szajbus Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Co on taki wstydliwy?:lol: Kochani, to oznacza, że trzeba mu zrobic porządek w pycholu, bo nieleczony stan zapalnyprzyzebia sami wiecie jakie może siac spustoszenie w organiźnie, o ile juz sie coś nie zaczęło chrzanic. Czakamy na reszte wyników. Ps. Ale wy piszecie a raty, można paść. Uwielbiacie wszystkich trzymac w napięciu brrrrrrrrr. Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 To kolejne dwie aukcje http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43001 Prosimy o pomoc w podbijaniu :) Pitty czy te korale są z bursztynu?? Bo łańcuszek to w kolorze złota tylko tak? Noga jestem jak nic w takich sprawach :oops: Quote
Pitty Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Seaside - dzieki za zdjecie :loveu::loveu:.Taka bylam ciekawa:oops:.Na Twojej starej aukcji wyczytalam , ze jestesmy rowiesniczkami:loveu:(ktos pytal o Twoj wiek). Bursztyny prawdziwe ( spadek po prababci mojego meza,niestety orginalny sznur sie chyba zerwal),lancuszek w kolorze zlota,pierscionek - prawdziwe zloto.Teraz juz nie pamietam , czy taki duzy , srebrny wyslalam ;ale to orginalny JOOP. Justyna i Grzes , czy stan zdrowia Szarika naprawde tak sie pogorszyl w trakcie pobytu w schronie , czy moze juz wczesniej mial zaniedbane dolegliwosci? Seaside,a druga paczka juz doszla ? Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Doszła :loveu: wczoraj - ale wstyd się przyznać zajęłąm się aukcjami ze starej i na razie odstawiłam, żeby zadyszki nie dostać :) Pytam o pierścionek bo moja siostra się zapędza, ja zagarnełąm świcznik więc uczciwie wpłątę na szarusiowe konto zrobimy :) Bursztyny są przepiękne :) Quote
Pitty Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Seaside napisał(a):A ja umprzejmie informuję, że dziś wystawię pierwsze rzeczy na bazarku :D no i ...... przyszła druga paczka od cudownej Pitty - mam roboty na rok conajmniej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czas sie wyspac albo odwiedzic okuliste:evil_lol::oops: Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Kolejne aukcje: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43181 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43196 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43206 Quote
Pitty Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale pracowita Ta Nasza Seaside :saint1::lilangel: Quote
Aga_Mazury Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 gdzie ten piersionek złoty...czekam na aukcje i czekam :mad: :mad: :evil_lol: Szarik to wszystko dla Ciebie :calus: Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A czemuż to tak się ciocia Seaside zarumieniła przy zdjęciu – jest czym więc dumnie, z wypiętą piersią się trzeba chwalić 8) A co do TZ-a to uznamy, że Go wcale nie widać :shiny: hmmm, na razie to się rozmarzyłam :iloveyou::loveu: i aż nie wiem co napisać… Suknia śliczna – w całej okazałości, co prawda nie widać, ale mogę sobie ją wyobrazić – przy takich często na dłużej zatrzymuję wzrok :razz: Aukcje – SUPER, teraz będziemy musieli jakimś sposobem rozplanować czas żeby częściej zaglądać na bazarek… Tyle tego… :cool3: Szajbus my wcale a wcale nie trzymamy nikogo w napięciu… My tylko podnosimy temperaturę oczekiwania :evil_lol: Ząbeczki faktycznie trzeba zrobić – to jest konieczność. Pitty jego stan na pewno się pogorszył w schronisku – jeśli chodzi o stawy, być może skórę i inne też. Nie sposób oczekiwać, że tam każde z kilkuset zwierzaków będzie miało ciepło, sporo miejsca na ruch i aż tak dokładną opiekę - choćby chcieli :-( Wiek Szarusia też jest już osiągnięciem a na starość jednak nie sposób się, chociaż trochę nie zacząć „sypać”. Ale jeśli chodzi na przykład o ząbki (są w zbyt złym stanie żeby się posypały w krótkim czasie – chociaż różne rzeczy przedziwne się zdarzają) to chyba widać też tutaj jakieś zaniedbania ze strony poprzedniego domu. Nie okłamujmy się, choćby człowiek za wszelką cenę chciał usprawiedliwić poprzedniego właściciela to ciężko jest to zrobić… Przynajmniej według nas wyjazd bez zwierząt jest niedopuszczalny – a gdyby trzeba było z jakiś powodów trochę czasu zanim się je sprowadzi to stanęlibyśmy na głowie żeby zostawić pod opieką rodziny, ewentualnie w jakimś dobrym hotelu (u nas byłaby to rodzina, ale przecież można coś wymyślić). Jeżeli ktoś tak po prostu potrafił zostawił dziadziusia w schronisku to istnieje prawdopodobieństwo, że leczenie też nie było dla niego priorytetem. Nie wiadomo nawet czy faktycznie wyjechał – były mieszane opinie na ten temat :angryy: Quote
Pitty Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ciekawe , czy ten byly wlasciciel zastanawia sie czasami , co sie z jego starym przyjacielem stalo...:shake: Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Strasznie pracowita :lol: Seaside na aukcji z kolczykami skopiowało Ci się "Piękne egzotyczne bransoletki!!!" :cool3: Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Pitty napisał(a):Ciekawe , czy ten byly wlasciciel zastanawia sie czasami , co sie z jego starym przyjacielem stalo...:shake:Ano ciekawe, ciekawe... Też się nieraz zastanawiamy co sobie myśli taki człowiek w takich chwilach ... Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a):gdzie ten piersionek złoty...czekam na aukcje i czekam :mad: :mad: :evil_lol: Szarik to wszystko dla Ciebie :calus: Aga nie wiem co teraz bo moja siostra zadeklarowała, że go kupi - daje 50 zł, więc nie wiem czy chcesz licytować :( Strasznie mi ciężko przyjdzie jej go odebrać, to osoba niepełnosprawna i jak oglądałyśmy rzeczy od Pitty zachwyciła się nim :( I co teraz - mam wystawiać czy zostawimy go Celi?? J&G - Już poprawiam aukcję :) Quote
Aga_Mazury Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Seaside napisał(a):Aga nie wiem co teraz bo moja siostra zadeklarowała, że go kupi - daje 50 zł, więc nie wiem czy chcesz licytować :( Strasznie mi ciężko przyjdzie jej go odebrać, to osoba niepełnosprawna i jak oglądałyśmy rzeczy od Pitty zachwyciła się nim :( I co teraz - mam wystawiać czy zostawimy go Celi?? J&G - Już poprawiam aukcję :) no to pięknie :hmmmm: a ja na niego czekałam :hmmmm: to wklej tutaj chociaz zdjęcie, niech wiem co straciłam :oops: Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dziś już późno i nie chcę C. budzić ale jutro wezmę go, zrobię i wkleję zdjęcie :oops: Strasznie przepraszam, ale pomyślałam, że C. sporo daje a mi ostatnio do doooopy bazarki idą, więc 50 zł się Justysi i Grzesiowi na pewno przyda :oops: :oops: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Ale plama - tak to jest jak się człowiek rozpędzi. Niestety w pokoju już trzy duże pudła rzeczy stoją, mój świerzo poślubiony chce mnie na balkon z nimi wystawić i za chorobę nic nie idzie na bazarku :( Więc jak usłyszałam Celi cenę to się zachłysnełam :( Kurcze jutro poszukam swoich pierścionków złotych - może coś się nada :oops: Quote
Aga_Mazury Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ejjjjjjjj.........spokojnie......;) nie będę tupac nogami i robić awantury, rzucac talerzami, że zupa była za słona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ot poprostu mam fisia na punkcie złota i długopisów...stąd moje oczekiwanie na ta aukcję... a wcale tez nie powiedziane, że bym licytowała bo może akurat nie byłby w moim typie ;) ... ale sprzedane i nie ma o czym mówić :) Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A może gdzieś się jeszcze jakiś inny pierścionek komuś zawieruszył :razz: :razz: :razz: Seaside wyściskaj od nas siostrę :calus: Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Seaside napisał(a): Kurcze jutro poszukam swoich pierścionków złotych - może coś się nada :oops:Tylko przypadkiem zaręczynowego nie oddawaj... Obrączka też Ci się może przydać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Justysia i Grześ napisał(a):Tylko przypadkiem zaręczynowego nie oddawaj... Obrączka też Ci się może przydać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Hahaha - bardzo śmieszne :mad: :mad: Daajcie lepiej świeże zdjęcia chłopaków cwaniaki wstrętne - a ja tu od złotych was na aukcji, a oni pewnie tylko mydlą oczy....... Jak nie zobaczę jeszcze ze 100 takich na poduchach to nie uwierzę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pitty Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Najwazniejsze , ze Szarik cos z tego ma.:loveu: Aga , dzieki za wyrozumialosc.:saint1:W nastepnej paczce mam uszykowana torebke w kolorze zlota...:cool3: Quote
Justysia i Grześ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 hi hi hi - z pałami... na nas ?! hi hi... :cool3: Teraz musimy lecieć z Przystojniakami na spacerek, ale już podłączamy aparacik i zdjęcia będą się zgrywały :lol: Quote
Pitty Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A co do wystawienia na balkon...Moj luby tez mi ciagle grozi , ze niedlugo sama bede bezdomna z 2 psami i 2 krolikami:lol::cool1: Quote
Justysia i Grześ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Seaside napisał(a):Daajcie lepiej świeże zdjęcia chłopaków cwaniaki wstrętne - a ja tu od złotych was na aukcji, a oni pewnie tylko mydlą oczy....... Jak nie zobaczę jeszcze ze 100 takich na poduchach to nie uwierzę :eviltong: :eviltong: :eviltong:I jeszcze zapomnieliśmy dopisać czegoś na ten temat... Czy cioteczka myśli, że rozmrozić Szarika jest tak łatwo - a zdjęć przecież takich nie wkleimy :cool3: Chociaż i tak jakimś cudem nasze mydlenie oczu zostało rozszyfrowane :klacz: Ok przyznajemy się... Narobiliśmy zdjęć na początku a jego zamroziliśmy tak na wszelki wypadek jakby ktoś miał jakieś ALE, że w sierpniu wklejamy zdjęcia z choinką... Wtedy też Psiaka z zamrażarki na słoneczko, szybciutko by odtajał i "świeże" foteczki by się zrobiło :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Justysia i Grześ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A tak naprawdę to trzyma się całkiem nieźle jak na takie warunki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak wyglądałem w sobotę: … w drodze „gdzieś” … … hop z samochodu … … i będziemy szli … … idziemy … … już na miejscu – trzeba się rozejrzeć … … jej, cóż to się wyprawia ??? … … no i nareszcie po wszystkim – ufff Quote
Recommended Posts