ala123 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ale beztroskie te maluchy! :) Nie można wzroku oderwać! Mam nadzieję, ze nawet ten pechowy czarny kolor im nie przeszkodzi w znalezieniu super domków ;) nie wiem czemu, ale ludzie zdecydowanie rzadziej wybierają czarne psy... Cieszę się, że choć trochę przyczyniłam sie do wybycia Plamki od Was :) obiecuję, ze będziemy mieć ją na oku! ;) A ja gapa jestem,bo nawet nie podziękowałam Ci na forum za wizytę przedadopcyjną ! Dzięki wielkie kochana,że nie odmówiłaś i wszystko odbyło się tak sprawnie :) :) Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i Plamka nie zadepcze podczas zabawy swojej małej, 2,5 kilogramowej towarzyszki ratlerki :) Jeszcze raz dziękuję Ci bardzo za pomoc :) Quote
Murka Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Dzisiaj do domku wybyła jedna mała paskuda :) To ta szczęściara poniżej: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Alu, ja tam żadnych oficjalnych podziękowań nie potrzebuję - najważniejsze, żeby sunia była szczęśliwa :) Uff... o jedną małą paskudę mniej - choć z pozostała gromadką pewnie i tak jest... głośno :) Quote
inka33 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ale się fajnie dzieje...! :) :) Czy to Vanessa na chwilkę zamieszkała z Kajtunem...? Quote
Guest TyŚka Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jak super, niech kolejnym czarnuchom się tak poszczęści. A mała wygląda na niezłe ziółko :D Quote
Gusiaczek Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Dobre wieści, ciesze się bardzo :) A co u Bambo ? Quote
Murka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Pani z Bielska-Białej niestety zrezygnowała z Plamki :( Trochę to nie fair, bo w między czasie zgłaszały się inne domy dla suni, ale co zrobić. inka33, tak to z Vanessa dotrzymuje teraz towarzystwa Kajtuśkowi. Gusiaczek, o Bambo na razie nikt nie pyta... nie mogłam Ci niestety wysłać PW z rozliczeniem (wysłałam do kudlataja z uwzględnieniem Twojej wpłaty). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Murko, jak to zrezygnowała? W rozmowie naprawdę była w 100% przekonana, że chce ją adoptować... Jednak żadna wizyta, żadna rozmowa telefoniczna nie jest w stanie zagwarantować odpowiedzialności człowieka... Eh... Może to dobrze, że teraz, a nie w momencie, jak sunia przyjechała już na miejsce... :( Szlag mnie trafia w takich momentach. :( Quote
malti Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ludzie są czasem niepoważni. Jakby pies był jak torebka cukierków, którą przy kasie można odłożyć. Quote
Murka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Zadzwoniła dziś rano, mówiła, że wczoraj wieczorem dowiedziała się, że w rodzinie jest staruszek owczarek niemiecki, z którym nie ma co zrobić, ona tego psa znała i zaoferowała sie zaopiekować nim na ostatnie chwile życia, bo ma dom z ogrodem. I w tej sytuacji musi zrezygnować z suni. Bardzo przepraszała. Na szczęście dziewczyny zachowały telefony do domków, które dzwoniły i jutro Plamka jedzie do Lublina okazyjnym transportem (bo do DS jedzie najmniejszy szczeniorek) i jak się zainteresowanej Pani spodoba a nam spodoba się domek to tam zostanie :) A dziś wybył największy szczeniorek, trafił do bardzo fajnej rodziny zwierzolubów w Biłgoraju. :) Jutro jedzie ostatnia najmniejsza czarnuszka do Lublina i ufff - a tak się bałam, że się zasiedzą u nas maluszki... A tu niespodzianka, każda trafiła w naprawdę fajne miejsca i do łóżek :) Wszystkie zostaną wysterylizowane w odpowiednim czasie. 1 Quote
Guest TyŚka Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 O, proszę - jaka niespodzianka. Czarnuszki mają domki. A za Plamkę kciukuję, by się spodobala i została :) Quote
sleepingbyday Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 strasznie duzo psów wam wybywa.... coś wam chyba pusto się zrobi ;-) Quote
malti Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 żeby jak najwięcej psiaków swój domek znalazło :)))) Quote
Gusiaczek Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Super wieści, bardzo się cieszę, bardzo :) Plamka na pewno skradnie serca Murko, nie oczekuję rozliczeń, pieniążek dotarł i to dla mnie najważniejsze Powodzenia Ogonki Kochane :) Quote
Murka Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Dziś chyba rekordowy dzień: trzy psiaki wybyły do DSów :) Do Lublina wybyła ostatnia szczeniaczka: I Plamka (bo się oczywiście spodobała i domek super :) ): Do domku pojechała także Vanessa, także do Lublina :) 1 Quote
Guest TyŚka Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Same moje ulubienice :) Powodzenia, kochane. To teraz czas na Zojkę i Bambo! Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 no, czas na nie jak nic! jeśli będziesz miec jakieś njusy od psiaków, dawaj znać! Quote
ala123 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 strasznie duzo psów wam wybywa.... coś wam chyba pusto się zrobi ;-) Nie zrobi się,nie zrobi :) U nas już następne czekają w kolejce do nowego lepszego życia. Quote
ala123 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Same moje ulubienice :) Powodzenia, kochane. To teraz czas na Zojkę i Bambo! Czas,czas,ale na razie nikt w ich sprawie nie dzwonił :( Quote
ala123 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Napisałam do Ostatniej Szansy prośbę o sfinansowanie sterylizacji mamy szczeniaczków i otrzymałam pozytywną odpowiedź . Murko, daj znać jak ustalisz z wetem termin , ja wypełnię formularz i zgłosimy suńkę :) Quote
Murka Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Ok, w tym tygodniu pod nóż pójdzie Toudi, a suńka chyba w przyszłym. To niezły gagatek... dziś na próbę wypuściliśmy ją na parę godzin z kennela i jak widać poniżej próbowała się wydostać przez okno... Quote
inka33 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Tyle dziewczyn wyfrunęło...! :) :) :) ...i Kajtunek osamotniony... :[ Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 moja zośka wydostała sie kiedyś przez okno, rozgryzając zabytkową, ręcznie dzierganą firankę, nie moją, zaznaczam.... Quote
Recommended Posts