Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

Posted

Ale ta Aszka szalona, energia ją rozpiera.
Ludzie zwąchali ,że pomagasz psiakom i zaczynają podrzucać. Może być niewesoło. A roboty przy takich maluchach co niemiara.
Lobario, jesteś chyba skarbnikiem Aszki. Z mojego skromnego bazarku przypadło jej w udziale 21 zł. Ponieważ Zakupy zarobiła ZuziaM, ustaliłyśmy ,że następną opłatę za Aszkę macie pomniejszyć o 15 zł ,a ja jeszcze będę winna 6 zł. Na jakie konto mam wpłacić?

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='lika1771']Ja tez poprosze konto kasowalam skrzynke i skasowalam konto.
Aszka jest cudna...[/QUOTE]

Zaraz wyślę. Aszkę musimy ogłaszać, może ktoś się w dziewczynie zakocha...

Posted

[quote name='Lobaria']Zaraz wyślę. Aszkę musimy ogłaszać, może ktoś się w dziewczynie zakocha...[/QUOTE]
Dziekuje juz mam.Kto napisze tekst do ogl.czy wziasc ten z pierwszej strony?Kontakt to chyba na hotelik?

Posted

[quote name='lika1771']Dziekuje juz mam.Kto napisze tekst do ogl.czy wziasc ten z pierwszej strony?Kontakt to chyba na hotelik?[/QUOTE]

Ja napiszę tekst.Najpóźniej jutro będzie.
Kontakt na nas: 785 549 189 / 798 596 534

• 2 weeks later...
Posted

Pieniazki za maj wyslane kochane cioteczki nie wiem czy bede mogla wplacac do 5tego kazdego miesiaca obawiam sie,ze beda wplacane duzo pozniej przepraszam.
Avilia cioteczko tekst?

Posted

lika1771 napisał(a):
Pieniazki za maj wyslane kochane cioteczki nie wiem czy bede mogla wplacac do 5tego kazdego miesiaca obawiam sie,ze beda wplacane duzo pozniej przepraszam.
Avilia cioteczko tekst?

Pieniążki doszły - dziękujemy, na zapłacenie za czerwiec w takim razie wystarczy...uff.

Trzeba dziewczynę pilnie ogłaszać i błagać o bazarki oraz dalsze deklaracje.

Posted

lika1771 napisał(a):
Avilia cioteczko tekst?

O matko!Zapomniałam!
Jutro będzie!Kartkę sobie napiszę,żeby pamiętać:)

Posted

Aszka jest młodą,ok 2 letnią,średniej wielkości suczką.
Sunia jest wulkanem energii,uwielbia spacerować,bawić się i wygłupiać.
Potrafi chodzić na smyczy.Świetnie dogaduje się z innymi psami.
Będzie wspaniałą towarzyszką dla osoby aktywnej fizycznie gdyż Aszka nie potrafi ustać w miejscu dłużej niż parę sekund:)
Jest niezwykle przyjaźnie nastawiona do ludzi.
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:
785 549 189 / 798 596 534
[email protected]

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
Zadnego odzewu z ogloszen nie bylo?

Wygląda na to, że jak na razie cisza....
Nikt nie chce szalonej Aszki....szkoda

Posted

Ja nie wiem czy ZuziaM w ogóle na ten wątek zagląda...
Czy może się ktoś z nią skontaktować i zapytać co z Aszką?Przecież w nieskończoność nie może w hotelu siedzieć...