Jump to content
Dogomania

Dzięki Waszym dobrym sercom - Aszka w NOWYM DOMU!Dziękujemy z całego serca za pomoc!

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='asiczka31']już żarełko dla psinki kupione i za chwilkę dostanie :D[/QUOTE]

Super :) w Takiej karmie jest przede wszystkim mięso w odpowiedniej ilości, a karmy typu chappi, pedigree mają mięsa zaledwie kilka procent, reszta to jakieś wypełniacze...

Purina też bardzo smakuje mojej suni, a jeszcze ma linię dla małych ras, z małymi kulkami to nie ma problemu z gryzieniem :) kupiłam jej dwa smaki i mieszam, raz jeden, raz drugi ;) No i kupki ma piękne po Purinie. Kiedyś w promocji kupiłam jej Purinę, ale Dog Chow, linia o gorszej jakości, i kupki były masakryczne, szybko zrezygnowałam.

Aszka ma tam u Was jak w niebie :D

Posted

[quote name='asiczka31']będę wstawiać w miarę możliwości czasami nie mamy aparatu a z komórki brzydkie wychodzą :D[/QUOTE]

Aj tam - jakie brzydkie ???? Pięknej suni i w komórce do twarz.... pysia :)
Co za szczęście, że trafiła do tak dobrych Ludziów :loveu:

Posted

Ja też się bardzo cieszę!!! :) Aszka to super sunia :)
AtaO pamiętasz jak spacerowaliśmy z nią w Katowicach czekając na Izę?
I wróciła dziewczynka na stare śmieci :)

Posted

Dziś otrzymałam od Zuzi 101 zł zwrotu za hotelikowanie Aszki we wrześniu / dziękujemy / - na koncie zostało [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]452,40 [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][SIZE=2]i taką kwotę mamy dla innej biedy.

[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][SIZE=2]
[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][SIZE=2]Myślałam o Goyi, ale Smutek vel Czarek jest w tragicznej sytuacji finansowej / deklaracje się wykruszyły /.
Nie ma pieniędzy na opłacenie całego października...
Jednocześnie czekam na jutrzejszą adopcję Ikarka - jeśli dojdzie do skutku, to coś tam też zostanie...
Mozart też ma szansę na adopcje, ale podróż będzie pewnie kosztowała / do Warszawy / i opłacenie hotelu za wrzesień / opłacamy z dołu /. Na opłacenie hotelu są środki, z ewentualnym transportem zobaczymy...

Czarek jest w najgorszej sytuacji...

Ryjonek, która we wrześniu wpłaciła 90 zł, napisała, że albo dla Aszki, albo na onka / chyba miała na myśli Czarka./ Zapytam głównego sponsora Aszki - Lilkę.

[/FONT][/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='magda222']Ja też się bardzo cieszę!!! :) Aszka to super sunia :)
AtaO pamiętasz jak spacerowaliśmy z nią w Katowicach czekając na Izę?
I wróciła dziewczynka na stare śmieci :)[/QUOTE]

Pamiętam, a jakże mogłabym zapomnieć.....Kilka postów wcześniej pisałam właśnie o tym.
Ciekawe czy Aszka poznała Dolinę ?