lika1771 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Naprawde wiadomosci z hotelu prawie nie ma..... Quote
__Lara Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Avilia napisał(a):Ja nie wiem czy ZuziaM w ogóle na ten wątek zagląda... Czy może się ktoś z nią skontaktować i zapytać co z Aszką?Przecież w nieskończoność nie może w hotelu siedzieć... W sumie mam kontakt do zuziM to mogę przedzwonić i podpytać. Quote
zuziaM Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Dzwonila do mnie pani z Wielkopolski. Miala kontakt do mnie od kogos z ogloszenia. Miala odwiedzic syna ( czy corke ) we Wroclawiu i wtedy ewentualnie podjechac do nas poznac Aszke. Szkoda, ze wczesniej jej nie znalazla, bo byla 3 tygodnie temu w Zgorzelcu, a to od nas 20 km. Bardzo jej sie spodobala, wiec moze cos z tego bedzie, kto wie ? A Aszka super. Wesola jak zawsze, kochana i zywiolek straszny ... tez jak zawsze. No ostatnio zaczela czesciej juz moze sobie lezec na ganku albo pod garazem w cieniu. Ale wystarczy sie tylko pokazac w poblizu, a juz lata jak zwariowana. Czesalam ja ostatnio i wyciagnelam ogromne ilosci zimowego podszerstka .... ale dopiero teraz sie zaczelo !!!! Asia wyglada teraz jak nastroszona kura .... strasznie jej wylazi ten wzruszony szczotka podszerstek. Bedzie z nia troche roboty przy czesaniu, bo nie za bardzo to lubi. Dzisiaj i jutro nie dam rady, ale w srode to juz sie za nia wezme ..... Quote
lika1771 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Trzymam kciuki zeby obie Panie przypadly sobie do gustu. Quote
zuziaM Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ach, w sprawie platnosci za hotel rozmawialam z kims wczoraj ( przepraszam zapomnialam nick ). Aszka ma oplacony pobyt do 03.06.12 Wplaty byly praktycznie w roznych terminach, ale z zasady wole wplaty z gory za miesiac i prosilam o wplacanie do 5 dnia kazdego miesiaca, bo sama mam terminy roznych platnosci do 8-10 dnia miesiaca. Ale jesli wolicie placic z dolu, to oczywiscie nic sie nie stanie. Wszystko jest do ustalenia. Quote
Lobaria Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 zuziaM napisał(a):Ach, w sprawie platnosci za hotel rozmawialam z kims wczoraj ( przepraszam zapomnialam nick ). Aszka ma oplacony pobyt do 03.06.12 Wplaty byly praktycznie w roznych terminach, ale z zasady wole wplaty z gory za miesiac i prosilam o wplacanie do 5 dnia kazdego miesiaca, bo sama mam terminy roznych platnosci do 8-10 dnia miesiaca. Ale jesli wolicie placic z dolu, to oczywiscie nic sie nie stanie. Wszystko jest do ustalenia. Ze mną rozmawiałaś, ale jeśli wolisz jednak z góry, to już wpłacam. Kwotę omniejszoną o 15 zł / bazarek /. Trzymamy kciuki za odwiedziny Pani u Aszki. Quote
zuziaM Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Dzieki kochana, ze mi przypomnialas :lol:. Ja, jak sobie od razu wszystkiego nie zanotuje, to na bank stracone ! Nawet codziennie prawie sobie robie liste tego, co mam zrobic w ciagu dnia ..... tylko czasem i na ta liste zapominam zagladac :lol:. Ja tez mam nadzieje, ze ta pani jednak nie zapomni o Aszce i jakos sie do nas wybierze. Aszenka jest nap[rawde przekochana dziewczyna. I to wszystko pani o niej poopowiadalam. Trzeba poczekac. Quote
__Lara Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 To ja mocno trzymam kciuki żeby Aszce się udało :) Quote
AtaO Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Czyżby domek się rozmyślił i już nie chce szalonej Aszki....? Quote
Lobaria Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Nic nie wiemy... ten domek pewnie zrezygnował... Na koto Aszki prztszło dziś 30 zł - wielkie dzięki :_ Quote
Avilia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Lobaria napisał(a):Nic nie wiemy... ten domek pewnie zrezygnował... Na koto Aszki prztszło dziś 30 zł - wielkie dzięki :_ Zuzia co z domkiem który do mnie dzwonił?Pani się pojawiła? Quote
zuziaM Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Pani nie dzwonila wiecej i nie przyjechala. Szkoda, bo wydawala sie fajna i naprawde zainteresowana. Quote
zuziaM Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Aszenka .... robione dzisiaj rano. Dala choc przez chwilke sie zlapac w bezruchu ... Quote
Lobaria Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Ogłaszam czerwony alarm dla Aszki - na Jej koncie 74 zł, dojdzie 200 deklaracji od Lika1771, ale to i tak nie wystarczy na opłacenie lipca. Bazarek, bardzo prosimy!!!!!!!!!!!!!!!!! Przydałby sie fryzjer dziewczynie i nowe zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!! Musimy szybko znaleźć domek dziewczynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 zuziuM, a dałoby się jej porobić zdjęcia na trawce, do ogłoszeń? Quote
lika1771 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Sliczna Aszunia,domku przybywaj.....Poszla moja dekl. za czerwiec. Quote
Lobaria Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 lika1771 napisał(a):Sliczna Aszunia,domku przybywaj.....Poszla moja dekl. za czerwiec. Przyszła, dzięki.:) Quote
zuziaM Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Jeden do dziewczyn z ogloszenia i do mnie. Pani fajna, ale sie juz nie odezwala. Moze jeszcze zadzwoni, jak bedzie sie wybierala w nasze strony, bo jezdzi tu do Zgorzelca i w okolice Wroclawia do ( chyba ) syna. Quote
Recommended Posts