Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Miki']Jak to gdzie zdjęcia? Jest aż sześć! Trochę szkoda, że takie same:-o.
A ta Diara to jest ziółko![/QUOTE]

Neris.. a może Diara i Didier powinny iść razem do adopcji :cool3:?

Posted

[quote name='Neris']Tylko kto to zniesie?

Przecież ta baba jest jak zomowiec. A Didierek to taka niunia, ustępuje wszystkim.[/QUOTE]

Dlatego jest mi tak bliska :loveu: charektorologicznie :loveu:
Baba jest po to, żeby układać sobie życie w/g własnych pomysłów i przekonać do nich faceta, który to w pełni zaakceptuje :)
A, że przy okazji gość jest przystojny i odpowiedniej postury :cool3: - to tylko "tak trzymać"...

Posted

Ale do kogo mają dzwonić, do Ciebie czy do mnie? Bo zagubiłam się chyba

Miki, pamiętasz jak rozmawiałyśmy o Allegro cegiełkowym? Może tam się coś zebrało? Można by Didusia zaszczepić za to może?

Posted

I do Ciebie i do mnie. Do mnie były dwa telefony, takie bardziej bez sensu. Może i coś się zebrało. Coś z tym trzeba zrobić, ale to jak wrócę do Warszawy. A na szczepienie mamy, powiedz tylko ile.

Posted

Był telefon o Didiera, ale taki że chyba szkoda gadać...

Pan ma starego owczarka, ślepego, to dał go do kojca za stodołą, a na jego miejsce chce "do pilnowania" Didiera. Wziął od znajomych 4-miisięcznego szczeniaka, ale "zdechł". Pogoniło go, poszła krew i zdechł. Podobno parwo, szczeniak nigdy nie otrzymał żadnych szczepień.

Ja mam w takich wypadkach problemy z utrzymaniem kultury osobistej, ale tresura z dzieciństwa pomogła... chyba z 20 minut tłumaczyłam, że jeśli to parwo to pan nie może wziąć szczeniaka, a wyłącznie starszego, szczepionego psa, ale niestety skończyło się tylko na tym, że usłyszałam "no to widzę że DINDERA nie dostanę".

Posted

monika083 napisał(a):
Sliczny, nowe fotki beda w nowych ogloszeniach, poszukam kolejnego bazarku z ogloszeniami, zeby na weekend mial nowe tym razem na woj, mazowieckie, bo te sa na dolny slask..jakos tak wyszlo

I jak tam? Udało się coś znależć?