zuziaM Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ja mam zapisany numer telefonu do tej pani. Jesli ktos by chcial do niej zadzwonic i zapytac czy jest nadal zainteresowana Aszka, to moge dac numer. Ja czegos takiego akurat nie praktukuje, ale jesli ktos uwaza inaczej i ze warto, to moze sprobowac. Ale dzwoncie po numer do mnie, bo moge na dogo jakis czas nie byc. Quote
Lobaria Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Dla Aszencji przyszło dziś 60 zł od Ryjonka / stała za sierpien i wrzesień / Dziękujemy bardzo, bo dziewczyna na minusie :( Quote
Lobaria Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Dla Aszki przyszło 50 zł od darczyńcy, chcącego zachować anonimowość - Dziękujemy bardzo :loveu: Sytuacja finansowa Aszki jest tragiczna - prosimy o bazarek, jakakolwiek pomoc!!!!! Quote
Ryjonek Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Dzień dobry wieczór:smile: Zapraszam wszystkich na bazarek. Książki, kosmetyki, ramki, drobiazgi.... Na Kacperka, Cinka i Aszkę:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...niki-do-22-VII Quote
Lobaria Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ryjonek']Dzień dobry wieczór:smile: Zapraszam wszystkich na bazarek. Książki, kosmetyki, ramki, drobiazgi.... Na Kacperka, Cinka i Aszkę:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...niki-do-22-VII Dziękujemy za bazarek:) Quote
__Lara Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Zapraszam na bazarek dla Pszczyniaków!!! www.dogomania.pl/forum/threads/229507-Biżuteria-zabawki-gadżety-na-ratunek-Pszczyniakom!-Do-29-06-2012-godz-22-00 Quote
zuziaM Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Co powioedziala pani ??? Czy dzwonilas do niej ? Nadal jest zainteresowana ? Quote
Lobaria Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='zuziaM']Co powioedziala pani ??? Czy dzwonilas do niej ? Nadal jest zainteresowana ?[/QUOTE] Dzwoniłam na nr, który podałaś, ale odebral Pan i powiedział, że pomyłka :( Quote
zuziaM Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ojej, ale na pewno dobrze zapislam, bo wklepalam go do pamieci od razu po rozmowie z pania, wiec nie moze byc pomylki. Szkoda ... widocznie juz nie chca. Quote
Lobaria Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='zuziaM']Ojej, ale na pewno dobrze zapislam, bo wklepalam go do pamieci od razu po rozmowie z pania, wiec nie moze byc pomylki. Szkoda ... widocznie juz nie chca.[/QUOTE] Podaj mi, proszę, jeszcze raz mna priva, jeśli nie wykasowałaś... Quote
zuziaM Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Napisze w watku, bo moze sie przydac ta informacja kiedys pozniej. Aszka jest teraz w trakcie cieczki. Nie zauwazylam dokladnie, kiedy sie zaczela, ale ma ja juz drugi tydzien. Quote
Lobaria Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='zuziaM']Napisze w watku, bo moze sie przydac ta informacja kiedys pozniej. Aszka jest teraz w trakcie cieczki. Nie zauwazylam dokladnie, kiedy sie zaczela, ale ma ja juz drugi tydzien. To trzeba ją będzie wysterylizować w odpowiednim czasie. Ile kosztuje ten zabieg u Twojego weta ? Quote
asia-s Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 wyslalam wczoraj dla Aszki pieniazki za sierpien - grudzien Quote
Lobaria Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 asia-s napisał(a):wyslalam wczoraj dla Aszki pieniazki za sierpien - grudzien I wczoraj doszły, wpisałam w rozliczenie - wielkie dzięki, bo z finansami u Aszki bardzo kiepsko. Quote
__Lara Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Straszna pustka :( Co z jej ogłoszeniami? Nie mamy fajnych zdjęć chyba (?) do ogłoszeń? Quote
zuziaM Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dzwonila do mnie wczoraj pani z okolic Zgorzelca, ktora chcialaby jakiegos pieska do domu z ogrodem. Pani miala dwa ONki, ale oba zachorowaly na raka kosci i nie chce juz zadnego rasowego, a kundelka ... nieduzego, mlodego ktory by mieszkal w domu, ale wiekszosc czasu byl na dworze w ogrodzie. Pani ma dzieci, wiec psiak musialby byc lagodny, wesoly , zabawowy. Wedlug mnie Aszka jest najlepsza kandydatka na takie wlasnie warunki. Przedstawie ja rodzinie kiedy przyjada. Napiszcie szybko, jak widzicie jej adopcje. Ja nie mam czasu na wizyty przedadopcyjne. Moze jedynie odwiedzic ja ktos kilka dni po adopcji. Mam tez kilka innych psiakow, ktore by sie jak najbardziej nadawaly do takich warunkow. Prosze wiec o pilne informacje, co robic. Quote
Lobaria Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='zuziaM']Dzwonila do mnie wczoraj pani z okolic Zgorzelca, ktora chcialaby jakiegos pieska do domu z ogrodem. Pani miala dwa ONki, ale oba zachorowaly na raka kosci i nie chce juz zadnego rasowego, a kundelka ... nieduzego, mlodego ktory by mieszkal w domu, ale wiekszosc czasu byl na dworze w ogrodzie. Pani ma dzieci, wiec psiak musialby byc lagodny, wesoly , zabawowy. Wedlug mnie Aszka jest najlepsza kandydatka na takie wlasnie warunki. Przedstawie ja rodzinie kiedy przyjada. Napiszcie szybko, jak widzicie jej adopcje. Ja nie mam czasu na wizyty przedadopcyjne. Moze jedynie odwiedzic ja ktos kilka dni po adopcji. Mam tez kilka innych psiakow, ktore by sie jak najbardziej nadawaly do takich warunkow. Prosze wiec o pilne informacje, co robic. Wizytę załatwimy, czy dałabyś radę Aszkę ciut "ogarnąć ", tzn przystrzyć ? Jej, jakby dobrze było, aby wreszcie domek znalazła!!! Quote
Lobaria Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 __Lara napisał(a):To trzeba szykować wizytę, koniecznie. Rozmawiałam z Zuzią, załatwi to we własnym zakresie - oby tylko Pani zechciała naszą piękną!!!!! Quote
Recommended Posts