Miki Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jak to gdzie zdjęcia? Jest aż sześć! Trochę szkoda, że takie same:-o. A ta Diara to jest ziółko! Quote
Neris Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 KURKA! Wklejam i nie widzę, co wklejam, bo się nie ukazuje! Nie mogę nawet skasować tych co ich jest za duzo, bo nie widzę.... Quote
Miki Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jest 6 zdjęć, po dwa razem. Z tyłu biały piesek z czarnymi uszkami - oblizuje się czy jak? Nie widzę dobrze. Quote
monika083 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Sliczny, nowe fotki beda w nowych ogloszeniach, poszukam kolejnego bazarku z ogloszeniami, zeby na weekend mial nowe tym razem na woj, mazowieckie, bo te sa na dolny slask..jakos tak wyszlo Quote
Abrakadabra Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Miki']Jak to gdzie zdjęcia? Jest aż sześć! Trochę szkoda, że takie same:-o. A ta Diara to jest ziółko![/QUOTE] Neris.. a może Diara i Didier powinny iść razem do adopcji :cool3:? Quote
Neris Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Tylko kto to zniesie? Przecież ta baba jest jak zomowiec. A Didierek to taka niunia, ustępuje wszystkim. Quote
Abrakadabra Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Neris']Tylko kto to zniesie? Przecież ta baba jest jak zomowiec. A Didierek to taka niunia, ustępuje wszystkim.[/QUOTE] Dlatego jest mi tak bliska :loveu: charektorologicznie :loveu: Baba jest po to, żeby układać sobie życie w/g własnych pomysłów i przekonać do nich faceta, który to w pełni zaakceptuje :) A, że przy okazji gość jest przystojny i odpowiedniej postury :cool3: - to tylko "tak trzymać"... Quote
Miki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ślady psich łap na śniegu wokół dworca dość liczne. Dzwonią jacyś ludzie z okolic Wrocławia:roll:, pytają o DINdiera Quote
malagos Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Z Wrocławia? Cholerka, kawał drogi, ale porozmawiać mozna, nie?....... Quote
Miki Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Czytałam na wątku Diary, że żyjecie, ale nie jestem tego taka pewna???:niewiem: Quote
Neris Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Żyjemy, ale co to za życie :) Didierek jest ulubieńcem Paulinki, która przychodzi mi pomagać. Bo: nie ciągnie, jest miły, grzeczny i kochany. Quote
Miki Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 I bezdomny. Dlaczego taki fajny pies nie ma domu? Był chociaż jeden sensowny telefon? Quote
Neris Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ale do kogo mają dzwonić, do Ciebie czy do mnie? Bo zagubiłam się chyba Miki, pamiętasz jak rozmawiałyśmy o Allegro cegiełkowym? Może tam się coś zebrało? Można by Didusia zaszczepić za to może? Quote
Miki Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 I do Ciebie i do mnie. Do mnie były dwa telefony, takie bardziej bez sensu. Może i coś się zebrało. Coś z tym trzeba zrobić, ale to jak wrócę do Warszawy. A na szczepienie mamy, powiedz tylko ile. Quote
malagos Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Śnieg się topi i chyba jest gorzej, z tym błockiem i chlapą.......... Zamawiam domek z ogródkiem dla Didiera :) Quote
Neris Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Był telefon o Didiera, ale taki że chyba szkoda gadać... Pan ma starego owczarka, ślepego, to dał go do kojca za stodołą, a na jego miejsce chce "do pilnowania" Didiera. Wziął od znajomych 4-miisięcznego szczeniaka, ale "zdechł". Pogoniło go, poszła krew i zdechł. Podobno parwo, szczeniak nigdy nie otrzymał żadnych szczepień. Ja mam w takich wypadkach problemy z utrzymaniem kultury osobistej, ale tresura z dzieciństwa pomogła... chyba z 20 minut tłumaczyłam, że jeśli to parwo to pan nie może wziąć szczeniaka, a wyłącznie starszego, szczepionego psa, ale niestety skończyło się tylko na tym, że usłyszałam "no to widzę że DINDERA nie dostanę". Quote
malagos Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 No i dobrze zobaczył. Dynder lepiej trafi, ja Wam to prorokuję :) Quote
Miki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Oj, dobrze. Malagos, oby Twoje proroctwo się spełniło. Quote
Neris Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dynder musi mieć DOM, z kochającymi ludźmi. Dzieci też się przydadzą... Quote
malagos Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No to szukajmy Dandaczkowi takie domku......... Quote
Miki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 monika083 napisał(a):Sliczny, nowe fotki beda w nowych ogloszeniach, poszukam kolejnego bazarku z ogloszeniami, zeby na weekend mial nowe tym razem na woj, mazowieckie, bo te sa na dolny slask..jakos tak wyszlo I jak tam? Udało się coś znależć? Quote
Miki Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jadę jutro przez Myszyniec, ale nie mam większych nadziei. U nas teraz -12,5 i 20 cm śniegu. Quote
Recommended Posts