apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Już Ty Jej nie podjudzaj - może cieszy sie ładnym porankiem? :razz: [FONT=Century Gothic]Ja:crazyeye: Ja ją podjudzam:crazyeye: ja tylko stwierdzam fakt......bosszz i same pomowienia od rana:shake:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Rozumie się samo przez się:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hmmm ale tu cisza dzisiaj:roll:................nie ma tej gaduły Iv:evil_lol:.......hmmmm to nawet przyjemne jest:p[/FONT] wywołała wilka z lasu :diabloti:, a mogłaś mieć spokojny ranek :eviltong: a to ......."hmmmm to nawet przyjemne jest" to to :roll: to wcale nie jest przyjemne :eviltong: Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iv_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Już Ty Jej nie podjudzaj - może cieszy sie ładnym porankiem? :razz: ona mnie tylko prowokuje :cool1: :evil_lol: Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iv_']wywołała wilka z lasu :diabloti:, a mogłaś mieć spokojny ranek :eviltong: a to ......."hmmmm to nawet przyjemne jest" to to :roll: to wcale nie jest przyjemne :eviltong: Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Century Gothic]O ja goopia pipa:splat: mogłam się nei odzywać i delektować tą błogą ciszą i spokojem:roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O ja goopia pipa:splat: mogłam się nei odzywać i delektować tą błogą ciszą i spokojem:roll:[/FONT] pfffffyyyyyyyyyyyy :eviltong: cisza i spokój poszły już w pi......................du :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem JA :multi: :multi: :multi: muszę poszukać jakieś emoty gwiazdorskiej w końcu :roll: Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iv_']pfffffyyyyyyyyyyyy :eviltong: cisza i spokój poszły już w pi......................du :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem JA :multi: :multi: :multi: muszę poszukać jakieś emoty gwiazdorskiej w końcu :roll: [FONT=Century Gothic]no nie da się ukryć......niestety:cool1: Nooo ewidentnie do twojego podrabianego gwaizdorstwa brakuje ci odpowiedniej emoty:diabloti:[/FONT];) :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja:crazyeye: Ja ją podjudzam:crazyeye: ja tylko stwierdzam fakt......bosszz i same pomowienia od rana:shake:[/FONT] Niezaprzeczalny faNkt :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iv_']pfffffyyyyyyyyyyyy :eviltong: cisza i spokój poszły już w pi......................du :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem JA :multi: :multi: :multi: muszę poszukać jakieś emoty gwiazdorskiej w końcu :roll: Tą nową emotką wzbudziłaś we mnie ciekawość :razz: Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Niezaprzeczalny faNkt :diabloti:[FONT=Century Gothic]Oj no nie chciałam "małpować":roll::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Menrzuś']....cytować :razz:......przecież masz kajecik z cytatami:p [FONT=Century Gothic]no mam ale ostatnio ktoś moje cytowanie nazwał małpowaniem[/FONT]:siara: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj no nie chciałam "małpować":roll::evil_lol:[/FONT] ....cytować :razz:......przecież masz kajecik z cytatami:p Quote
Iv_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Tą nową emotką wzbudziłaś we mnie ciekawość :razz: tylko, że ja nie mam jeszcze tej emoty :shake: trudno znaleźć taką :shake:, bo ja nie chce takiej popularnej w użyciu jak inni mają :roll: :eviltong:, moja musi być jakaś taka ...........niepowtarzalna jak ja :multi: Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iv_']pfffffyyyyyyyyyyyy :eviltong: cisza i spokój poszły już w pi......................du :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz jestem JA :multi: :multi: :multi: muszę poszukać jakieś emoty gwiazdorskiej w końcu :roll: No przeca Jabcokowa Ci proponowała już jakieś emoty! Za mało gwiazdorskie były? :cool3: Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iv_']tylko, że ja nie mam jeszcze tej emoty :shake: trudno znaleźć taką :shake:, bo ja nie chce takiej popularnej w użyciu jak inni mają :roll: :eviltong:, moja musi być jakaś taka ...........niepowtarzalna jak ja :multi:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahahahahaha no to mnie rozbawiłaś:roflt::roflt::roflt: Dobra kochani- muszę uciekać.................paaaaa:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iv_']tylko, że ja nie mam jeszcze tej emoty :shake: trudno znaleźć taką :shake:, bo ja nie chce takiej popularnej w użyciu jak inni mają :roll: :eviltong:, moja musi być jakaś taka ...........niepowtarzalna jak ja :multi: Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja też już wybywam - na razie :multi::multi::loveu: Quote
Iv_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane buahahahaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ponoć teraz jest nowelizacja tego cytatu i brzmi on......"szukajcie, a nie znajdziecie-bo zostało znalezione" :roll: Pewnie Japkowa podwędziła go :mad: moją emotę :placz: Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie Wam dane Kaznodziejo................ :lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też już wybywam - na razie :multi::multi::loveu: Gdzie Wy wszyscy uciekacie? :placz: Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iv_']buahahahaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ponoć teraz jest nowelizacja tego cytatu i brzmi on......"szukajcie, a nie znajdziecie-bo zostało znalezione" :roll: Pewnie Japkowa podwędziła go :mad: moją emotę :placz:[FONT=Century Gothic]Japkowa nie zwędziła....Japkowa nie musi......Japkowa ma swoją prywatną najlepsiejszą:B-fly: A zwedziła na pewno Iv......bo ona tak lubi:diabloti:[/FONT] Quote
tyciaNi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 pozdrowienia dla moich ulubieńców i gorące całusy dla Sylwy :evil_lol: Quote
Agniest Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 good afternoon :multi: (bo po polskiemu nie ma popołudniowego dzień dobry.....) już u nas ciemno..... no prawie ciemno.... Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kaznodziejo................ :lol: Trzeba pocieszać niepocieszonych i wskazać drogę błądzącym :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tyciaNi napisał(a):pozdrowienia dla moich ulubieńców i gorące całusy dla Sylwy :evil_lol: Ale dlaczego całusy dla Sylwy? Przecież to boksiowa jędza :crazyeye:..... Argonka całusiać.....no, Gacka też :evil_lol: ale Sylwę? :roll: Pozdrowionka :multi: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Agniest napisał(a):good afternoon :multi: (bo po polskiemu nie ma popołudniowego dzień dobry.....) już u nas ciemno..... no prawie ciemno.... Mogłaś śmiało powiedzieć, że jest dobry wieczór :p nie myśl o ciemności - grunt, że do wiosny codziennie o dzień bliżej :loveu: Quote
Recommended Posts