asiczka31 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) nawet Kiniusia przeżywa jak nikt a jutro między 8 a 9 w bielsku będziemy się witać z Aszką :D Edited September 21, 2012 by asiczka31 Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='asiczka31']nawet Kiniusia przeżywa jak nikt a jutro między 8 a 9 w bielsku będziemy się witać z Aszką :D[/QUOTE] Trzymam kciuki :) Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Jeśli bedzie możliwość, to prosimy o relację i zdjęcia :) Quote
lika1771 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']Jeśli bedzie możliwość, to prosimy o relację i zdjęcia :)[/QUOTE]Tak bardzo prosimy o fotki suni w swoim domku. Quote
asiczka31 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 będziemy relacjonować :D ale dopiero w Niedzielę bo wtedy wracamy do Katowic :D Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Aszencja już ze swoją Rodzinką zapewne :) Bądź szczęśliwa, kochana, szalona, cudna Aszko :) Quote
zuziaM Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 A ja jestem rowniez w kontakcie z nowa pania Aszki. Ogromnie sie ciesze, ze suncia tak doskonale zniosla te wielkie dla niej zmiany. Bawi sie juz zabawkami, ma apetyt i chodzi jak cien za nowymi opiekunami. To przecudowna sunia, o czym mowilam zawsze. Wszystkich urzekla od razu ! Powodzenia Asiunia !!!! Quote
lika1771 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='zuziaM']A ja jestem rowniez w kontakcie z nowa pania Aszki.Ogromnie sie ciesze, ze suncia tak doskonale zniosla te wielkie dla niej zmiany.Bawi sie juz zabawkami, ma apetyt i chodzi jak cien za nowymi opiekunami.To przecudowna sunia, o czym mowilam zawsze. Wszystkich urzekla od razu !Powodzenia Asiunia !!!![/QUOTE]Super wiesci..... Quote
__Lara Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Czekamy na bezpośrednią relację właścicieli :D Dziękujemy ZuziuM za te informacje :D :D :D Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Tyle się dzisiaj działo na innych wątkach/wydarzeniach, że dopiero teraz tu dotarłam.... Strasznie się cieszę - Aszka masz upragniony domek - suuuppppeeeerrr:multi:. Quote
Poker Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Bardzo się cieszę ,ze Aszka ma domek :loveu:Dziś dobry dzień, moja zołzunia też poszła po 7. miesiącach do DS . Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='zuziaM']A ja jestem rowniez w kontakcie z nowa pania Aszki. Ogromnie sie ciesze, ze suncia tak doskonale zniosla te wielkie dla niej zmiany. Bawi sie juz zabawkami, ma apetyt i chodzi jak cien za nowymi opiekunami. To przecudowna sunia, o czym mowilam zawsze. Wszystkich urzekla od razu ! Powodzenia Asiunia !!!![/QUOTE] Miód na serce :) Quote
zuziaM Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Aszunia urzekla widac wszystkich. My bylismy w niej rowniez zakochani dlatego tak bardzo sie ciesze, ze znalazla wreszcie dom. Kojec dla takiej cudownej sunieczki jest dobry tylko na chwilke ... Asiunia byla u nas stanowczo za dlugo. Zupelnie nie potrafie tego zrozumiec. To naprawde bardzo ladna, posluszna, przesympatyczna dziewczynka. No i te jej .... USZY !!!! No naprawde nikt sie im nie potrafil oprzec !!!! Mam nadzieje, ze udalo mi sie nauczyc Aszke dobrych zachowan. Nie byla uczona agresji, byla przytulana, poswiecalismy czas na zabawe tylko z nia ( choc kilka innych jest takich chetnych do zabaw ). Miala wiec choc namiastke tego, czego teraz bedzie miala pod dostatkiem. Najbardziej sie ciesze, ze sa dzieci. Aszunia uwielbia zabawy, wiec dom z dziecmi to dla niej idealne rozwiazanie. U nas szalala z moimi siostrzenicami, ktore byly na wakacjach. No i oczywiscie wszystkich zaraz zauroczyla ... Bardzo sie ciesze !!!!! Po wyjezdzie Aszki zostalo na moim koncie 101 zl Zwrot za 12 dni wrzesnia - 19 zl za kupiona dla Asi obroze. Musialam jej kupic nowa, bo przyjechala w obrozy jakiejs reklamowej z Pedigree. Zwykla cienka plastikowa, w ktorej od razu urwalo sie uszko do przypinania smyczy. Pieniadze przesle na konto, z ktorego je dostalam. Quote
Lobaria Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='zuziaM']Aszunia urzekla widac wszystkich. My bylismy w niej rowniez zakochani dlatego tak bardzo sie ciesze, ze znalazla wreszcie dom. Kojec dla takiej cudownej sunieczki jest dobry tylko na chwilke ... Asiunia byla u nas stanowczo za dlugo. Zupelnie nie potrafie tego zrozumiec. To naprawde bardzo ladna, posluszna, przesympatyczna dziewczynka. No i te jej .... USZY !!!! No naprawde nikt sie im nie potrafil oprzec !!!! Mam nadzieje, ze udalo mi sie nauczyc Aszke dobrych zachowan. Nie byla uczona agresji, byla przytulana, poswiecalismy czas na zabawe tylko z nia ( choc kilka innych jest takich chetnych do zabaw ). Miala wiec choc namiastke tego, czego teraz bedzie miala pod dostatkiem. Najbardziej sie ciesze, ze sa dzieci. Aszunia uwielbia zabawy, wiec dom z dziecmi to dla niej idealne rozwiazanie. U nas szalala z moimi siostrzenicami, ktore byly na wakacjach. No i oczywiscie wszystkich zaraz zauroczyla ... Bardzo sie ciesze !!!!! Po wyjezdzie Aszki zostalo na moim koncie 101 zl Zwrot za 12 dni wrzesnia - 19 zl za kupiona dla Asi obroze. Musialam jej kupic nowa, bo przyjechala w obrozy jakiejs reklamowej z Pedigree. Zwykla cienka plastikowa, w ktorej od razu urwalo sie uszko do przypinania smyczy. Pieniadze przesle na konto, z ktorego je dostalam.[/QUOTE] Dzięki, pieniążki przydadzą się innej bidzie :) Quote
Lobaria Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='lika1771']Czekam na wiesci z domku ......[/QUOTE] Będą pewnie wieczoram, jak domek pisał :) Quote
Ryjonek Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jej jak fajnie:) Coś sie ruszyło mam wrażenie jakoś tak nagle dużo domków się pojawiło. Oby tak było częściej! Quote
asiczka31 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) Witamy :D tu domek Aszki. Aszątko jest przekochane jak już pisała zuziaM chodzi za nami krok w krok. Dzisiaj miała podróż autobusem i pociągiem była bardzo grzeczna miała kaganiec ale go nie ściągała zaczepiała tylko inne psiaki :) Moja córcia zakochana w psiaku nie dawała psu spokoju a to się bawiły a to uciekała a Aszka za nią i tak na zmianę. Je Aszka wszystko co się jej da do zjedzenia i nie grymasi. A i sprawa najważniejsza Aszka dogaduje się z kotem i nie wchodzą sobie w drogę.Kot tylko troszkę prycha na Aszkę jak ta się pojawi zbyt blisko i pies daje za wygraną nie podchodzi :D więc jest jak najbardziej ok. Edited September 23, 2012 by asiczka31 Quote
AtaO Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Byłam na fb, ale fotek Aszki tam nie widzę.....:( Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Moja kochana sunia szczesliwa w swoim domku......Dziekuje Quote
AtaO Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dzięki :) teraz już widzę. Strasznie się cieszę, że kochana Aszka jest już w domku. Miałam okazję Ją poznać - przewoziłam z Punktu do Katowic, byłam z Nią na długim spacerze na Dolinie Trzech Stawów, a potem razem z Biafra i Magda222 pojechała koniowozem wraz z Asem do hoteliku do ZuziaM. Kto by wtedy przypuszczał, że wróci do Katowic...i tu zamieszka na stałe. Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Asiczka31 czy te materialowe kagance to u Was koniecznosc? Jezeli nie to prosze nie zakladajcie jej tego,Aszka to kochana sunia. Quote
AtaO Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='lika1771']Asiczka31 czy te materialowe kagance to u Was koniecznosc? Jezeli nie to prosze nie zakladajcie jej tego,Aszka to kochana sunia.[/QUOTE] Aszka podróżowała dzisiaj pociągiem i autobusem, więc musiała mieć założony.... Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='AtaO']Aszka podróżowała dzisiaj pociągiem i autobusem, więc musiała mieć założony....[/QUOTE]Rozumiem dzieki jak ja sie ciesze. Quote
Recommended Posts