Kara. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dobry wieczór wszystkim Zdjęcia są widziałam:loveu: czy tam się szykuje zamach na kolejne orzeszki:evil_lol:, Filmików jeszcze nie bo usiłuję nadążyć z czytaniem i je oglądać i zaczynam wyglądać jak Bila po tygodniu pracy:roll: W konkursie głosuję na emotkę nr 10. Bo skoro mam na to codziennie patrzeć to niech będzie chociaż miła dla oka.;) A soczek z czarnego bzu... Nie wiem na co to:oops: ale skoro masz tyle butelek to podziel się i wystaw parę na bazarku. Zrobisz niektórym przyjemność, a i dobry uczynek np. dla boksiów przybędzie:cool3: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ja, żeby zoobrazować, to co mnie czeka w przyszłym tygodniu, to chyba emotki nie znajdę:shake:. Cześć. Z tym bazarkiem to fajny pomysł Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):butelki? No....kupuję :eviltong:......:diabloti: A zawartość sam robię :p A dużo to znaczy ile tego masz?:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):A skąd ty tego tyle bierzesz?:-o butelki? No....kupuję :eviltong:......:diabloti: A zawartość sam robię :p Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Już wiele razy pisałem, że czarny bez w herbatce to idealne zabezpieczenie przed przeziębieniami - dla dorosłych i dla dzieci :razz: No jak spojrzeć na to, co tu wypisujemy, to my ani jeszcze dorosłe, ale juz na pewno nie dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kara. napisał(a):Dobry wieczór wszystkim Zdjęcia są widziałam:loveu: czy tam się szykuje zamach na kolejne orzeszki:evil_lol:, Filmików jeszcze nie bo usiłuję nadążyć z czytaniem i je oglądać i zaczynam wyglądać jak Bila po tygodniu pracy:roll: W konkursie głosuję na emotkę nr 10. Bo skoro mam na to codziennie patrzeć to niech będzie chociaż miła dla oka.;) A soczek z czarnego bzu... Nie wiem na co to:oops: ale skoro masz tyle butelek to podziel się i wystaw parę na bazarku. Zrobisz niektórym przyjemność, a i dobry uczynek np. dla boksiów przybędzie:cool3: Już wiele razy pisałem, że czarny bez w herbatce to idealne zabezpieczenie przed przeziębieniami - dla dorosłych i dla dzieci :razz: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Ja, żeby zoobrazować, to co mnie czeka w przyszłym tygodniu, to chyba emotki nie znajdę:shake:. Cześć. Z tym bazarkiem to fajny pomysł Nie jestem do końca przekonany :shake: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):A dużo to znaczy ile tego masz?:cool3: A bo ja wiem.......ponad 100 buteleczek 0,33l :p Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Już sobie Ciebie wyobraziłem :roflt: A co Ci z przepisa jak juz czarnego bzu ni ma :shake: Ja też sobie ją wyobraziłam hahaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak to po co? przecież będzie znowu :roll: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):No jak spojrzeć na to, co tu wypisujemy, to my ani jeszcze dorosłe, ale juz na pewno nie dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaaaa.....stan permamentnie przejściowy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):Ja też sobie ją wyobraziłam hahaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak to po co? przecież będzie znowu :roll: Jeszcze zapomnisz gdzie zapisałaś i za rok znowu się będziesz pytać :evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):Ja też sobie ją wyobraziłam hahaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przy herbatce to się może skończyć zachłyśnięciem:lol::evil_lol: Quote
Kara. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 "Pulp fiction" normalnie:crazyeye::angryy: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 I zobaczcie, jaka to ironia losu, jako dziecko zawsze chciałam być królewną, a tu proszę fioletowy hipek:roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Przy herbatce to się może skończyć zachłyśnięciem:lol::evil_lol: Jak Iv nie odpowie, tzn że klawiatura zalana :evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak Iv nie odpowie, tzn że klawiatura zalana :evil_lol: Kurczaki, będzie na mnie, że jej kompa zabrudziłam pośrednio:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kara. napisał(a):"Pulp fiction" normalnie:crazyeye::angryy: Dobrze, że nie rozumiem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Toż to jest horror z tymi skaczącymi postami :mad::mad: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):A bo ja wiem.......ponad 100 buteleczek 0,33l :p :crazyeye: jesoooooo tyleeeeeee to podziel się :evil_lol: i zrób bazar :cool3: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Kurczaki, będzie na mnie, że jej kompa zabrudziłam pośrednio:cool3: ......tymi kurczakami? :crazyeye:.......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: jesoooooo tyleeeeeee to podziel się :evil_lol: i zrób bazar :cool3: Jest to wyrób nie atestowany - nie dopuszczony do obrotu :shake: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Kara.']Dobry wieczór wszystkim Zdjęcia są widziałam:loveu: czy tam się szykuje zamach na kolejne orzeszki:evil_lol:, Filmików jeszcze nie bo usiłuję nadążyć z czytaniem i je oglądać i zaczynam wyglądać jak Bila po tygodniu pracy:roll: W konkursie głosuję na emotkę nr 10. Bo skoro mam na to codziennie patrzeć to niech będzie chociaż miła dla oka.;) A soczek z czarnego bzu... Nie wiem na co to:oops: ale skoro masz tyle butelek to podziel się i wystaw parę na bazarku. Zrobisz niektórym przyjemność, a i dobry uczynek np. dla boksiów przybędzie:cool3: Witaj Kara :multi: widze, że skusiłaś się na głosowanko ;) sama jestem ciekawa co oni mi tu wyglosują.....:roll: :cool3: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Kurczaki, będzie na mnie, że jej kompa zabrudziłam pośrednio:cool3: jak zaleje bedzie na Ciebie :eviltong: zgadza się :multi: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak Iv nie odpowie, tzn że klawiatura zalana :evil_lol: nie mam multicytatów :roll: i nie nadążam :shake:, więc mogę coś przeoczyć, albo zalać :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):jak zaleje bedzie na Ciebie :eviltong: zgadza się :multi: Ale przecież nie ja leję :crazyeye:......zawsze wszystko ja :placz::placz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts