asiczka31 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 już żarełko dla psinki kupione i za chwilkę dostanie :D Quote
Ryjonek Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A jakieś zdjęcia będą z nowego domku? Quote
__Lara Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='asiczka31']już żarełko dla psinki kupione i za chwilkę dostanie :D[/QUOTE] Super :) w Takiej karmie jest przede wszystkim mięso w odpowiedniej ilości, a karmy typu chappi, pedigree mają mięsa zaledwie kilka procent, reszta to jakieś wypełniacze... Purina też bardzo smakuje mojej suni, a jeszcze ma linię dla małych ras, z małymi kulkami to nie ma problemu z gryzieniem :) kupiłam jej dwa smaki i mieszam, raz jeden, raz drugi ;) No i kupki ma piękne po Purinie. Kiedyś w promocji kupiłam jej Purinę, ale Dog Chow, linia o gorszej jakości, i kupki były masakryczne, szybko zrezygnowałam. Aszka ma tam u Was jak w niebie :D Quote
asiczka31 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Aszka śpi po długim spacerku w poszukiwaniu kasztanów :D to drugie zdjęcie to Kinga ją przykryła bo stwierdziła że jej zimno :D jest Aszunia przekochana grzeczna i taka nasza Quote
lika1771 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dziekujemy i prosimy o wiecej foteczek szczesliwej Aszuni. Quote
asiczka31 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 będę wstawiać w miarę możliwości czasami nie mamy aparatu a z komórki brzydkie wychodzą :D Quote
Lobaria Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='asiczka31']będę wstawiać w miarę możliwości czasami nie mamy aparatu a z komórki brzydkie wychodzą :D[/QUOTE] Aj tam - jakie brzydkie ???? Pięknej suni i w komórce do twarz.... pysia :) Co za szczęście, że trafiła do tak dobrych Ludziów :loveu: Quote
__Lara Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Hihi, te uszyska to ma prześmieszne :D tak jak zuziaM pisała :D Quote
Poker Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Jak się cieszę ,że dziewczynka ma super domek Quote
magda222 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja też się bardzo cieszę!!! :) Aszka to super sunia :) AtaO pamiętasz jak spacerowaliśmy z nią w Katowicach czekając na Izę? I wróciła dziewczynka na stare śmieci :) Quote
Lobaria Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='asiczka31']:D super sunia z tej naszej Aszki :D[/QUOTE] Wiedziałyśmy, kogo Wam polecić :) Quote
Lobaria Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Dziś otrzymałam od Zuzi 101 zł zwrotu za hotelikowanie Aszki we wrześniu / dziękujemy / - na koncie zostało [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]452,40 zł [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][SIZE=2]i taką kwotę mamy dla innej biedy. [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][SIZE=2] [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][SIZE=2]Myślałam o Goyi, ale Smutek vel Czarek jest w tragicznej sytuacji finansowej / deklaracje się wykruszyły /. Nie ma pieniędzy na opłacenie całego października... Jednocześnie czekam na jutrzejszą adopcję Ikarka - jeśli dojdzie do skutku, to coś tam też zostanie... Mozart też ma szansę na adopcje, ale podróż będzie pewnie kosztowała / do Warszawy / i opłacenie hotelu za wrzesień / opłacamy z dołu /. Na opłacenie hotelu są środki, z ewentualnym transportem zobaczymy... Czarek jest w najgorszej sytuacji... Ryjonek, która we wrześniu wpłaciła 90 zł, napisała, że albo dla Aszki, albo na onka / chyba miała na myśli Czarka./ Zapytam głównego sponsora Aszki - Lilkę. [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
lika1771 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Lobaria przeznacz te pieniazki wedlug wlasnego uznania. Quote
Avilia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nie zapominajmy o Marko, który nie ma wcale deklaracji, a jest w hoteliku u Emiś. Pies jest po przejściach, jego powrót do schronu może okazać się dla niego zabójczy. Wątek Marko: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232099-Piękny-wyszkolony-ON-wygryza-sobie-ogon!!!POMOCY!Pies-jest-w-kiepskim-stani******ch Quote
Lobaria Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Avilia']Nie zapominajmy o Marko, który nie ma wcale deklaracji, a jest w hoteliku u Emiś. Pies jest po przejściach, jego powrót do schronu może okazać się dla niego zabójczy. Wątek Marko: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232099-Piękny-wyszkolony-ON-wygryza-sobie-ogon!!!POMOCY!Pies-jest-w-kiepskim-stani******ch O nim też myślę :) Quote
AtaO Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='magda222']Ja też się bardzo cieszę!!! :) Aszka to super sunia :) AtaO pamiętasz jak spacerowaliśmy z nią w Katowicach czekając na Izę? I wróciła dziewczynka na stare śmieci :)[/QUOTE] Pamiętam, a jakże mogłabym zapomnieć.....Kilka postów wcześniej pisałam właśnie o tym. Ciekawe czy Aszka poznała Dolinę ? Quote
asiczka31 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Aszka poznała dolinę :D lata czasami już bez smyczy na dolinie. Taka ona śmieszna :) i kochana je co się jej da do zjedzenia polubiła purinę pro plan z łososiem :D Quote
Recommended Posts