Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zadra']Dzwonił Pan w sprawie suczki,ale jak dowiedział się o wizycie przedadopcyjnej natychmiast się wycofał.[/QUOTE]
Co za naród, co za ludzie, dobrze, że jeszcze się sprawdza te domy, bo tak to nigdy nie wiadomo kto by brał te biedne psinki.

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zadra']Dzwonił Pan w sprawie suczki,ale jak dowiedział się o wizycie przedadopcyjnej natychmiast się wycofał.[/QUOTE]
Lepiej teraz niż po adopcji. Coś to maleństwo nie ma szczęścia.

Posted

no to "nieźle"...:(:(:(

• 3 weeks later...
Posted

zadra napisał(a):
W dniu dzisiejszym przekazalismy dla psiaków ok 80kg mięsnych kości wolowych oraz 30 kg suchego pieczywa.

W czwartek przekazaliśmy dla psow 30 kg mięsnych kości i 30 kg suchego chleba.

Posted

Pięknie działacie, pięknie, mam nadzieję że psiaki już w lepszej kondycji, a ci ludzie co boją się wizyty, to ech szkoda słów, czyli podejrzane typy!! Trzymam za Was kciuki!!

Posted

dziewczyny, a nie dało by się zrobić czarno-białej szczeniorce więcej fajnych fot?
bez nich nie da się wznowić ogłoszeń, a bez ogłoszeń i allegro o ds moża tylko pomarzyć:( a w ogóle jak ta mała sobie tam radzi teraz?

Posted

[quote name='bico']dziewczyny, a nie dało by się zrobić czarno-białej szczeniorce więcej fajnych fot?
bez nich nie da się wznowić ogłoszeń, a bez ogłoszeń i allegro o ds moża tylko pomarzyć:( a w ogóle jak ta mała sobie tam radzi teraz?

Masz rację - dobre zdjecia to duza szansa na dom.
Porozmawiam z TZ - moze przy kolejnym przekazaniu pokarmu uda sie zrobic nowe fotki sunieczce.
Zdazwoni jutro i pogada z właścicielką.
Dam znac co i jak.
Bico - dziękuję, ze wciąz masz nadzieję!

Posted

[quote name='Tola']Masz rację - dobre zdjecia to duza szansa na dom.
Porozmawiam z TZ - moze przy kolejnym przekazaniu pokarmu uda sie zrobic nowe fotki sunieczce.
Dam znac co i jak.
Pani niestety jeszcze nie zaszczepiła nawet suni na wirusówki.Trudno współpracuje się z ludzmi! Dzwoniłam wiele razy ale nic z tego nie wyszło.

Posted

[quote name='Tola']Masz rację - dobre zdjecia to duza szansa na dom.
Dam znac co i jak.

Nie mogę przeboleć, że ta mała tam tkwi:-( jest młoda, fajna, ona ma szanse na normalny dom...w dodatku nie jest zaszczepiona na wirusówki, boję się o nią:-(

potrzeba od 5 fotek wzwyż, takich wyraźnych, z pozyci psa, nie z góry i żeby było dobrze pyszczek widać - wznowimy jej ogłoszenia, ona nie może tam zdziczeć do reszty...:placz:

a kiedy sterylka matki tej małej? - na samą myśl o cieczce i kojenych szczeniakach cierpnie mi skóra, nie można do tego dopuścić...:shake:

Posted

Jest nadzieja, ze przy następnym przekazaniu karmy będzie mozna zrobic zdjęcia sunieczce.
Bardzo chciałabym, aby i jej los poprawił się...

Dzisiaj dzwoniła pani Buni - pierwszego szczeniaka - sunia jest po sterylce, czuje się bardzo dobrze.

Posted

Tola napisał(a):
Jest nadzieja, ze przy następnym przekazaniu karmy będzie mozna zrobic zdjęcia sunieczce.
Bardzo chciałabym, aby i jej los poprawił się...

Dzisiaj dzwoniła pani Buni - pierwszego szczeniaka - sunia jest po sterylce, czuje się bardzo dobrze.

Bardzo proszę o nowe zdjęcia...takie o jakich pisałam wyżej...

Ta sunia nie daje mi spokoju:(:(:(

A może Tolu poproś tą Panią, właścicielkę Buni, żeby popytała znajomych - może ktoś z nich skusił by się na Buni siostrzyczkę, trzeba "zarzucać wędki" gdzie tylko można...

Posted

bico napisał(a):
Bardzo proszę o nowe zdjęcia...takie o jakich pisałam wyżej...

Ta sunia nie daje mi spokoju:(:(:(

A może Tolu poproś tą Panią, właścicielkę Buni, żeby popytała znajomych - może ktoś z nich skusił by się na Buni siostrzyczkę, trzeba "zarzucać wędki" gdzie tylko można...

Pytałam juz parokrotnie, pani szukała, ale niestety na razie nie ma nikogo:)

Posted

Tola napisał(a):
Dzisiaj kobieta odbiera kolejna porcje jedzenia; ma przywiezc sunię.

Do zdjęć? Tylko róbcie z pozycji psiaka, nie z góry, wprost na pyszczek, bliska odległość...Sorry za te instrukcje:oops: ale jak jest okazja do zdjęć do trzeba ją na maksa wykorzystać, niewiadomo kiedy się znowu powtórzy...:-(

Posted

bico napisał(a):
Do zdjęć? Tylko róbcie z pozycji psiaka, nie z góry, wprost na pyszczek, bliska odległość...Sorry za te instrukcje:oops: ale jak jest okazja do zdjęć do trzeba ją na maksa wykorzystać, niewiadomo kiedy się znowu powtórzy...:-(

Wyslij na PW adres mailowy to prześlę wybrane zdjęcia w tracycyjnym formacie.

Posted

zadra napisał(a):
Właśnie wysyłam zdjęcia Bico.Przepraszam,ąle wczoraj się nie wyrobiłam.

Oki, nie ma sprawy, wieczorem poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego.

Dobrze, że choć na wirusówki Frytka zaszczepiona...

• 2 weeks later...
Posted

Kochani, nie dziwcie się, że barkuje postów i stron w tym i na innych wątkach. Bazarki, wątki, posty, rozliczenia, ogłoszenia, teksty - wszystko utracone bezpowrotnie:( Dogo cofneło się w czasie o ponad tydzień do dn. 02.0412.
Informacja od administarcji portalu, że nie da się odzyskać danych i postów z ostatnich kilku dni!!!
http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post18944579

Huan Administrator:

"Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.

EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach. "