Lobaria Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='lika1771']Trzymam kciuki.[/QUOTE] Trzymam kciuki - kurczę, jutro byłby możliwy niedrogi transport do Katowic!!!! Ewentualnie, bo się nie kontaktowałam jeszcze. Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Wizyta wypadła bardzo dobrze :) Dziękuję bardzo AgaDe :D Państwo mają chomika i kotka, który w lato jest u mamy Pani. Od zuziM wiemy, że Aszka pozytywnie podchodzi do kotów, bardziej chce się z nimi bawić niż być groźna i niebezpieczna ;) Państwo chętnie wysterylizują Aszkę na swój koszt. Pytali się jakie jedzonko je. Wiem, że mają córkę, a Aszka do dzieci jest b. pozytywnie nastawiona. Państwo są nastawienie b. pozytywnie wobec Aszki :) Jak będzie trzeba to będą z Aszką pracować :) Lobaria właśnie kombinuje z transportem przez carpooling żeby było taniej - może się uda już na jutro! Trzymajcie kciuki :) Quote
Lobaria Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='__Lara']Wizyta wypadła bardzo dobrze :) Dziękuję bardzo AgaDe :D Państwo mają chomika i kotka, który w lato jest u mamy Pani. Od zuziM wiemy, że Aszka pozytywnie podchodzi do kotów, bardziej chce się z nimi bawić niż być groźna i niebezpieczna ;) Państwo chętnie wysterylizują Aszkę na swój koszt. Pytali się jakie jedzonko je. Wiem, że mają córkę, a Aszka do dzieci jest b. pozytywnie nastawiona. Państwo są nastawienie b. pozytywnie wobec Aszki :) Jak będzie trzeba to będą z Aszką pracować :) Lobaria właśnie kombinuje z transportem przez carpooling żeby było taniej - może się uda już na jutro! Trzymajcie kciuki :) Dodzwoniłam się - Pan ma już komplet, ale psiaka i tak by nie wziął :( Różni są ludzie - z transprtem Lilki się udało. Ale i tak się cieszę, że Aszka wreszcie pojedzie do domu :) Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 No to szukamy dalej! Bardzo Was proszę o pomoc, bo ja mam sajgon w pracy i jestem odcięta od dogo 8-16, a w domu też różnie to bywa... Quote
asiczka31 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Witajcie to Ja chcę zabrać Aszkę do siebie i my możemy zapłacić za transport Aszki do Katowic Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='asiczka31']Witajcie to Ja chcę zabrać Aszkę do siebie i my możemy zapłacić za transport Aszki do Katowic[/QUOTE] Witamy serdecznie :D :D :D :D :D Będziemy szukać intensywnie :cool3: Quote
lika1771 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jak ja sie ciesze,Aszka bedzie miala wspanialy dom......HURAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Poker Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ja też się cieszę :multi: Spytajcie Budrysek, ona często jeździła z Wrocławia do Żywca. Quote
Lobaria Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='asiczka31']Witajcie to Ja chcę zabrać Aszkę do siebie i my możemy zapłacić za transport Aszki do Katowic[/QUOTE] Witamy serdecznie domek Aszki :) Będziemy szukać jak najtańszego transportu :) Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Poker']Ja też się cieszę :multi: Spytajcie Budrysek, ona często jeździła z Wrocławia do Żywca.[/QUOTE] Próbowałam napisać, ale ma zawaloną skrzynkę :razz: Quote
Lobaria Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 na carpoolingu jest trochę ofert Zgorzelec - Wrocław, lub nawet Opole / ludzie z Niemiec jadą /, ale trzeba by dograć dalszą drogę... Quote
Poker Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='__Lara']Próbowałam napisać, ale ma zawaloną skrzynkę :razz:[/QUOTE] To zadzwonić.Ona chyba ma w podpisie nr telefonu Quote
Lobaria Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Dzwoniłam do Budrysek - nie kursuje na tej trasie teraz, szukam dalej Quote
Lobaria Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Jest szansa na transport Aszki w sobotę - z carpoolingu. Trasa Niemcy - Zgorzelec - Kraków, oczywiście przez Katowice. http://www.carpooling.pl/lifts/show/e09b6f0089bfd57437034914d24613d7/1348264800 Dzwoniłam do Niemiec, Pan wstępnie się zgodził, ale będzie jeszcze do mnie telefonował. Quote
asiczka31 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) fajnie by było ją już mieć przy sobie :lol: ale nie zapeszam Edited September 20, 2012 by asiczka31 Quote
Poker Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Czyli światło w tunelu.Oby tylko fajny człowiek i nie zgubił Aszki po drodze. Quote
Lobaria Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='Poker']Czyli światło w tunelu.Oby tylko fajny człowiek i nie zgubił Aszki po drodze.[/QUOTE] Na razie nie oddzwonił... Quote
AtaO Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Jak szukaliśmy transportu dla Goyi do Wrocławia, to pisałam na PW do Budrysek. Odpowiedziała mi wtedy, że na razie nie ma adopcji w tym rejonie więc nie kursuje na tej trasie, a poza tym chwilowo ma niesprawny samochód, ale że w następnym tygodniu za kasę może pojechać. Więc może udałoby się z Jej pomocy skorzystać :) Quote
Justyna Lipicka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ooo nie było mnie trochę a tu Aszuni domek sie szykuje, trzymam kciuki za transport:) Quote
asiczka31 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 chciałabym wiedzieć jaki byłby przypuszczalny koszt transportu Aszki do Katowic :lol: Quote
__Lara Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) Kurcze, fajnie by było jakby sie udało z tym transportem - dzięki Lobaria, że czuwasz nad sprawą, bo ja już kompletnie nie wyrabiam :( Carpooling byłby najlepszy, bo jest tani :) Jechać autem to będzie spory wydatek :/ asiczka31, mam nadzieję, ze jeszcze troszkę poczekacie :) Słuchajcie, paula_t jedzie jutro na trasie Wrocław-Kraków!!! Trzeba by tylko szybko coś znaleźć do Wrocławia! Lobaria, pomożesz coś znaleźć? Ja nie dam rady :( Edited September 21, 2012 by __Lara Quote
asiczka31 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 no pewnie że poczekamy :lol: ważne że Aszka już jest nasza Quote
lika1771 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='asiczka31']no pewnie że poczekamy :lol: ważne że Aszka już jest nasza[/QUOTE]Jak to fajnie brzmi "Aszka jest juz nasza" Quote
__Lara Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='asiczka31']no pewnie że poczekamy :lol: ważne że Aszka już jest nasza[/QUOTE] To super :) Bardzo się cieszę, że już ją pokochaliście :D :D :D Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='__Lara']Kurcze, fajnie by było jakby sie udało z tym transportem - dzięki Lobaria, że czuwasz nad sprawą, bo ja już kompletnie nie wyrabiam :( Carpooling byłby najlepszy, bo jest tani :) Jechać autem to będzie spory wydatek :/ asiczka31, mam nadzieję, ze jeszcze troszkę poczekacie :) Słuchajcie, paula_t jedzie jutro na trasie Wrocław-Kraków!!! Trzeba by tylko szybko coś znaleźć do Wrocławia! Lobaria, pomożesz coś znaleźć? Ja nie dam rady :( o której paula_t wyrusza z Wrocławia ? Wczoraj pan z carpoolingu oddzwonił, ale jeszcze nie jest pewien, czy wezmą Aszkę, dziś rano / już jest ! / ma dać znać. Jeśli nie, będę szukać dalej. Quote
Recommended Posts