Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór wszystkim

Zdjęcia są widziałam:loveu: czy tam się szykuje zamach na kolejne orzeszki:evil_lol:, Filmików jeszcze nie bo usiłuję nadążyć z czytaniem i je oglądać i zaczynam wyglądać jak Bila po tygodniu pracy:roll:

W konkursie głosuję na emotkę nr 10. Bo skoro mam na to codziennie patrzeć to niech będzie chociaż miła dla oka.;)

A soczek z czarnego bzu... Nie wiem na co to:oops: ale skoro masz tyle butelek to podziel się i wystaw parę na bazarku. Zrobisz niektórym przyjemność, a i dobry uczynek np. dla boksiów przybędzie:cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już wiele razy pisałem, że czarny bez w herbatce to idealne zabezpieczenie przed przeziębieniami - dla dorosłych i dla dzieci :razz:

No jak spojrzeć na to, co tu wypisujemy, to my ani jeszcze dorosłe, ale juz na pewno nie dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kara. napisał(a):
Dobry wieczór wszystkim

Zdjęcia są widziałam:loveu: czy tam się szykuje zamach na kolejne orzeszki:evil_lol:, Filmików jeszcze nie bo usiłuję nadążyć z czytaniem i je oglądać i zaczynam wyglądać jak Bila po tygodniu pracy:roll:

W konkursie głosuję na emotkę nr 10. Bo skoro mam na to codziennie patrzeć to niech będzie chociaż miła dla oka.;)

A soczek z czarnego bzu... Nie wiem na co to:oops: ale skoro masz tyle butelek to podziel się i wystaw parę na bazarku. Zrobisz niektórym przyjemność, a i dobry uczynek np. dla boksiów przybędzie:cool3:

Już wiele razy pisałem, że czarny bez w herbatce to idealne zabezpieczenie przed przeziębieniami - dla dorosłych i dla dzieci :razz:

Posted

Bila napisał(a):
Ja, żeby zoobrazować, to co mnie czeka w przyszłym tygodniu, to chyba emotki nie znajdę:shake:. Cześć. Z tym bazarkiem to fajny pomysł

Nie jestem do końca przekonany :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już sobie Ciebie wyobraziłem :roflt:

A co Ci z przepisa jak juz czarnego bzu ni ma :shake:

Ja też sobie ją wyobraziłam hahaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak to po co? przecież będzie znowu :roll:

Posted

Bila napisał(a):
No jak spojrzeć na to, co tu wypisujemy, to my ani jeszcze dorosłe, ale juz na pewno nie dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaaaa.....stan permamentnie przejściowy :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):

jak to po co? przecież będzie znowu :roll:

Jeszcze zapomnisz gdzie zapisałaś i za rok znowu się będziesz pytać :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):

Przy herbatce to się może skończyć zachłyśnięciem:lol::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jak Iv nie odpowie, tzn że klawiatura zalana :evil_lol:

Kurczaki, będzie na mnie, że jej kompa zabrudziłam pośrednio:cool3:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A bo ja wiem.......ponad 100 buteleczek 0,33l :p

:crazyeye: jesoooooo tyleeeeeee to podziel się :evil_lol: i zrób bazar :cool3:

Posted

[quote name='Kara.']Dobry wieczór wszystkim

Witaj Kara :multi:
widze, że skusiłaś się na głosowanko ;)
sama jestem ciekawa co oni mi tu wyglosują.....:roll: :cool3:

Posted

Bila napisał(a):
Kurczaki, będzie na mnie, że jej kompa zabrudziłam pośrednio:cool3:

jak zaleje bedzie na Ciebie :eviltong: zgadza się :multi:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jak Iv nie odpowie, tzn że klawiatura zalana :evil_lol:

nie mam multicytatów :roll: i nie nadążam :shake:, więc mogę coś przeoczyć, albo zalać :eviltong: