apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']ale nie myśl, że to często Ci się uda :evil_lol::diabloti: [FONT=Century Gothic]nie marudź:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]a co do emot to już więcej gwiazdorkich nie było.....trzeba wybrac z tego co podałam:roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I jeszcze taka [/FONT] taka taka małokobieca jest :roll: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']inteligentnie wyglądasz :cool1:, może troche zbyt nerwowo poruszasz głową :cool3:, ale przez weekend przestanie Ci się trząść :diabloti: No tak, ale w poniedziałek znowu tym łbem mi będzie tak rzucać, ale mogę zrobić tak, żeby się wyluzować i idę, bo naprawdę mojego zaproszenia nie przyjmie:shake:: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie marudź:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]a co do emot to już więcej gwiazdorkich nie było.....trzeba wybrac z tego co podałam:roll:[/FONT] :shake: nie było? szkoda :placz: sama nie wiem :niewiem: ale muszę przyznać, że tym razem się starałaś i maszkaronów mi nie wciskałaś :loveu: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Bila']No tak, ale w poniedziałek znowu tym łbem mi będzie tak rzucać, ale mogę zrobić tak, żeby się wyluzować i idę, bo naprawdę mojego zaproszenia nie przyjmie:shake:: buahahahahahahah tą mnie rozwaliłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz poczucie humoru widzę :multi: nie bój się :evil_lol: Menrzuś jest wyrozumiały facet :razz: :evil_lol: Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::diabloti: Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:) Nr 1 - Nr 2 - Nr 3 - Iza i Avanti, halbina, Nr 4 - Nr 5 - evaxon, Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,Selket, Nr 7 - Nr 8 - Nr 9 - Nr 10- [/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! :razz:[/FONT] Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 To ja tez na 6 głosuję. najlepsza:evil_lol: Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']:shake: nie było? szkoda :placz: sama nie wiem :niewiem: ale muszę przyznać, że tym razem się starałaś i maszkaronów mi nie wciskałaś :loveu: [FONT=Century Gothic]No jakże bym smiala:diabloti:[/FONT] Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):buahahahahahahah tą mnie rozwaliłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz poczucie humoru widzę :multi: nie bój się :evil_lol: Menrzuś jest wyrozumiały facet :razz: :evil_lol: Lubię siebie taką fioletową:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 proszę jeszcze dodać nr 8, 9, 10 :modla: np.................... Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jakże bym smiala:diabloti:[/FONT] pomyliłam się :roll: jednak śmiałaś :roll: i wcisnęłaś do rankingu tą " " a ona nie jest gwiazdorska :shake: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Stadionowe filmiki bomba:lol::lol:. Speeda mają, że hej. Jeszcze taki pięknie jesienny ten "stadion". Ale Gacol to kondychę ma :-o. Dzień dobry, łoczywiście:loveu::multi: A bry, bry :multi::loveu: Ciekawe - im więcej wklejam, tym mniej komentów :hmmmm:......od teraz będę wklejał po dwie fotki lub jeden filmik :multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a)::oops: przyszłam coś Ci pokazać ;) śliczny-prawda? :loveu: Dziękuję pięknie :calus: :Rose: :buzi: wiem wiem wiem :evil_lol: ale nie będę lecieć na PW :eviltong: Piękniście dzisiaj wyglądasz :multi::loveu: A czemu nie? Już oczyściłem skrzynkę :razz: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Agniest napisał(a):miłego weekendu :multi: sorry, ale mam dużo pracy....... Miłego Agniestko :multi::loveu: Szkoda, że tak rzadko....i krótko :shake: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bila napisał(a):Nio patrz, a mnie głupiej coś nie wychodzi. Zaraz spróbuję, ale chyba nie na tym wątku, bo jeszcze mnie Menrzuś do ignorów wrzuci, a ja mu zaproszenie wysłałam, żeby być jego znajomą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chorerka.....a ja już to zaproszenie przyjąłem :mdleje:....... :evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Chorerka.....a ja już to zaproszenie przyjąłem :mdleje:....... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Wyrozumiały tylko w piątek :p To mi się udało:p Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):buahahahahahahah tą mnie rozwaliłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz poczucie humoru widzę :multi: nie bój się :evil_lol: Menrzuś jest wyrozumiały facet :razz: :evil_lol: Wyrozumiały tylko w piątek :p Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Bila'] :evil_lol: Dobrze Ci idzie :evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobrze Ci idzie :evil_lol::evil_lol: Nie? teraz na dzień dobry zawsze jakąś:diabloti: wstawię Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']pomyliłam się :roll: jednak śmiałaś :roll: i wcisnęłaś do rankingu tą " " a ona nie jest gwiazdorska :shake: Aleście sobie pogadały - niedługo nowego avka będę potrzebował :evil_lol: A co do konkursowania, to jakie są zasady? :razz: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobrze Ci idzie :evil_lol::evil_lol: tak wyglądała superaśnie :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Aleście sobie pogadały - niedługo nowego avka będę potrzebował :evil_lol: A co do konkursowania, to jakie są zasady? :razz: zasady są proste :cool3: jest 10 emot, każdy wybiera jedną która najbardziej mu pasuje jako gwiazdorska dla mnie ;), a ja wybieram jedną z 3 które zdobęda najwięcej głosów :lol: Jasne? :razz: :evil_lol: Quote
Bila Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Fioletowy hipopotam to będzie mój znak rozpoznawczy, chociaż może się zdecyduję na tę , trochę szczuplejsza, co myslicie? Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Piękniście dzisiaj wyglądasz :multi::loveu: A czemu nie? Już oczyściłem skrzynkę :razz: Dziękuję :oops: :loveu: mmmmmmmm ta nowa szata tak mnie wypiękniła :oops: :evil_lol: nie kuś :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts