eloise Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 U nas pierwsze usuwane są metki. Potem amputowane nosy, następnie oczy. Maskotki pozbawione owych stają się bezużyteczne ;) 1 Quote
Gusiaczek Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 No i proszę, co pies, to obyczaj :) dzisiaj kupiłam gryzaka z dzwoneczkiem w środku w kształcie .... gigantycznego smoczka :D ciekawa jestem reakcji Quote
Murka Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Ten pluszak to taki głównie zdjęciowy, dlatego jeszcze jako tako wygląda ;) ewkar, bardzo dziękujemy za kolejną dawkę wspaniałych pieskowych przydasiów :) TZ zapomniał podać Ci karmę dla kociaków... będzie czekać na następną okazję. Quote
ewkar Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ten pluszak to taki głównie zdjęciowy, dlatego jeszcze jako tako wygląda ;) ewkar, bardzo dziękujemy za kolejną dawkę wspaniałych pieskowych przydasiów :) TZ zapomniał podać Ci karmę dla kociaków... będzie czekać na następną okazję. Naprawdę bardzo się cieszę, kiedy coś może się przydać zwierzakom.Pluszaki też mam i to nawet fajne, ale nie wiedziałam, że mogłyby się przydać.Na psach się nie znam zupełnie. Quote
konfirm31 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 U mnie sprawdzaję się tylko pluszaki (z lumpeksu) i szarpaki......... ze sznura. Gryzaki - tylko jadalne ;). Pluszakom skrupulatnie wydłubuję oczy (o ile nie są wyhaftowane) i mocno zaszywam "oczodoły". Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 stefa wymiata! o co chodzi z brysiem? Quote
Murka Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Zgłosił się dom dla Brysia, przez telefon brzmiał sensownie: dom z ogrodem, ogrodzenie, ludzie mają 8 kotów, które im ludzie popodrzucali, psiak miał być domowo-podwórkowy. Na miejscu okazało się, że to patologia, z przodu płotu nie ma, tylko brama wisi, dzieci brudne, bieda i nędza, koty zaniedbane, głodne i chore - mnożą się i ludzie je jeszcze z ogłoszeń biorą (wybierają same ładne) - ich liczebność kontroluje sąsiedzki spaniel... Quote
mar.gajko Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Zgłosił się dom dla Brysia, przez telefon brzmiał sensownie: dom z ogrodem, ogrodzenie, ludzie mają 8 kotów, które im ludzie popodrzucali, psiak miał być domowo-podwórkowy. Na miejscu okazało się, że to patologia, z przodu płotu nie ma, tylko brama wisi, dzieci brudne, bieda i nędza, koty zaniedbane, głodne i chore - mnożą się i ludzie je jeszcze z ogłoszeń biorą (wybierają same ładne) - ich liczebność kontroluje sąsiedzki spaniel... Murko, wpisujcie to na czarne kwiatki, w tym "domu" była Dora2010, bo kota chcieli. I też szok. Zabrała zdaje sie jednego kota chorego od nich. Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 uparci, znaczy się, faktycznie na cz.k. Quote
Murka Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Murko, wpisujcie to na czarne kwiatki, w tym "domu" była Dora2010, bo kota chcieli. I też szok. Zabrała zdaje sie jednego kota chorego od nich. Oni chcieli "naszego Brysia", nie kota. TZ tam był razem z Dorą, która jednego kotka wzięła od razu, a po paru dniach pojechała po jeszcze jednego. Quote
mar.gajko Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Oni chcieli "naszego Brysia", nie kota. TZ tam był razem z Dorą, która jednego kotka wzięła od razu, a po paru dniach pojechała po jeszcze jednego. Chodzi mi o to żeby dać ich namiar na "czarne kwiatki", bo znowu sie ktoś natnie. Im więcej info, tym lepiej. Quote
ewkar Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Żaden psiak nie szykuje się do wyjazdu do DS-u? Quote
Murka Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Zastój się zrobił... ale jutro jedzie Mimi do DS i tym samym transportem przyjeżdża nowa suczka. Quote
ewkar Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Ale Mimi jedzie.To śliczna sunia, oby jej się wiodło.A ja bym chciała, aby córka Chałwy pojawiła się u Ciebie. Quote
Murka Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 No i pojechała Mimi do DS do Siedlec :) A nową suczkę przedstawię jak jej parę fotek zrobię... Quote
Murka Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 A to Zara: sunia waży ok. 10 kg, ma 7 miesięcy. Suńka bardzo łagodna, troszkę lękliwa. W domu bardzo grzeczna, cichutka, zachowuje czystość. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 jaka bidulka. kiedys sie jeszcze wyluzuje i uśmiechnie! Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Murka, Red od MagdyNS odszedł za TM! :( Quote
Murka Posted November 19, 2015 Author Posted November 19, 2015 Smutna wiadomość :( On miał jakieś problemy zdrowotne z tego co pamiętam? Quote
Tola Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Murka, Red od MagdyNS odszedł za TM! :( :( :( Żegnaj Czerwony [*] Udało mi się znależć wątki REDA - U Murki http://www.dogomania.com/forum/topic/40948-cudowny-red-wreszcie-w-swoim-domu/ u MagdyNS http://www.dogomania.com/forum/topic/46261-kolusia-i-red-%C5%82obuziak-z-now%C4%85-kaczk%C4%85/ Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Smutna wiadomość :( On miał jakieś problemy zdrowotne z tego co pamiętam? Tak, chorował, ale nie wiem dokładnie na co. Magda pisała o tym na facebooku, ale prosiła, żeby nie komentować posta, bo każdy komentarz jest dla niej zbyt trudny i ciągle ryczy. Nie pisała co się stało. Quote
eloise Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Widziałam się z Magdą w sierpniu. Redzik już wtedy był mocno chory. Magda mówiła, że cieszą się, że każdym dniem. Leczenie nie przynosiło efektów. Smutno :( Quote
Recommended Posts