Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ty Jej nie podjudzaj - może cieszy sie ładnym porankiem? :razz:
[FONT=Century Gothic]Ja:crazyeye: Ja ją podjudzam:crazyeye: ja tylko stwierdzam fakt......bosszz i same pomowienia od rana:shake:[/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Rozumie się samo przez się:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Hmmm ale tu cisza dzisiaj:roll:................nie ma tej gaduły Iv:evil_lol:.......hmmmm to nawet przyjemne jest:p[/FONT]

wywołała wilka z lasu :diabloti:, a mogłaś mieć spokojny ranek :eviltong:

a to ......."hmmmm to nawet przyjemne jest" to to :roll: to wcale nie jest przyjemne :eviltong:

Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już Ty Jej nie podjudzaj - może cieszy sie ładnym porankiem? :razz:

ona mnie tylko prowokuje :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']wywołała wilka z lasu :diabloti:, a mogłaś mieć spokojny ranek :eviltong:

a to ......."hmmmm to nawet przyjemne jest" to to :roll: to wcale nie jest przyjemne :eviltong:

Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Century Gothic]O ja goopia pipa:splat: mogłam się nei odzywać i delektować tą błogą ciszą i spokojem:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O ja goopia pipa:splat: mogłam się nei odzywać i delektować tą błogą ciszą i spokojem:roll:[/FONT]

pfffffyyyyyyyyyyyy :eviltong: cisza i spokój poszły już w pi......................du :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

teraz jestem JA :multi: :multi: :multi:

muszę poszukać jakieś emoty gwiazdorskiej w końcu :roll:

Posted

[quote name='Iv_']pfffffyyyyyyyyyyyy :eviltong: cisza i spokój poszły już w pi......................du :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]no nie da się ukryć......niestety:cool1:

Nooo ewidentnie do twojego podrabianego gwaizdorstwa brakuje ci odpowiedniej emoty:diabloti:
[/FONT];)

:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja:crazyeye: Ja ją podjudzam:crazyeye: ja tylko stwierdzam fakt......bosszz i same pomowienia od rana:shake:[/FONT]
Niezaprzeczalny faNkt :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']pfffffyyyyyyyyyyyy :eviltong: cisza i spokój poszły już w pi......................du :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tą nową emotką wzbudziłaś we mnie ciekawość :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']....cytować :razz:......przecież masz kajecik z cytatami:p
[FONT=Century Gothic]no mam ale ostatnio ktoś moje cytowanie nazwał małpowaniem[/FONT]:siara:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tą nową emotką wzbudziłaś we mnie ciekawość :razz:

tylko, że ja nie mam jeszcze tej emoty :shake:
trudno znaleźć taką :shake:, bo ja nie chce takiej popularnej w użyciu jak inni mają :roll: :eviltong:, moja musi być jakaś taka ...........niepowtarzalna jak ja :multi:

Posted

No przeca Jabcokowa Ci proponowała już jakieś emoty! Za mało gwiazdorskie były? :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']tylko, że ja nie mam jeszcze tej emoty :shake:
trudno znaleźć taką :shake:, bo ja nie chce takiej popularnej w użyciu jak inni mają :roll: :eviltong:, moja musi być jakaś taka ...........niepowtarzalna jak ja :multi:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahaha no to mnie rozbawiłaś:roflt::roflt::roflt:

Dobra kochani- muszę uciekać.................paaaaa:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']tylko, że ja nie mam jeszcze tej emoty :shake:
trudno znaleźć taką :shake:, bo ja nie chce takiej popularnej w użyciu jak inni mają :roll: :eviltong:, moja musi być jakaś taka ...........niepowtarzalna jak ja :multi:
Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane

Posted

[quote name='Menrzuś']Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane

buahahahaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale ponoć teraz jest nowelizacja tego cytatu i brzmi on......"szukajcie, a nie znajdziecie-bo zostało znalezione" :roll:

Pewnie Japkowa podwędziła go :mad: moją emotę :placz:

Posted

[quote name='Iv_']buahahahaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale ponoć teraz jest nowelizacja tego cytatu i brzmi on......"szukajcie, a nie znajdziecie-bo zostało znalezione" :roll:

Pewnie Japkowa podwędziła go :mad: moją emotę :placz:[FONT=Century Gothic]Japkowa nie zwędziła....Japkowa nie musi......Japkowa ma swoją prywatną najlepsiejszą:B-fly:

A zwedziła na pewno Iv......bo ona tak lubi:diabloti:
[/FONT]

Posted

tyciaNi napisał(a):
pozdrowienia dla moich ulubieńców i gorące całusy dla Sylwy :evil_lol:

Ale dlaczego całusy dla Sylwy? Przecież to boksiowa jędza :crazyeye:..... Argonka całusiać.....no, Gacka też :evil_lol: ale Sylwę? :roll:

Pozdrowionka :multi:

Posted

Agniest napisał(a):
good afternoon :multi: (bo po polskiemu nie ma popołudniowego dzień dobry.....)

już u nas ciemno..... no prawie ciemno....

Mogłaś śmiało powiedzieć, że jest dobry wieczór :p

nie myśl o ciemności - grunt, że do wiosny codziennie o dzień bliżej :loveu: