Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani, posluchajcie - generalnie chodzi o to, ze na kanisa czeka chetny domek na slasku; posypal nam sie bezplatny transport i szukamy na weekend kogos kto moglby za zwrot kosztow paliwa zawiezc kanisado rudy slaskiej; ja tez sie che zabrac bo sie umowilam z tymi ludzmi; chce tez zobaczyc jak to wyglada i jakie sa szanse na to, ze kanis sie dogada z psem rezydentem (podobno bardzo przyjaznym); jesli sie nie dogada to bedziemy mieli niezly pasztet, ale nie uprzedzajmy faktow;
kazdego kto ma jakis pomysl zapraszam do zabrania glosu; chcialabym odebrac kanisa z lecznicy i od razu ruszyc w droge bo toponad 600 km do przejechania jednego dnia...; weekend bylby idealny...
z bazarku z kalendarzami mamy ponad 400 zlotych, 300 mozna by bylo poswiecic na benzyne; o ile uczstnicy sie zgodza;

Posted

bardzo bym sobie tego zyczyla, zeby ten dom wypalil; ludzie bezposredni, przyjazni, normalni; wszystko zalezy od tego czy sie psy zaprzyjaznia; pan twierdzi, ze u nich psy spia w lozku, owszem, ale to on jest kierownikiem i zarzadza calym stadem; powiedzial, ze nie ma obaw, ze sobie poradzi; wszyscy tam czekaja na kaniska; ja sie jednak obawiam, jako naczelny (samozwańczy) obawiacz kraju... :roll:

Posted

Widzę, że już padły konkrety. Cieszę się, że to wszystko zmierza w dobrą stronę. Kakadu, nie martw się, to nic nie da, co ma być to będzie, a po co martwić się dwa razy. Trzymam kciuki i tak bardzo chcę, żeby wszystko poszło wg planu :)

Posted

kakadu napisał(a):
bardzo bym sobie tego zyczyla, zeby ten dom wypalil; ludzie bezposredni, przyjazni, normalni; wszystko zalezy od tego czy sie psy zaprzyjaznia; pan twierdzi, ze u nich psy spia w lozku, owszem, ale to on jest kierownikiem i zarzadza calym stadem; powiedzial, ze nie ma obaw, ze sobie poradzi; wszyscy tam czekaja na kaniska; ja sie jednak obawiam, jako naczelny (samozwańczy) obawiacz kraju... :roll:

a jaki jest Kanisek do innych psów? Moj Maxior niestety szczerze nie znosi innych niezależnie od plci, tolerował kolegów tylko w szkole i na zlocie. Jeśli chcesz, możemy się udać do domku żeby zobaczyć reakcję psa rezydenta, tyle tylko, że Maxior się napewno będzie wściekał i awanturował, więc może nadwyrężyć cierpliwość gospodarza i negatywnie nastawić do innych na przyszłość

Posted

ja to juz sama nie wiem jaki on jest do innych psow; tyle razy sie pomylilam, ze juz nie chce wyrokowac; jednak w schronisku psy sie zachowuja zupelnie inaczej; czasem sklaniam sie do teorii, ze na ile im pozwolimy na tyle one sobie pozwalaja; moze ten pan ma dobra reke do psow i wszystko bedzie ok; znam jednak ze slyszenia dom, w ktorym ktos wziął do towarzystwa suczke do pieska; gabaryty takie same, wiek ten sam, idealna para do zabawy;
niestety tylko na spacerach zachowuja sie ok (inaczej z kazdym trzeba by bylo wychodzic oddzielnie), ale na terenie posesji zostawione razem, niechybnie by sie zagryzly - takie zawziete; wiec od kilku lat sa separowane; to musi byc meka; dobrze, ze mozna je odseparowac...
ja bym chyba nie dala rady...
egradska to ty bys byla prawdziwym sasiadem, a nie tylko na zasadzie tego samego wojewodztwa???

Posted

czyżby Kanis miał do cytrusa trafic? Jeśli to nasza dzielnica, to spora szansa, że wpadniemy na siebie podczas spacerów na łąkach za cmentarzem, tak biegają wszystkie psiaki. Napisalam o Anashara w sprawie bazarku, ale chyba go chwilowo nie ma

Posted

[quote name='cytrus']Niestety Kanisek nie domnie ma trafić , lecz do moich znajomych:multi: PS. to super domek;)[/QUOTE]

to się bardzo dobrze składa, bo Kanisek zasługuje wyłącznie na super domek:)

Posted

[quote name='cytrus'].. mam nadzieję że się psiaki dogadają. :cool3:[/QUOTE]

Na pewno się dogadają :)
Nasze się super dogadują :) na początku był zgrzyt (przez chwilę, bo wiadomo nie znali się, dlatego spotkanko było na neutralnym gruncie ;)) teraz już nie umieją bez siebie żyć :)

Posted

no to mam nadzieje, ze i tu sie uda; traeba sie z kolega faktycznie na neutralnym gruncie umowic, ale to juz telefonicznie dogadamy szczegoly jak bedziemy jechac;

nina - przepraszam, ze tak glupio wyszlo z ta gra, ale spakowalam ja przez pomylke razem z innymi i wyslalam do zdzisiek33 (wyslalam wam obojgu info o tym z propozycja rozwiazania problemu, ale nie odpowiedzieliscie; potem on dlugo nie placil (ponad 3 tygodnie) wiec sie troche zdenerwowalam, bo to bylo 89 zlotych i jak sie w koncu odezwal to mu powiedzialam, zeby sobie wzial te gre w prezencie; i tak wyszlo...; na szczescie nie zaplacilas, ale i tak glupio sie stalo... :roll: