Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podniosę. Nie wiem, jak się robi allegro, a psy dalej na szosie. Boję się, bo szosa ruchliwa, ciemno, światła oślepiają, a co chwila któryś przebiega.

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro cegielkowe moze wystawic osoba prywatna ale wtedy cos musi byc przedmiotem sprzedazy, np zdjecie czy dyplom wyslane na maila jednak prawda jest taka ze chetniej ludzie wplacaja na fundacyjne konta, a jak nie ma masakrycznych zdjec to i to idzie ostatnio jak krew z nosa...
suma jest faktycznie gigantyczna w dodatku przeciez na miesiac? a co dalej?
ja stalej deklaracji zlozyc nie moge, jedynie skromnie jednorazowo ale mysle ze moze lepiej albo poszukac u kogos budy z kawalkiem miejsca, albo zlozyc sie na bude jesli ktos zgodzilby sie choc jednego przetrzymac? bede pytac, tylko tyle moge narazie...

Posted

powiem Wam szczerze, ze ciezko uzbierac 300-400 zl stalych deklaracji a co dopiero 4 tys, to obled, trzeba faktycznie szukac jakis tanszych dt...wiadomo, ze dt za karme t najlepsza opcja ale gdzie takowe znalezc...

Posted

monika083 napisał(a):
Miki, czy masz moze wiecej fotek psiaczkow?
Ten hultaj taki adpcyjny, mlody, mysle, ze warto zainwestowac w wyroznione allegro i ogloszenia ,porozglaszac go na Wawe , moze znajdzie chate,

Wiesz, mam. Ale to nie są dobre zdjęcia. Właziły mi do torby i lizały komórkę. Hultaj jest adopcyjny i ten owczarkowaty myślę też. Są bardzo przyjacielskie. Mam nadzieję zrobić jeszcze zdjęcia, już tym razem aparatem. Tylko dla mnie najważniejsze psa gdzieś umieścić, bo zainwestuje się w allegro, a psa się potem nie złapie. To jest ode mnie daleko.
No nie wiem? jak myślisz?

Posted

monika083 napisał(a):
powiem Wam szczerze, ze ciezko uzbierac 300-400 zl stalych deklaracji a co dopiero 4 tys, to obled, trzeba faktycznie szukac jakis tanszych dt...wiadomo, ze dt za karme t najlepsza opcja ale gdzie takowe znalezc...

No właśnie, gdzie znaleźć?

Posted

Jakie by nie były negocjacje, na 8 psów w zarobkowym hotelu nie zbierzemy.

Może na pierwszy miesiąc, a potem co? Psy mogą tam siedzieć miesiącami i za chwilę należność wyniesie kilkanaście tysięcy złotych.

Miki nie może się podjąć takiego zobowiązania.

Posted

Czy ja gdziekolwiek napisałam, że obarczam Miki całością? Może źle piszę.
Czyli jak rozumiem, lepiej zostawić psy tam gdzie są? Też rozwiązanie, może masz lepszy pomysł, z chęcią przeczytam. Zawsze 1 miesiąc to więcej czasu na poszukanie innego rozwiązania, domów tymczasowych lub stałych. Ostatecznie można oczywiście oddać psy do schroniska, ale taką ewentualność traktuję zawsze jako ostateczność. Czekam obecnie na odpowiedź od Vivy. Od tej fundacji będzie zależeć dalszy tok sprawy.

Posted

Morska napisał(a):
Czy ja gdziekolwiek napisałam, że obarczam Miki całością? Może źle piszę.
Czyli jak rozumiem, lepiej zostawić psy tam gdzie są? Też rozwiązanie, może masz lepszy pomysł, z chęcią przeczytam. Zawsze 1 miesiąc to więcej czasu na poszukanie innego rozwiązania, domów tymczasowych lub stałych. Ostatecznie można oczywiście oddać psy do schroniska, ale taką ewentualność traktuję zawsze jako ostateczność. Czekam obecnie na odpowiedź od Vivy. Od tej fundacji będzie zależeć dalszy tok sprawy.

Bardzo proszę bez złych emocji. Przecież wszystkim nam chodzi o to samo. Nie piszesz, co się dzieje. Każda z nas ma prawo do niepokoju. Szczególnie te z nas, ktore ratują zwierzęta od wielu lat.

Posted

sylwiaso napisał(a):
cioteczki kto pisał do mnie w sprawie hoteliku proszę o kontakt!

A kto pisał?

Wczoraj mój tz jechał przez Myszyniec. Ciemno już było. Żadnego pieska nie widział:shake:
.