Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja mam zapisany numer telefonu do tej pani. Jesli ktos by chcial do niej zadzwonic i zapytac czy jest nadal zainteresowana Aszka, to moge dac numer.
Ja czegos takiego akurat nie praktukuje, ale jesli ktos uwaza inaczej i ze warto, to moze sprobowac.
Ale dzwoncie po numer do mnie, bo moge na dogo jakis czas nie byc.

• 2 weeks later...
Posted

Dla Aszki przyszło 50 zł od darczyńcy, chcącego zachować anonimowość - Dziękujemy bardzo :loveu:

Sytuacja finansowa Aszki jest tragiczna - prosimy o bazarek, jakakolwiek pomoc!!!!!

Posted

[quote name='zuziaM']Co powioedziala pani ??? Czy dzwonilas do niej ? Nadal jest zainteresowana ?[/QUOTE]

Dzwoniłam na nr, który podałaś, ale odebral Pan i powiedział, że pomyłka :(

Posted

Ojej, ale na pewno dobrze zapislam, bo wklepalam go do pamieci od razu po rozmowie z pania, wiec nie moze byc pomylki.
Szkoda ... widocznie juz nie chca.

Posted

[quote name='zuziaM']Ojej, ale na pewno dobrze zapislam, bo wklepalam go do pamieci od razu po rozmowie z pania, wiec nie moze byc pomylki.
Szkoda ... widocznie juz nie chca.[/QUOTE]

Podaj mi, proszę, jeszcze raz mna priva, jeśli nie wykasowałaś...

Posted

Napisze w watku, bo moze sie przydac ta informacja kiedys pozniej.
Aszka jest teraz w trakcie cieczki. Nie zauwazylam dokladnie, kiedy sie zaczela, ale ma ja juz drugi tydzien.

Posted

[quote name='zuziaM']Napisze w watku, bo moze sie przydac ta informacja kiedys pozniej.
Aszka jest teraz w trakcie cieczki. Nie zauwazylam dokladnie, kiedy sie zaczela, ale ma ja juz drugi tydzien.

To trzeba ją będzie wysterylizować w odpowiednim czasie. Ile kosztuje ten zabieg u Twojego weta ?

Posted

asia-s napisał(a):
wyslalam wczoraj dla Aszki pieniazki za sierpien - grudzien

I wczoraj doszły, wpisałam w rozliczenie - wielkie dzięki, bo z finansami u Aszki bardzo kiepsko.

Posted

Dzwonila do mnie wczoraj pani z okolic Zgorzelca, ktora chcialaby jakiegos pieska do domu z ogrodem.

Pani miala dwa ONki, ale oba zachorowaly na raka kosci i nie chce juz zadnego rasowego, a kundelka ... nieduzego, mlodego ktory by mieszkal w domu, ale wiekszosc czasu byl na dworze w ogrodzie.
Pani ma dzieci, wiec psiak musialby byc lagodny, wesoly , zabawowy.

Wedlug mnie Aszka jest najlepsza kandydatka na takie wlasnie warunki.
Przedstawie ja rodzinie kiedy przyjada.

Napiszcie szybko, jak widzicie jej adopcje.
Ja nie mam czasu na wizyty przedadopcyjne. Moze jedynie odwiedzic ja ktos kilka dni po adopcji.
Mam tez kilka innych psiakow, ktore by sie jak najbardziej nadawaly do takich warunkow.

Prosze wiec o pilne informacje, co robic.

Posted

[quote name='zuziaM']Dzwonila do mnie wczoraj pani z okolic Zgorzelca, ktora chcialaby jakiegos pieska do domu z ogrodem.

Pani miala dwa ONki, ale oba zachorowaly na raka kosci i nie chce juz zadnego rasowego, a kundelka ... nieduzego, mlodego ktory by mieszkal w domu, ale wiekszosc czasu byl na dworze w ogrodzie.
Pani ma dzieci, wiec psiak musialby byc lagodny, wesoly , zabawowy.

Wedlug mnie Aszka jest najlepsza kandydatka na takie wlasnie warunki.
Przedstawie ja rodzinie kiedy przyjada.

Napiszcie szybko, jak widzicie jej adopcje.
Ja nie mam czasu na wizyty przedadopcyjne. Moze jedynie odwiedzic ja ktos kilka dni po adopcji.
Mam tez kilka innych psiakow, ktore by sie jak najbardziej nadawaly do takich warunkow.

Prosze wiec o pilne informacje, co robic.

Wizytę załatwimy, czy dałabyś radę Aszkę ciut "ogarnąć ", tzn przystrzyć ? Jej, jakby dobrze było, aby wreszcie domek znalazła!!!

Posted

__Lara napisał(a):
To trzeba szykować wizytę, koniecznie.

Rozmawiałam z Zuzią, załatwi to we własnym zakresie - oby tylko Pani zechciała naszą piękną!!!!!