Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, bakusiowa napisał:

Dostałam wiadomość od GLS , że karma dla pięciu kociaków właśnie dotarła.

Tak, zgadza się, dziękuję bardzo:)

Jeszcze tu pokażę nasze dwie malizny w swoim DS w Krakowie:)

2cf6b66af9b24d7bgen.jpg

c51caff80d367cbcgen.jpg

A dzisiaj przybył nowy lokator: Ferri z Zamościa:

f88d65fad447176cgen.jpg

47975c80e275f624gen.jpg

Wątek:

https://www.dogomania.com/forum/topic/352600-dwie-suczki-axaayla-oraz-piesek-dredzik-ferri-dostały-szansę-na-normalne-życiejadą-do-hoteliku-u-murki/#comments

• Upvote 1
Posted
Dnia 25.10.2020 o 08:40, bakusiowa napisał:

Raczej to nieprawda. Na spotted nikt nie napisał takiej wiadomości pod postem.Trzeba ogłaszać dalej.

Nie napisała pod postem, tylko w prywatnej wiadomości do admina. Admin nie pytając autora postu post usunął. "Witamy no to dziwna sytuacja, ponieważ taka starsza blond kobieta do nas napisała że się odnalazła i że ogłoszenie nie aktualne"

Posted
Dnia 24.10.2020 o 23:47, Kulfoniasty napisał:

Przepraszam, że we wątku hotelikowym - ale Idylla też była lokatorką hoteliku. Bardzo dziwna sytuacja, jakaś pani podobno napisała Jaworzno spotted na fb, że mają usunąć ogłoszenie o szukaniu Idylli , bo suczka znalazła się. Oni nie pytając autorki postu usunęli, a teraz nie potrafią znaleźć tej wiadomości. Jak postąpić ? Może to czyjś żart ? Zamieścili nam ogłoszenie, ale nikt nie odzywa się...  Co o tym myślicie ? 

idylla12.jpg

Może to zrobiła osoba , która przygarnęła sunię i nie chce jej oddać .

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

Miejmy nadzieje źe sunia jednak ma dobry dom

Napisałyśmy w poście żeby odezwała się - nie odbierzemy suczki. Chciałabym też uregulować sprawę formalnie - tzn. w Safe animal - gdzie "wisi" na mnie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby ktoś ją przygarnął. Nawet sama wiadomość, że żyje - mi wystarczy.

Posted
18 godzin temu, Kulfoniasty napisał:

Napisałyśmy w poście żeby odezwała się - nie odbierzemy suczki. Chciałabym też uregulować sprawę formalnie - tzn. w Safe animal - gdzie "wisi" na mnie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby ktoś ją przygarnął. Nawet sama wiadomość, że żyje - mi wystarczy.

fajnie jakby faktycznie sunia miała dobry dom

Posted
Dnia 24.10.2020 o 23:47, Kulfoniasty napisał:

Przepraszam, że we wątku hotelikowym - ale Idylla też była lokatorką hoteliku. Bardzo dziwna sytuacja, jakaś pani podobno napisała Jaworzno spotted na fb, że mają usunąć ogłoszenie o szukaniu Idylli , bo suczka znalazła się. Oni nie pytając autorki postu usunęli, a teraz nie potrafią znaleźć tej wiadomości. Jak postąpić ? Może to czyjś żart ? Zamieścili nam ogłoszenie, ale nikt nie odzywa się...  Co o tym myślicie ? 

idylla12.jpg

Rozgladalm wielokroc jak przejezdzalismy

i nie tylko

ale ani sladu bieduni

aby jakis cud aby zlalazla

a moze jest w innym kochajacym domku

sciskamy caluni czas

• 2 weeks later...
Posted
14 minut temu, Murka napisał:

A te, które zrobiłam niedawno nie nadadzą się?

Odnalazłam zdjęcia  na wątku Ala123. Można kilka wybrać. Jednak jeśli nie sprawi to kłopotu to prosiłabym jeszcze o jakieś dodatkowe  ładne zdjęcia i koniecznie aby nie były robione z góry.

Posted
12 godzin temu, bakusiowa napisał:

Odnalazłam zdjęcia  na wątku Ala123. Można kilka wybrać. Jednak jeśli nie sprawi to kłopotu to prosiłabym jeszcze o jakieś dodatkowe  ładne zdjęcia i koniecznie aby nie były robione z góry.

Ok, coś podziałam:)

Posted
9 godzin temu, Tianku napisał:

Beza jakie cudo :) ma wątek? 

Na dogomanii nie ma, ona jest opieką dziewczyn z Adopcje Zamość.

To chyba mieszaniec owczarka niemieckiego z malinois.

49cd2fe4b860f8f8gen.jpg

aabb159c8fa9ff82gen.jpg

36d0c225c6bafc99gen.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 16.11.2020 o 17:34, Murka napisał:

Na dogomanii nie ma, ona jest opieką dziewczyn z Adopcje Zamość.

To chyba mieszaniec owczarka niemieckiego z malinois.

49cd2fe4b860f8f8gen.jpg

aabb159c8fa9ff82gen.jpg

36d0c225c6bafc99gen.jpg

Beza wczoraj wybyła do domu do Warszawy:)

Pierwsze fotki suni z DS:)

077934fb29205c8agen.jpg

7a3dc92f060e4340gen.jpg

780615c880b0fe9dgen.jpg

• Like 1
Posted

A tu jeszcze adoptowana ok. rok temu Bonnie. Sunia dopiero od niedawna opuściła swoje lokum zza kanapy i przeniosła się wyżej, co niezmiernie ucieszyło Państwa. Sunia nadal jest bardzo wycofana, ale ma to szczęście, że trafiła na wspaniałych, cierpliwych ludzi, którzy dają jej nieograniczony czas.

58f1eeeb10f1f0e5gen.jpg

• Like 2