Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pluszak to taki głównie zdjęciowy, dlatego jeszcze jako tako wygląda ;)

ewkar, bardzo dziękujemy za kolejną dawkę wspaniałych pieskowych przydasiów :)

TZ zapomniał podać Ci karmę dla kociaków... będzie czekać na następną okazję.

Posted

Ten pluszak to taki głównie zdjęciowy, dlatego jeszcze jako tako wygląda ;)

ewkar, bardzo dziękujemy za kolejną dawkę wspaniałych pieskowych przydasiów :)

TZ zapomniał podać Ci karmę dla kociaków... będzie czekać na następną okazję.

Naprawdę bardzo się cieszę, kiedy coś może się przydać zwierzakom.Pluszaki też mam i to nawet fajne, ale nie wiedziałam, że mogłyby się przydać.Na psach się nie znam zupełnie.

Posted

U mnie sprawdzaję się  tylko pluszaki (z lumpeksu)  i szarpaki......... ze sznura. Gryzaki - tylko jadalne ;). Pluszakom skrupulatnie wydłubuję oczy (o ile nie są wyhaftowane) i  mocno zaszywam "oczodoły".

Posted

Zgłosił się dom dla Brysia, przez telefon brzmiał sensownie: dom z ogrodem, ogrodzenie, ludzie mają 8 kotów, które im ludzie popodrzucali, psiak miał być domowo-podwórkowy.

Na miejscu okazało się, że to patologia, z przodu płotu nie ma, tylko brama wisi, dzieci brudne, bieda i nędza, koty zaniedbane, głodne i chore - mnożą się i ludzie je jeszcze z ogłoszeń biorą (wybierają same ładne) - ich liczebność kontroluje sąsiedzki spaniel...

Posted

Zgłosił się dom dla Brysia, przez telefon brzmiał sensownie: dom z ogrodem, ogrodzenie, ludzie mają 8 kotów, które im ludzie popodrzucali, psiak miał być domowo-podwórkowy.

Na miejscu okazało się, że to patologia, z przodu płotu nie ma, tylko brama wisi, dzieci brudne, bieda i nędza, koty zaniedbane, głodne i chore - mnożą się i ludzie je jeszcze z ogłoszeń biorą (wybierają same ładne) - ich liczebność kontroluje sąsiedzki spaniel...

Murko, wpisujcie to na czarne kwiatki, w tym "domu" była Dora2010, bo kota chcieli. I też szok. Zabrała zdaje sie jednego kota chorego od nich.

Posted

Murko, wpisujcie to na czarne kwiatki, w tym "domu" była Dora2010, bo kota chcieli. I też szok. Zabrała zdaje sie jednego kota chorego od nich.

Oni chcieli "naszego Brysia", nie kota. TZ tam był razem z Dorą, która jednego kotka wzięła od razu, a po paru dniach pojechała po jeszcze jednego.

Posted

Oni chcieli "naszego Brysia", nie kota. TZ tam był razem z Dorą, która jednego kotka wzięła od razu, a po paru dniach pojechała po jeszcze jednego.

Chodzi mi o to żeby dać ich namiar na "czarne kwiatki", bo znowu sie ktoś natnie. Im więcej info, tym lepiej.

Posted

A to Zara: sunia waży ok. 10 kg, ma 7 miesięcy. Suńka bardzo łagodna, troszkę lękliwa. W domu bardzo grzeczna, cichutka, zachowuje czystość.

f9892edd13eac3f7gen.jpg

ed5cb171b4b273d8gen.jpg

84aad2a25cd5f621gen.jpg

b5d473184ddd3c73gen.jpg

Posted

Widziałam się z Magdą w sierpniu. Redzik już wtedy był mocno chory. Magda mówiła, że cieszą się, że każdym dniem. Leczenie nie przynosiło efektów. Smutno :(