Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]

Wedlug mnie baaaardzo gwiazdorska:evil_lol:
[/FONT]

Rewelacja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skąd wy je bierzecie? Ja takich nie mam:placz:, a też kce

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ewentualnie:razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]lub [/FONT]

[FONT=Century Gothic]lub[/FONT]

:roll: noooooo muszę przyznać, że się starasz :loveu:, ale może bardziej się postaraj ;)
ta środkowa całkiem niezła :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Rewelacja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skąd wy je bierzecie? Ja takich nie mam:placz:, a też kce

Japkowa ma większą kolekcję emot jak ja :razz:, bo ja tylko 2 stronki mam z nimi :placz:

Posted

[quote name='Bila']A jak emoty wklejacie. Kopiujecie adres czy obrazek?

[FONT=Century Gothic]Ja osobiście kopiuje adres a potem wklejam;)[/FONT]

Japkowa ma większą kolekcję emot jak ja :razz:, bo ja tylko 2 stronki mam z nimi :placz:
[FONT=Century Gothic]kochana ja mam morze emotek:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jeszcze taka znalazłam:razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

rusza sie całkiem nieźle :cool3:, ale te okurary takie małotwarzowe :roll:

Posted

[quote name='Iv_']rusza sie całkiem nieźle :cool3:, ale te okurary takie małotwarzowe :roll::mdleje::mdleje::mdleje:
[FONT=Century Gothic]
mam pomysł ogłosmy konkur na emotę dla ciebie....przyjmujesz ta która wygra.......bo inaczej nigdy się nie zdecydujesz:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja osobiście kopiuje adres a potem wklejam;)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]kochana ja mam morze emotek:diabloti:[/FONT]

a ja korzystałam zazwyczaj z tych co w danym miejscu były dostępne :roll:, nie sięgająć do innych źródeł :shake:
Dopiero na dogo zaczęłam kombinować i inne :cool3:
No Japkowa teraz Ty mnie zadziwiłaś :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']a ja korzystałam zazwyczaj z tych co w danym miejscu były dostępne :roll:, nie sięgająć do innych źródeł :shake:
Dopiero na dogo zaczęłam kombinować i inne :cool3:
No Japkowa teraz Ty mnie zadziwiłaś :loveu: [FONT=Century Gothic]Hmmmmm[/FONT]:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

Iv_ napisał(a):
kopiuję obrazek :cool3:

Nio patrz, a mnie głupiej coś nie wychodzi. Zaraz spróbuję, ale chyba nie na tym wątku, bo jeszcze mnie Menrzuś do ignorów wrzuci, a ja mu zaproszenie wysłałam, żeby być jego znajomą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje:

[FONT=Century Gothic]mam pomysł ogłosmy konkur na emotę dla ciebie....przyjmujesz ta która wygra.......bo inaczej nigdy się nie zdecydujesz:evil_lol:[/FONT]

Dobry pomysł :multi:, ale musi być 10 emot z których będzie się wybierać :hmmmm: i ja będę miała prawo zdecydować, którą z 3 najwyżej punktowanych sobie wybiorę :razz:
może być? ;)

Posted

Bila napisał(a):
Nio patrz, a mnie głupiej coś nie wychodzi. Zaraz spróbuję, ale chyba nie na tym wątku, bo jeszcze mnie Menrzuś do ignorów wrzuci, a ja mu zaproszenie wysłałam, żeby być jego znajomą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaaaa :evil_lol: a próbuj tu, zawsze można zedytować swój post przecież, jak coś nie wyjdzie :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']Dobry pomysł :multi:, ale musi być 10 emot z których będzie się wybierać :hmmmm: i ja będę miała prawo zdecydować, którą z 3 najwyżej punktowanych sobie wybiorę :razz:
może być? ;)
[FONT=Century Gothic]No to wybieramy z tych co juz zaproponowałam:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmmmm[/FONT]:B-fly::B-fly::B-fly:

ale nie myśl, że to często Ci się uda :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Bila']

To ja się tak cieszę:evil_lol:

hahahahahha pięknie :multi:co za finezyjny bieg na paluszkach :evil_lol:

a skąd masz taką emotę? :crazyeye: ja jej nie znam :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to wybieramy z tych co juz zaproponowałam:razz:[/FONT]

chyba za mało ich jest :niewiem: bo dziesięciu nie będzie :shake:

Posted

Iv_ napisał(a):
hahahahahha pięknie :multi:co za finezyjny bieg na paluszkach :evil_lol:

a skąd masz taką emotę? :crazyeye: ja jej nie znam :roll:

Zerknij jeszcze raz na ten post, ta druga... jest boska.
No emotki od Jabłkowej:loveu:

Posted

[quote name='Iv_']hahahahahha pięknie :multi:co za finezyjny bieg na paluszkach :evil_lol:

a skąd masz taką emotę? :crazyeye: ja jej nie znam :roll:[FONT=Century Gothic]hahahahahaha kto ci broni skorzystać z podanych linków: helpyourself:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Bila']

To ja się tak cieszę:evil_lol:, że jest piątek, bo po całym tygodniu pracy wyglądam tak... inteligentnie

inteligentnie wyglądasz :cool1:, może troche zbyt nerwowo poruszasz głową :cool3:, ale przez weekend przestanie Ci się trząść :diabloti: