Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='beka']Moze w ogłoszeniach dodac ze sa z Korabiewic??
Tripti ja mam 100 zł dla dziewczynek. Komu przesłać?[/QUOTE]

Ja też chciałabym się rozliczyć z kwoty z bazarku? Gdzie wysłać pieniądze?

Posted

[quote name='anna10025']Dzisiaj był reportaż w TVn uwaga o Korabiewicach, masakra:-([/QUOTE]
Już pisałam, że w zeszłym roku, również po reportażu o Korabiewicach, płakałam ja-to normalne, i mój facet też- a jest raczej skryty...

Posted

Ok, poczekam na oficjalną zgodę i powysyłam konto :) A kiedy szczepienia można by zrobić, ja mam w tej chwili 85zł z bazarku mojego, mogę je już przelać, tylko nie wiem czy to wystarczy?

Jak tam suńki się czują?

Posted

Anja jaki masz ładny bannerek :) Może od razu pakiet szczepień im dać na nową drogę życia :) Ile u Ciebie kosztuje wścieklizna i wirusówki? One były odrobaczone jak przyjechały do Ciebie?

Posted

[quote name='Plicha']Anja jaki masz ładny bannerek :) Może od razu pakiet szczepień im dać na nową drogę życia :) Ile u Ciebie kosztuje wścieklizna i wirusówki? One były odrobaczone jak przyjechały do Ciebie?[/QUOTE]

Banerków dopiero się uczę , więc jeszcze kiepskie wychodzą .

Co do szczepień ja jakoś nie jestem przekonana do szczepienia razem na wściekliznę i wirusówki , może jedna odczekać 10 dni między jednym a drugim ?Ja bym najpierw wirusówki zrobiła , wydaje mi się , że to ważniejsze . Odrobaczane były dwukrotnie .

Worusówki 35 zł za sztukę z tego co pamiętam ,wścieklizna też jakoś tak , ale nie przypomnę sobie teraz .

Posted

To tanio u was :) U nas 60zł wirusowe czyli za dwie płacę 120 :( no ale przynajmniej czipowanie darmowe :)
To może rzeczywiście najpierw wirusówki im zrobić a wściekliznę za jakiś czas.

Posted

Plicha, gdybyś mogła zbierać pieniążki to byłabym wdzięczna. Ja niestety nie mam ostatnio zbyt dużo czasu.

Co do szczepień - proponuję najpierw wściekliznę, to dorosłe sunie, a wolałabym, żeby jednak papier miały jakby poszły do domków, po sprawie z Kajo każdego dorosłego psa, którego oddaje obcym ludziom szczepię na wściekliznę, żeby później nie mieć problemów. Przy szczeniakach upierałabym się najpierw na wirusówki.

Posted

[quote name='tripti']Plicha, gdybyś mogła zbierać pieniążki to byłabym wdzięczna. Ja niestety nie mam ostatnio zbyt dużo czasu.

Co do szczepień - proponuję najpierw wściekliznę, to dorosłe sunie, a wolałabym, żeby jednak papier miały jakby poszły do domków, po sprawie z Kajo każdego dorosłego psa, którego oddaje obcym ludziom szczepię na wściekliznę, żeby później nie mieć problemów. Przy szczeniakach upierałabym się najpierw na wirusówki.[/QUOTE]

Nie ma problemu , w piątek je zabiorę do wet i zaszczepię :)