crazyeye:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]W naturze musi być równowaga....już nie pamiętasz tych czasów kiedy u mnie lało a u ciebie świeciło:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale żeby nie było tak do konca kolorowo to właśnie powiedzieli ze u mnie wieje 100km/h:crazyeye:[/FONT] A było tak? :crazyeye: Ręce przy sobie trzymaj, bo jeszcze polecisz ;) Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']A było tak? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]było było:evil_lol:[/FONT] Ręce przy sobie trzymaj, bo jeszcze polecisz ;)[FONT=Century Gothic]Za mały wietrzyk na mnie;) [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za mały wietrzyk na mnie;)[/FONT] Oszukujesz, bo słoneczko chcesz dla siebie zatrzymać :eviltong: Tu żeś przesadziła - widziałem na fotkach :eviltong:;) Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Oszukujesz, bo słoneczko chcesz dla siebie zatrzymać :eviltong: [FONT=Century Gothic]Oj nie chcę..........już do ciebie dmucham.....ja dobre dziewcze jestem i się podzielę z tobą:loveu: Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![/FONT] Tu żeś przesadziła - widziałem na fotkach :eviltong:;)[FONT=Century Gothic]eeeee tam......w takim razie jakies niewyraźne te foty musiały być:eviltong: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]eeeee tam......w takim razie jakies niewyraźne te foty musiały być:eviltong:[/FONT] No to poczekam - może dodmuchasz :razz::lol: Może i niewyraźne, ale nic się nie przelewało :diabloti: więc uważaj jak będziesz szła po chlebek ;) Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']No to poczekam - może dodmuchasz :razz::lol: [FONT=Century Gothic]Staram się jak mogę.........już mnie poliki bolą ale twardo fufam;)[/FONT] Może i niewyraźne, ale nic się nie przelewało :diabloti: więc uważaj jak będziesz szła po chlebek ;)[FONT=Century Gothic]No skoro tak mówisz.......to się nie będe sprzeczała.........komplementy sie przyjmuje;)[/FONT] ale ja i tak swoje wiem:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No skoro tak mówisz.......to się nie będe sprzeczała.........komplementy sie przyjmuje;)[/FONT] ale ja i tak swoje wiem:diabloti: Następne komplementa to już na PW :evil_lol: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Następne komplementa to już na PW :evil_lol:[FONT=Century Gothic]taaaaak?:razz: czekam:lol:[/FONT]:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! Dmucha i dmucha :roll: Jeszcze mnie wydmucha :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Witam :loveu: w ten piękny, słoneczny, ciepły, lekko wietrzny dzień:loveu: Pogoda u mnie jak marzenie w tym tygodniu :multi: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! Dmucha i dmucha :roll: Jeszcze mnie wydmucha :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ojjj Iza ty to chyba w butach z betonu bedziesz musiała chodzić:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! Dmucha i dmucha :roll: Jeszcze mnie wydmucha :evil_lol: Nooooo....taką kruszynkę to nawet zefirek by porwał :razz: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iv_ napisał(a):Witam :loveu: w ten piękny, słoneczny, ciepły, lekko wietrzny dzień:loveu: Pogoda u mnie jak marzenie w tym tygodniu :multi: Ja juz się do tej mżawki u mnie powoli przyzwyczajam......niedługo zapleśnieję :shake: Witanko :multi::loveu: Quote
Bila Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: Dzień dobry, znowu się rozpisaliście:evil_lol:, teraz muszę nadrabiać. To trzymanie się jajek jak tonący brzytwy...:bigcool::bigcool:. Foty bomba. Ale dużo było statycznej zabawy, jak na Gacka:evil_lol:. Quote
Iv_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja juz się do tej mżawki u mnie powoli przyzwyczajam......niedługo zapleśnieję :shake: Witanko :multi::loveu: jak zapleśniejesz to da się to załatwić tym :evil_lol: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [FONT=Century Gothic]No i muszę uciekać mam dzisiaj trochę do pozałatwiania......całuję :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjj Iza ty to chyba w butach z betonu bedziesz musiała chodzić:evil_lol:[/FONT] :roll: no soooooooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyy Quote
Iv_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ja też muszę już pędzić :diabloti: Miłego dnia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:roll: no soooooooooooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyy [FONT=Century Gothic]No jak to soo przeca ty taka chudzinka.....jeszcze nam cie zdmuchnie i co my tu biedni bez ciebie zrobimy:placz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Bila napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Dzień dobry, znowu się rozpisaliście:evil_lol:, teraz muszę nadrabiać. To trzymanie się jajek jak tonący brzytwy...:bigcool::bigcool:. Foty bomba. Ale dużo było statycznej zabawy, jak na Gacka:evil_lol:. Niedługo filmiki wkleję - bedzie mniej statyczności :evil_lol: Czeeeeeść :multi: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Iv_']jak zapleśniejesz to da się to załatwić tym :evil_lol: Nie używam suszarki :shake: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i muszę uciekać mam dzisiaj trochę do pozałatwiania......całuję :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Pamiętaj - ręce przy sobie :p Paaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iv_ napisał(a):ja też muszę już pędzić :diabloti: Miłego dnia :loveu: :loveu: :loveu: A co Wy tak uciekacie? :crazyeye: Miłego :loveu: Quote
Recommended Posts