bakusiowa Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Dostałam wiadomość od GLS , że karma dla pięciu kociaków właśnie dotarła. Quote
Murka Posted October 26, 2020 Author Posted October 26, 2020 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Dostałam wiadomość od GLS , że karma dla pięciu kociaków właśnie dotarła. Tak, zgadza się, dziękuję bardzo:) Jeszcze tu pokażę nasze dwie malizny w swoim DS w Krakowie:) A dzisiaj przybył nowy lokator: Ferri z Zamościa: Wątek: https://www.dogomania.com/forum/topic/352600-dwie-suczki-axaayla-oraz-piesek-dredzik-ferri-dostały-szansę-na-normalne-życiejadą-do-hoteliku-u-murki/#comments 1 Quote
Kulfoniasty Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Dnia 25.10.2020 o 08:40, bakusiowa napisał: Raczej to nieprawda. Na spotted nikt nie napisał takiej wiadomości pod postem.Trzeba ogłaszać dalej. Nie napisała pod postem, tylko w prywatnej wiadomości do admina. Admin nie pytając autora postu post usunął. "Witamy no to dziwna sytuacja, ponieważ taka starsza blond kobieta do nas napisała że się odnalazła i że ogłoszenie nie aktualne" Quote
mdk8 Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Dnia 24.10.2020 o 23:47, Kulfoniasty napisał: Przepraszam, że we wątku hotelikowym - ale Idylla też była lokatorką hoteliku. Bardzo dziwna sytuacja, jakaś pani podobno napisała Jaworzno spotted na fb, że mają usunąć ogłoszenie o szukaniu Idylli , bo suczka znalazła się. Oni nie pytając autorki postu usunęli, a teraz nie potrafią znaleźć tej wiadomości. Jak postąpić ? Może to czyjś żart ? Zamieścili nam ogłoszenie, ale nikt nie odzywa się... Co o tym myślicie ? Może to zrobiła osoba , która przygarnęła sunię i nie chce jej oddać . Quote
Olena84 Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 12 godzin temu, mdk8 napisał: Może to zrobiła osoba , która przygarnęła sunię i nie chce jej oddać . Miejmy nadzieje źe sunia jednak ma dobry dom Quote
Kulfoniasty Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 4 godziny temu, Olena84 napisał: Miejmy nadzieje źe sunia jednak ma dobry dom Napisałyśmy w poście żeby odezwała się - nie odbierzemy suczki. Chciałabym też uregulować sprawę formalnie - tzn. w Safe animal - gdzie "wisi" na mnie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby ktoś ją przygarnął. Nawet sama wiadomość, że żyje - mi wystarczy. Quote
Olena84 Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 18 godzin temu, Kulfoniasty napisał: Napisałyśmy w poście żeby odezwała się - nie odbierzemy suczki. Chciałabym też uregulować sprawę formalnie - tzn. w Safe animal - gdzie "wisi" na mnie. Bardzo bym się cieszyła, gdyby ktoś ją przygarnął. Nawet sama wiadomość, że żyje - mi wystarczy. fajnie jakby faktycznie sunia miała dobry dom Quote
Nadziejka Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Dnia 24.10.2020 o 23:47, Kulfoniasty napisał: Przepraszam, że we wątku hotelikowym - ale Idylla też była lokatorką hoteliku. Bardzo dziwna sytuacja, jakaś pani podobno napisała Jaworzno spotted na fb, że mają usunąć ogłoszenie o szukaniu Idylli , bo suczka znalazła się. Oni nie pytając autorki postu usunęli, a teraz nie potrafią znaleźć tej wiadomości. Jak postąpić ? Może to czyjś żart ? Zamieścili nam ogłoszenie, ale nikt nie odzywa się... Co o tym myślicie ? Rozgladalm wielokroc jak przejezdzalismy i nie tylko ale ani sladu bieduni aby jakis cud aby zlalazla a moze jest w innym kochajacym domku sciskamy caluni czas Quote
Murka Posted October 31, 2020 Author Posted October 31, 2020 Dziś do domu w okolice Bielska-Białej wybyła Inka:) 3 Quote
Murka Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Wczoraj do wspaniałego domu do Zgierza wybyła Klara, była u nas prawie 3 lata. Jej Pańcia, ipw74 jest już tu z nami na dogo:) Quote
Murka Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 Nowe psiaki na pokładzie od wczoraj, obie sunie z okolic Zamościa: Amika: Beza: Quote
bakusiowa Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Murko, czy mogę poprosić o nowe jesienne fotki Cygana? Quote
Murka Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Murko, czy mogę poprosić o nowe jesienne fotki Cygana? A te, które zrobiłam niedawno nie nadadzą się? Quote
bakusiowa Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 14 minut temu, Murka napisał: A te, które zrobiłam niedawno nie nadadzą się? Odnalazłam zdjęcia na wątku Ala123. Można kilka wybrać. Jednak jeśli nie sprawi to kłopotu to prosiłabym jeszcze o jakieś dodatkowe ładne zdjęcia i koniecznie aby nie były robione z góry. Quote
Murka Posted November 13, 2020 Author Posted November 13, 2020 12 godzin temu, bakusiowa napisał: Odnalazłam zdjęcia na wątku Ala123. Można kilka wybrać. Jednak jeśli nie sprawi to kłopotu to prosiłabym jeszcze o jakieś dodatkowe ładne zdjęcia i koniecznie aby nie były robione z góry. Ok, coś podziałam:) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 EDIT: Pomyłka, myślałam o Amice, kiedy odpowiadałam Tianku, pomyliłam suczki. Quote
Tianku Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 41 minut temu, Tyśka) napisał: Nie, jest pokazywana na zamojskim ;) dzięki ja ostatnio nie na bieżąco z dogo Quote
Murka Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 9 godzin temu, Tianku napisał: Beza jakie cudo :) ma wątek? Na dogomanii nie ma, ona jest opieką dziewczyn z Adopcje Zamość. To chyba mieszaniec owczarka niemieckiego z malinois. 2 Quote
Murka Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 4 minuty temu, Tianku napisał: Piękna jest :) Piękna i bardzo fajna, łagodna. Tylko energii ma co niemiara:) Quote
Murka Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Dnia 16.11.2020 o 17:34, Murka napisał: Na dogomanii nie ma, ona jest opieką dziewczyn z Adopcje Zamość. To chyba mieszaniec owczarka niemieckiego z malinois. Beza wczoraj wybyła do domu do Warszawy:) Pierwsze fotki suni z DS:) 1 Quote
Murka Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 A tu jeszcze adoptowana ok. rok temu Bonnie. Sunia dopiero od niedawna opuściła swoje lokum zza kanapy i przeniosła się wyżej, co niezmiernie ucieszyło Państwa. Sunia nadal jest bardzo wycofana, ale ma to szczęście, że trafiła na wspaniałych, cierpliwych ludzi, którzy dają jej nieograniczony czas. 2 Quote
Tyśka) Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Tacy ludzie to skarb, udało się Bonnie :) Quote
Recommended Posts