zuziaM Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Pani jeszcze sie nie odzywala. Mam nadzieje, ze przyjedzie z rodzina. Rozmawiajac z pania nie mowilam konkretnie o zadnym z psow. Powiedzialam jedynie, ze mam kilka psiakow, ktore by pani sie z pewnoscia spodobaly i ktore pasowalyby idealnie do zapewnianych warunkow. Teraz czekam wiec na informacje o terminie przyjazdu i bede pokazywala pani rowniez Aszke. Quote
Lobaria Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Oby Pani się nie odwidział przyjazd i oby wybrała Aszencję kochaną :) Dzis dla Aszki doszło [B]327,40 zł [/B]z [B]Ryjonkowego[/B] bazarku - Aszka bardzo dziękuje:loveu: Quote
__Lara Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ojej, cudownie!!!! Tyle pieniążków :D :D :D Brawo!!!!! :) Quote
Lobaria Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='lika1771']Moze pomyslimy o sterylce?[/QUOTE] Za dwa miesiące można, abo Aszka po cieczce. Quote
zuziaM Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Lobaria']Oby Pani się nie odwidział przyjazd i oby wybrała Aszencję kochaną :) [/QUOTE] Pani byla z cala rodzina. Przyjechala pani z synem i corka oraz z tata i mama. Psiak ma mieszkac u rodzicow pani i praktycznie to oni mieli podjac decyzje. Aszka podczas wizyty Panstwa nie odstepowala ich na krok i cudownie bawila sie z dziecmi przynoszac pluszaki, ktore dzieciaki jej rzucaly. Ostatecznie Panstwo pojechali, a wynik wizyty byl taki, ze spodobala sie Aszka i jeszcze jedna sunia, maciupenka wielkosci ratlerka, tyle ze kudlata Tosia. Podobno dziewczyka w domu bardzo plakala tak bardzo byla zawiedziona, ze od razu nie zabrali Aszki ze soba. Nastepnego dnia starszy pan przyjechasl z wnuczka po ta malenka sunie Tosie. Wczoraj zadzwonila do mnie Pani i powiedziala, ze jednak bedzie caly czas namawiala jeszcze rodzicow rowniez na Aszke. Rodzice maja wokol bardzo duzy teren ok. 3 ha, maja kojec z buda. Mala Tosia bedzie w domu, wiec kto wie .... moze i Aszka zamieszka jednak u tych panstwa. Jeszcze sie zastanowia. Na razie , przykro mi, ale Aszenka musi zostac jeszcze u nas. Pani, ktorej Aszka sie bardzo spodobala, bedzie rowniez wsrod swoich znajomych przedstawiala Aszke, wiec i tu istnieje szansa, ze znajdzie sie ktos, kto akurat chce taka wspaniala, wesola i sliczna psinke. Quote
Avilia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Kurczę no szkoda,ale trzymamy kciuki aby w końcu do dziewczyny się szczęście uśmiechnęło:) Quote
Lobaria Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='zuziaM']Pani byla z cala rodzina. Przyjechala pani z synem i corka oraz z tata i mama. Psiak ma mieszkac u rodzicow pani i praktycznie to oni mieli podjac decyzje. Aszka podczas wizyty Panstwa nie odstepowala ich na krok i cudownie bawila sie z dziecmi przynoszac pluszaki, ktore dzieciaki jej rzucaly. Ostatecznie Panstwo pojechali, a wynik wizyty byl taki, ze spodobala sie Aszka i jeszcze jedna sunia, maciupenka wielkosci ratlerka, tyle ze kudlata Tosia. Podobno dziewczyka w domu bardzo plakala tak bardzo byla zawiedziona, ze od razu nie zabrali Aszki ze soba. Nastepnego dnia starszy pan przyjechasl z wnuczka po ta malenka sunie Tosie. Wczoraj zadzwonila do mnie Pani i powiedziala, ze jednak bedzie caly czas namawiala jeszcze rodzicow rowniez na Aszke. Rodzice maja wokol bardzo duzy teren ok. 3 ha, maja kojec z buda. Mala Tosia bedzie w domu, wiec kto wie .... moze i Aszka zamieszka jednak u tych panstwa. Jeszcze sie zastanowia. Na razie , przykro mi, ale Aszenka musi zostac jeszcze u nas. Pani, ktorej Aszka sie bardzo spodobala, bedzie rowniez wsrod swoich znajomych przedstawiala Aszke, wiec i tu istnieje szansa, ze znajdzie sie ktos, kto akurat chce taka wspaniala, wesola i sliczna psinke.[/QUOTE] A taką nadzieję miałam... Oby jedank coś przyniosły te odwiedziny... Quote
__Lara Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Może jednak się uda! Trzymam dalej mocno kciuki! Quote
Lobaria Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='__Lara']Może jednak się uda! Trzymam dalej mocno kciuki![/QUOTE] Fajnie, że inny psiak znalazł dom, oby Aszencja też jak najszybciej :) Quote
Poker Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Oj, Aszeńko kto się zakocha w Tobie na zabój. Quote
Lobaria Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Avilia napisał(a):Podesłałam Aszkę zainteresowanej Pani... No to kciuki trzymamy mocno !!! Quote
Avilia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Lobaria napisał(a):No to kciuki trzymamy mocno !!! Można puścić...Pani zdecydowała się na innego psiaka;/ Quote
lika1771 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Poker napisał(a):Co za brak szczęścia.Taka fajna sunia.Dokladnie,ale znajdzie wspanialy domek napewno. Quote
__Lara Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 No a ta moja to wzięła sobie psa z pseudo.... Quote
lika1771 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Trzeba jej ogloszen, ona chyba nigdzie nie jest oglaszana? Quote
Avilia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 lika1771 napisał(a):Trzeba jej ogloszen, ona chyba nigdzie nie jest oglaszana? Mam wykupiony pakiet,zgłoszę ją. Ona ma jakiś tekst i dobre foty? Quote
lika1771 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Avilia napisał(a):Mam wykupiony pakiet,zgłoszę ją.Ona ma jakiś tekst i dobre foty?Fotki posty nr. 302,325,366,369,370 pewnie mozna wybrac do ogl. i jest troche wiadomosci z hotelu i napisac nowy tekst.Cioteczki kto napisze? Quote
Recommended Posts