Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='lika1771']Moja kochana sunia szczesliwa w swoim domku......Dziekuje

Liko - a ja chciałabym serdecznie podziękować Tobie za utrzymywanie suńki w hotelu.Gdyby nie Ty to nie wiem co byłoby z Aszką.
Płaciłaś bardzo dużą sumę co miesiąc i nie zrezygnowałaś pomimo tego,że deklaracje stałe były praktycznie zerowe.
Bardzo,bardzo Ci dziękuję!!!Jesteśmy Ci dozgonnie wdzięczne!:loveu:

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Avilia']Liko - a ja chciałabym serdecznie podziękować Tobie za utrzymywanie suńki w hotelu.Gdyby nie Ty to nie wiem co byłoby z Aszką.Płaciłaś bardzo dużą sumę co miesiąc i nie zrezygnowałaś pomimo tego,że deklaracje stałe były praktycznie zerowe.Bardzo,bardzo Ci dziękuję!!!Jesteśmy Ci dozgonnie wdzięczne!:loveu:No i teraz sie poplakalam bardzo milo takie slowa uslyszec--Dziekuje bylo warto.

Posted

Bardzo się cieszę, że tak pokochaliście Aszkę, ale się nie dziwię.
Z tym kagańcem - jak będziecie jechać to miejcie przy sobie, ale niekoniecznie trzeba Jej zakładać.
Ja z moim Bluniem dużo podróżuję pociągami i autobusami, ale nigdy nie zakladałam.
Wg przepisów trzeba mieć.

Posted

Ale się cieszę, że się tak świetnie dogadują z kocim rezydentem :D jakbym wiedziała to bym wcześniej zakocionym ludziom Aszkę podsyłała przy okazji adopcji Kukiego :eviltong: ale tak by do Was nie trafiła, więc dobrze się stało :D :D :D

Bardzo się cieszę, że ją tak mocno już pokochaliście :) niech żyje u Was do końca swoich dni :)

A lika1771 powinna dostać bukiet kwiatów za comiesięczne utrzymywanie Aszki! Gdyby nie lika1771 to nie wiadomo co by dzisiaj z Aszunią było! ;)

Jeszcze trochę i zwierzaki będą zasypiać przytulone do siebie :D :D :D

Posted

Koniecznie ucaluj ten kochany nochalek ode mnie. Ten wariatuncio sam sie zawsze tego domagal.
Asia bardzo lubi pluszowe zabawki. Nie odstepowala ich nigdy na krok. sama je pchala do rak zeby jej tylko rzucac. Oddaje tez zawsze bez proszenia, byle tylko znow je rzucac.
Pozdrawiamy !

Posted

[quote name='asiczka31']było tak ponad 20 stopni :) więc zimno nie było daleko też nie popłynęła bo była na smyczy.[/QUOTE]

To super, bo my tu zakręcone jesteśmy na punkcie bezpieczeństwa psów szczególnie w pierwszych dniach.

Posted

niom codziennie ze 2 godzinki to taki dłuższy spacerek a pozatym ma z 4 krótsze :D tak żeby się załatwiła. Aszunia kochana z miski żarełka nie je bo muszę ją pokarmić z rączki taka mała spryciulka. heheh a głos ma donośny :D

Posted

Asiczka Chapi to sam "syf"...nie wiem czym była Aszka karmiona, ale jak chcesz suchą ją karmić to musicie jakąś lepszą kupić:) a z ręki ją nie ucz jeść bo moja mama tak moją okazjonalnie karmi (jak jesteśmy w odwiedzinach) i już inaczej nie chce jeść;) i wy swojej potem nie oduczycie;/

Posted

[quote name='__Lara']Oj tak, nie kupujcie jej chappi :/ co się zaoszczędzi teraz to się potem odbije na zdrowiu... polecam Purinę Pro Plan :)[/QUOTE]

ja tez teraz tą Puriną karmię, wcześniej też Arionem-tylko ciężko chyba go dostać

Posted

bardzo dziękuję za odpowiedź Aszce chyba się makaron razem z mięskiem przejadł bo dziś jej dałam samo mięsko i zjadła całą puszkę bez karmienia z ręki :) ona i tak tego chappi nie je wcale :D więc może podejdziemy do schroniska i oddamy innym psiakom.

Posted

[quote name='__Lara']Oj tak, nie kupujcie jej chappi :/ co się zaoszczędzi teraz to się potem odbije na zdrowiu... polecam Purinę Pro Plan :)

Mój Blunio to " niejadek", trudno dla niego było coś wyszukać, a Purinę Pro Plan zjada, aż uszy się trzęsą. Nie jest wcale tak droga.

asiczka31
- mój Blunio też jest z tego samego punktu przetrzymań, co Aszka :) Również wędrował, zanim się na tym swiecie odnaleźliśmy.
Pszczyna - Jelenia Góra / tam był w domu tymczasowym / - pod Kalisz, do pańci :)