Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chania tez sie czasami tak bezczelnie rozpycha , ze my lezymy na jednej stronie , a ona ma cala polowe dla siebie....:evil_lol:

Po przywiezieniu jej ze schroniska , poszlismy dosc wczesnie spac , bo bylismy wtedy zmeczeni podroza i calymi emocjami.Weszlam do sypialni , a ona juz lezala kolo Wilego , zwinieta w maly klebuszek i machala tylko koncowka ogonka , tak w stylu: prosze , pozwol mi spac z wami.Tak mnie to wtedy wzruszylo , bo ona znala nas dopiero pare godzin i juz tyle zaufania.:p

Bandi nie wchodzi do lozka wcale.Od pierwszego wieczoru kladzie sie na kocyku obok lozka ( po mojej stronie:p).Ale musze sie przyznac, ze jak mam czas i ogladam jakis film , to klade go obok siebie na kanapie.Uwielbiam sie do niego przytulac.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Jak tam zdrówko rekonwalescenta?
Po zrobieniu ząbków na pewno dużo lepiej :multi: Dobrze, że to już za nami, bo jednak musiało mu to mocno utrudniać życie. To chłopaczek z tych, co sobie lubią pojeść więc skoro już nie chciał nawet podejść do miski to znaczy, że było źle :shake:
Ale teraz już pięknie pałaszuje wachlując ogonem :lol: No i zabaweczkę sobie pomamlał zadowolony.

Problem mamy tylko ogromny z pchłami :angryy: Męczą strasznie i są prawie nie do wybicia... Nie dość, że futro gęste to jeszcze one potwornie wredne, szybkie, wielkie - brrr
Pozostaje nadzieja, że teraz już mamy to za sobą, bo dzisiaj chłopak został pokropiony.
Wcześniej nie mogliśmy niczego takiego używać ze względu na stan skóry, ale ją podgoiliśmy w miarę ładnie, więc można było zacząć działać - miejmy nadzieję bardziej skutecznie niż wyłapując -> te potwory nie chciały się dać złapać a jak już się udało to mieliśmy ogromny problem z unicestwieniem ich, jak z kamienia dosłownie :shake:

Leki bierze i wychodzi na to, że one pomagają, ale wieku mu się nie cofnie więc i zdrowia nie zwróci całkowicie -> można tylko stawać na głowie żeby nie "rozpadał się" za bardzo i za szybko...

Posted

Tak czy siak panuje zgoda dotycząca przyjemności posiadania psa na łóżku :laugh2_2:

Czasem to uciążliwe, bo jakby nie było taki zadeptujący pies troszkę waży (tym bardziej jak wskoczy), ale jest wesoło :evil_lol:

Dzisiaj uchwyciłam w obiektywie zabawę pańcia z Ronim, (no i panem jeżem)...
-> Ani chybi na łóżku :

Posted

Zdjecie nr.1 pieknie oddaje ten moment , kiedy psiaki z zachwytem czekaja , zeby dorwac sie do zabawki.Te blyszczace,"dzikie" oczy i do tego usmiech.Uwielbiam to.

Piekne zdjecia , szkoda , ze ze mnie taka sierota (lub po prostu ignorantka,leniuch ?) i nie moge na watku Bandiego tak czesto zdjeciami uszczesliwiac.

A jezyk/zabawka , jak dlugo przetrwa u Was ? Bo u mnie przewaznie zostaje po pol godzinie zabawy unicestwiony.

Posted

Oj tak, uśmiech zniewalający :loveu: :loveu: :loveu:

Jeżyk pewnie nie miałby szans na dłuższe życie gdyby pozostawić ich samym sobie na troszkę czasu - Ostatni został rozebrany doszczętnie na części pierwsze :roll:
Więc w zabawie trzeba brać udział to wtedy można Go wymęczyć a i zabawki zostają całe :eviltong:

Mały ma hopla na punkcie noszenia resztek po zabawkach, a że cud chłopak nie połyka tego tylko mamle, podrzuca itp. to możemy zostawiać kawałki -> Z poprzedniego jeżyka jeszcze kolce maltretuje :evil_lol:

Posted

Ciotka seaside chora :placz: :placz:
Nie mam siły za aparat nawet chwyci`ć- kochani błągam bądźcie cierpliwi :placz: :placz: :placz: rozwaliło mnie na łopaty:placz: :placz: :placz:

PS ostatnie zdjęcia - BOSKIE!!!!!!!!!!!
PS2 Tarnów :( - śledzę wątki od września - kalapita :(

Posted

Z tą cierpliwością to u nas już kiepsko, ale skoro tak wygląda sytuacja to chyba musimy czekać...

Seaside no i po co chorujesz ? To bez sensu przecież - hi hi :eviltong:

życzymy zdrówka - jak najszybciej

:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

Ps. A zdjęcia wszystkie BOSKIE, bo modele BOSCY :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ps 2. Podły jest ten świat... :-(

Posted

Udało mi się dotrzeć wreszcie do tego wątku. Coś ostatnio moja doba ma za mało godzin.
Bardzo się cieszę, że dziadzio Szarik ma się dobrze i WYGODNIE :lol:
Fotki są rozbrajające, szczerze się uśmiałam (szczególnie z ostatniej). Z przodu pies, z tyłu pies,ekstra jest.
Pańcio na podłogę, psiaki chcą na kanapę :lol::lol::lol:
A Roni jest po prostu boski, wiedziałam , że z niego piędzie cacko, ale nie przypuszczałam, że aż takie.
Pozdrawiam i ściskam .:loveu:

Posted

No Aniu masz szczęście, że jesteś :lol:
Zniknęłaś a my nie dość, że sami stęsknieni to jeszcze trzeba Roniemu i Szarusiowi tłumaczyć, dlaczego cioci nie ma :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A dziadzio faktycznie ma się wygodnie... i to jak - nie ma to jak sobie pana podeptać :cool3:

Roniczek dziękuje za komplement, ale nie licz na to, że mu go przekażemy dokładnie, On i tak zna swój urok i wdzięk i jeszcze by nam się całkowicie za bóstwo uznał... Za dużo mu ludzie nagadali no i my ciągle pod wpływem Jego wdzięków - to już całkiem byśmy sobie rady nie dali z Jego dumą :diabloti:

Pitty
masz rację z tym oknem, tylko, że nawet jego nie potrzeba - wystarczy szpara w futrynie :evil_lol:

Posted

Gdyby nasze psy potrafiły mówić to byłoby to :

"Och, TAK ...."
"Drap mała, drap ...."
"Pan nie przestawaj ...."

No i jeszcze Roni dodatkowo :

"Biegać, szaleć, skakać, biegać, szaleć, skakać, ...."

Aha, i jeszcze :

"Jeśććććć ...."

Ale to raczej Szarik, bo Roni z tych niejadków jest - chociaż zdarza mu się...

[CENTER]:evillaug: :shiny: :evillaug:
[/CENTER]

Posted

Ja wiem, że się powtarzam....ale już chyba z piąty raz wchodze i oglądam te zdjęcia....uśmiech mam jak rogal...

justyna i grześ...chyba Wam jeszcze nie mówiłam...JESTEŚCIE WSPANIALI...

Szarik...ucałuj swoją Panią i Pańcia....machnij jęzorem po twarzy tak konkretnie niech wiedzą , że kochasz i dziękujesz....

ja dziękuję OGROMNIE :Rose:

Posted

:glaszcze: spokojnie, spokojnie wszystko będzie dobrze - jakoś się stosunki z komputerem ułożą :razz:

Aukcyjki wychodzą ślicznie :klacz:

A my przekazujemy informacje o następnych wpłatach :

Ania-Sonia - 20 zł - kosmetyczka
MagYa^^ -
15 zł - czachy
manforte -
12 zł - bransoletka

Dziękujemy pięknie