Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']tak wyglądała superaśnie :evil_lol: :diabloti: Zaopatrzyła się dobrze na zimę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']zasady są proste :cool3: jest 10 emot, każdy wybiera jedną która najbardziej mu pasuje jako gwiazdorska dla mnie ;), a ja wybieram jedną z 3 które zdobęda najwięcej głosów :lol: Jasne? :razz: :evil_lol: A kto zbiera głosy, liczy.... czy dla wstydzioszków mozliwa jest droga przez PW? Kurcze.....muszę to jakoś rozreklamować na dogo :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):A kto zbiera głosy, liczy.... czy dla wstydzioszków mozliwa jest droga przez PW? Kurcze.....muszę to jakoś rozreklamować na dogo :evil_lol: Japcokowa zorganizowała ten konkurs :loveu: i wszystkim się zajmuje :razz: Głosowanie jest jawne na wątku :evil_lol:, bo przy każdej emocie jest zapisywany głosujący na nią :p Obejrzyj kandydatki i .........śmiało głosuj na jakąś gwiazdorską :razz: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Bila']Fioletowy hipopotam to będzie mój znak rozpoznawczy, chociaż może się zdecyduję na tę , trochę szczuplejsza, co myslicie? :hmmmm: hipcio jest the best :multi: a ta też niezła :cool3: no i te......jedynki taaaaakie wyraźne :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No jak uśmiech zapodam, to...:crazyeye:...:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):No jak uśmiech zapodam, to...:crazyeye:...:evil_lol: ........klękajcie narody :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):Dziękuję :oops: :loveu: mmmmmmmm ta nowa szata tak mnie wypiękniła :oops: :evil_lol: nie kuś :eviltong: :evil_lol: Trochę mokra tak jakby :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Trochę mokra tak jakby :razz::evil_lol: trzeba było widzieć oczy Gonza jak tak skacze po wodzie :evil_lol: jest taki wtedy szczęśliwy i radosny :loveu:, a więc i ja wyglądam wtedy pięknie :razz: (ach ta moja skromność :roll:) :lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):No jak uśmiech zapodam, to...:crazyeye:...:evil_lol: hipcio jest lepszy :evil_lol:......a te dwa krzyżyki na dole, to co to jest? Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):hipcio jest lepszy :evil_lol:......a te dwa krzyżyki na dole, to co to jest? Krzyżyki???? Gdzie, kiedy Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ja w takim badź razie głosuję na nr 10 :multi::cunao: (a jakieś nagrody dla zwycięzcy są przewidziane? :razz:......przecież to konkurs :lol:) Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja w takim badź razie głosuję na nr 10 :multi::cunao: (a jakieś nagrody dla zwycięzcy są przewidziane? :razz:......przecież to konkurs :lol:) nagrody:crazyeye: nie ma takich :roll: trzeba zapytać Jabłuszkowej :cool3:, bo ja nic o tym nie wiem :shake: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 1 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 2 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 3 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 4 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 5 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 7 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 8 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 9 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 10- -Menrzuś, Kara.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! :razz:[/FONT] aż strach się bać jaka może wygrać :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']trzeba było widzieć oczy Gonza jak tak skacze po wodzie :evil_lol: jest taki wtedy szczęśliwy i radosny :loveu:, a więc i ja wyglądam wtedy pięknie :razz: (ach ta moja skromność :roll:) :lol: :diabloti: No to jeżeli aż tak pięknie jest - to w porządelu :razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Krzyżyki???? Gdzie, kiedy W poście 20524 :crazyeye: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):No to będę żył w niepewności do poniedziałku :placz: :cool1: czekanie jest przyjemne :cool3: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):nagrody:crazyeye: nie ma takich :roll: trzeba zapytać Jabłuszkowej :cool3:, bo ja nic o tym nie wiem :shake: No to będę żył w niepewności do poniedziałku :placz: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No wiecie, co żeby konkurs bez nagród:shake::shake::shake::shake: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):W poście 20524 :crazyeye: Krzyżyki:crazyeye::crazyeye: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):No wiecie, co żeby konkurs bez nagród:shake::shake::shake::shake: :niewiem: no jakoś tak wyszło, coś niedograny zorganizowała Jabłuszkowa :roll: ale w poniedziałek pewnie wypowie się, czy będą nagrody czy nie :razz: :cool3: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Krzyżyki:crazyeye::crazyeye: :evil_lol: No, dwa miejsca na jakąś grafike nieudanie wklejoną :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a)::niewiem: no jakoś tak wyszło, coś niedograny zorganizowała Jabłuszkowa :roll: ale w poniedziałek pewnie wypowie się, czy będą nagrody czy nie :razz: :cool3: No to konkurs już się sam reklamuje :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś :crazyeye: no teraz mnie rozwaliłeś tym swoim podpisem :mdleje: :cool3: jesteś szalony facet Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):No, dwa miejsca na jakąś grafike nieudanie wklejoną :eviltong: Pierwsze emoty za płoty:diabloti: Quote
Recommended Posts