Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='lika1771']Trzymam kciuki.[/QUOTE]

Trzymam kciuki - kurczę, jutro byłby możliwy niedrogi transport do Katowic!!!! Ewentualnie, bo się nie kontaktowałam jeszcze.

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wizyta wypadła bardzo dobrze :) Dziękuję bardzo AgaDe :D

Państwo mają chomika i kotka, który w lato jest u mamy Pani. Od zuziM wiemy, że Aszka pozytywnie podchodzi do kotów, bardziej chce się z nimi bawić niż być groźna i niebezpieczna ;)

Państwo chętnie wysterylizują Aszkę na swój koszt. Pytali się jakie jedzonko je. Wiem, że mają córkę, a Aszka do dzieci jest b. pozytywnie nastawiona.

Państwo są nastawienie b. pozytywnie wobec Aszki :) Jak będzie trzeba to będą z Aszką pracować :)

Lobaria właśnie kombinuje z transportem przez carpooling żeby było taniej - może się uda już na jutro! Trzymajcie kciuki :)

Posted

[quote name='__Lara']Wizyta wypadła bardzo dobrze :) Dziękuję bardzo AgaDe :D

Państwo mają chomika i kotka, który w lato jest u mamy Pani. Od zuziM wiemy, że Aszka pozytywnie podchodzi do kotów, bardziej chce się z nimi bawić niż być groźna i niebezpieczna ;)

Państwo chętnie wysterylizują Aszkę na swój koszt. Pytali się jakie jedzonko je. Wiem, że mają córkę, a Aszka do dzieci jest b. pozytywnie nastawiona.

Państwo są nastawienie b. pozytywnie wobec Aszki :) Jak będzie trzeba to będą z Aszką pracować :)

Lobaria właśnie kombinuje z transportem przez carpooling żeby było taniej - może się uda już na jutro! Trzymajcie kciuki :)

Dodzwoniłam się - Pan ma już komplet, ale psiaka i tak by nie wziął :( Różni są ludzie - z transprtem Lilki się udało. Ale i tak się cieszę, że Aszka wreszcie pojedzie do domu :)

Posted

[quote name='asiczka31']Witajcie to Ja chcę zabrać Aszkę do siebie i my możemy zapłacić za transport Aszki do Katowic[/QUOTE]

Witamy serdecznie :D :D :D :D :D Będziemy szukać intensywnie :cool3:

Posted

[quote name='asiczka31']Witajcie to Ja chcę zabrać Aszkę do siebie i my możemy zapłacić za transport Aszki do Katowic[/QUOTE]

Witamy serdecznie domek Aszki :) Będziemy szukać jak najtańszego transportu :)

Posted

[quote name='Poker']Ja też się cieszę :multi:
Spytajcie Budrysek, ona często jeździła z Wrocławia do Żywca.[/QUOTE]

Próbowałam napisać, ale ma zawaloną skrzynkę :razz:

Posted

Jak szukaliśmy transportu dla Goyi do Wrocławia, to pisałam na PW do Budrysek.
Odpowiedziała mi wtedy, że na razie nie ma adopcji w tym rejonie więc nie kursuje na tej trasie, a poza tym chwilowo ma niesprawny samochód, ale że w następnym tygodniu za kasę może pojechać. Więc może udałoby się z Jej pomocy skorzystać :)

Posted (edited)

Kurcze, fajnie by było jakby sie udało z tym transportem - dzięki Lobaria, że czuwasz nad sprawą, bo ja już kompletnie nie wyrabiam :( Carpooling byłby najlepszy, bo jest tani :) Jechać autem to będzie spory wydatek :/

asiczka31, mam nadzieję, ze jeszcze troszkę poczekacie :)

Słuchajcie, paula_t jedzie jutro na trasie Wrocław-Kraków!!! Trzeba by tylko szybko coś znaleźć do Wrocławia! Lobaria, pomożesz coś znaleźć? Ja nie dam rady :(

Edited by __Lara
Posted

[quote name='__Lara']Kurcze, fajnie by było jakby sie udało z tym transportem - dzięki Lobaria, że czuwasz nad sprawą, bo ja już kompletnie nie wyrabiam :( Carpooling byłby najlepszy, bo jest tani :) Jechać autem to będzie spory wydatek :/

asiczka31, mam nadzieję, ze jeszcze troszkę poczekacie :)

Słuchajcie, paula_t jedzie jutro na trasie Wrocław-Kraków!!! Trzeba by tylko szybko coś znaleźć do Wrocławia! Lobaria, pomożesz coś znaleźć? Ja nie dam rady :(

o której paula_t wyrusza z Wrocławia ? Wczoraj pan z carpoolingu oddzwonił, ale jeszcze nie jest pewien, czy wezmą Aszkę, dziś rano / już jest ! / ma dać znać. Jeśli nie, będę szukać dalej.