Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']To mnie cieszy.....miłego dnia (ze słoneczkiem jak u mnie :razz:)
[FONT=Arial]
po nocnym deszczu dziś znów było w miarę pogodnie :p
[/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Kara. napisał(a):
Ja tylko na chwileczkę. Obejrzeć cuuudne zdjątka:loveu:
I podzielić się ekstra wiadomością: odzyskałam swoją tożsamość:multi::multi::multi:

Aż sprawdzę.
Nooooo.....faktycznie - to wreszcie Ty :multi::multi:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No przeca Jabcokowa Ci proponowała już jakieś emoty! Za mało gwiazdorskie były? :cool3:

pffffyyyyyyy takie mi proponowała, że pożal się boże :roll:
jedna szczerzyła zęby :roll:, a druga wyglądała jak słodka idiotka :roll:
chyba z zazdrości mi takie podsunęła :angryy:
ale nie dałam się naciąć ...... :cool1: :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahaha no to mnie rozbawiłaś:roflt::roflt::roflt:[/FONT]
zazdrośnica :eviltong: :eviltong: :eviltong: :siara:

[FONT=Century Gothic]Dobra kochani- muszę uciekać.................paaaaa:loveu:[/FONT]

zniknęła gwiazdorka :evil_lol: :loveu: :loveu: :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Japkowa nie zwędziła....Japkowa nie musi......Japkowa ma swoją prywatną najlepsiejszą:B-fly:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A zwedziła na pewno Iv......bo ona tak lubi:diabloti:[/FONT]

:siara: przyganiał kocioł garnkowi.....:roll: :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']Śliczne wszystkie te zdjęcia, aż trudno wybrac najfajniejsze :loveu:
super chłopaki.....http://img389.imageshack.us/img389/2515/obraz369hz0.jpg

tu Gacor chyba się drzemnął troszkę :cool3:

http://img253.imageshack.us/img253/8426/obraz372yg4.jpg

a tu musiał pokazać, że to są chopaki......:evil_lol:

http://img253.imageshack.us/img253/8232/obraz381nc8.jpg
A musiał, musiał :evil_lol:......chociaż jeden to nie taki całkiem chłopak :placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A musiał, musiał :evil_lol:......chociaż jeden to nie taki całkiem chłopak :placz:

:angryy: całkiem całkiem chłopak :eviltong: nie ujmuj mu niczego, bo nic w sumie nie stracił, dalej jest taki jaki był :p, a te orzeszki, a raczej ich brak to szczegół :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
:angryy: całkiem całkiem chłopak :eviltong: nie ujmuj mu niczego, bo nic w sumie nie stracił, dalej jest taki jaki był :p, a te orzeszki, a raczej ich brak to szczegół :evil_lol:

Ale mimo wszystko - żal :placz::placz::placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale mimo wszystko - żal :placz::placz::placz:

a najbardziej mi żallllllll..............kolorowych jarmarków, blaszanych zegarków......pierzastych kogucików, baloników na druciku.....:siara: i jajków :evil_lol: trata ta ta taaaaaaa ta :diabloti: :diabloti: :diabloti: :p

Posted

Iv_ napisał(a):
a najbardziej mi żallllllll..............kolorowych jarmarków, blaszanych zegarków......pierzastych kogucików, baloników na druciku.....:siara: i jajków :evil_lol: trata ta ta taaaaaaa ta :diabloti: :diabloti: :diabloti: :p

Nie kombinuj - o jajkach tam nic nie było :placz::placz::placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie kombinuj - o jajkach tam nic nie było :placz::placz::placz:

co Ty tam wiesz :eviltong: czepiłeś się tych jajek, jak tonący brzytwy :evil_lol:
odpuść je sobie :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
co Ty tam wiesz :eviltong: czepiłeś się tych jajek, jak tonący brzytwy :evil_lol:
odpuść je sobie :diabloti:

No przecież odpuściłem :angryy:......tylko żal pozostał :placz::placz::placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No przecież odpuściłem :angryy:......tylko żal pozostał :placz::placz::placz:

jesoooooo i co ja mam z takim zrobić :hmmmm: :roll:
no chodź to utulkam :glaszcze: i już nie płacz, bo oberwiesz :mad:
:evil_lol: ;) :p

:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
jesoooooo i co ja mam z takim zrobić :hmmmm: :roll:
no chodź to utulkam :glaszcze: i już nie płacz, bo oberwiesz :mad:
:evil_lol: ;) :p

:diabloti:

buuuuuuuuuu:placz:...idem se jak mam oberwać

Dobrej :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
buuuuuuuuuu:placz:...idem se jak mam oberwać

Dobrej :loveu:

ale zinterpretował :eviltong:

Dobrej dobrej :multi::loveu: śpij i śnij :razz:

Posted

[FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu:loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]
U mnie piździ jak na dworcu w kieleckim :roll:ale poza tym słonko świeci:multi:

Widziałam foteczki....jak zwykle wszystkie piękne- no bo w sumie jak modele cudni to fota nie może się nie udać:roll::lol:

Ale ta przykuła mój wzrok najbardziej:roll:
http://img253.imageshack.us/img253/8232/obraz381nc8.jpg

To wygląda jakby on miał jajka:crazyeye: Coś tam kiedyś mówiłeś ze zostawiła zapas skóry aby imitował jaka ale to tak naturalnie wygląda- serio....nie ma za czym płakać;) gdybym nie wiedziała że on już nie ma tego i owego to bym się nie domyśliła:lol:

A Iv chciałam powiedzieć, że jak nie chce mojej szczerze wyciagnietej pomocnej dłoni.......to nie łaski bzzzy i szukaj sobie sama o!:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]U mnie piździ jak na dworcu w kieleckim :roll:ale poza tym słonko świeci:multi:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Widziałam foteczki....jak zwykle wszystkie piękne- no bo w sumie jak modele cudni to fota nie może się nie udać:roll::lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ale ta przykuła mój wzrok najbardziej:roll:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]http://img253.imageshack.us/img253/8232/obraz381nc8.jpg[/FONT]

[FONT=Century Gothic]To wygląda jakby on miał jajka:crazyeye: Coś tam kiedyś mówiłeś ze zostawiła zapas skóry aby imitował jaka ale to tak naturalnie wygląda- serio....nie ma za czym płakać;) gdybym nie wiedziała że on już nie ma tego i owego to bym się nie domyśliła:lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A Iv chciałam powiedzieć, że jak nie chce mojej szczerze wyciagnietej pomocnej dłoni.......to nie łaski bzzzy i szukaj sobie sama o!:evil_lol:[/FONT]
A u mnie non-stop mYży :shake:

Ale to co mu wisi ponoć ma się wciągnąć i zaniknąć z czasam :roll: ale przynajmniej to się w czasie rozloży i nie będzie takiego szoka ;)

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A u mnie non-stop mYży :shake:
[FONT=Century Gothic]
To jednak jest sprawiedliwość na tym świecie:evil_lol:
[/FONT]

Ale to co mu wisi ponoć ma się wciągnąć i zaniknąć z czasam :roll: ale przynajmniej to się w czasie rozloży i nie będzie takiego szoka ;)

Witanko :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]Nooo to jest jednak dobra wetka......zadbała o przystosowanie się do nowej sytuacji (twoje) jakoś powoli się z tym oswoisz....puki co MA jajka:evil_lol:[/FONT]