joteska Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 tam ma cały czas kontakt z troskliwymi ludźmi oraz innymi przyjaznymi psiakami, na pewno nie będzie trzeba długo czekać suniu nie chowaj się :saint1: Quote
DONnka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Campari, wyjdź ze swojej "skorupki" Świat jest taki piękny, teraz możesz się o tym przekonać :) Quote
Cantadorra Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dajcie znać, jakie postępy są zdrowotne po Movalisie. Mój pies brał jeszcze Cartrophen, ale to bylo drogie pioruństwo, choć zadziałało dobrze. Dzięki temu może teraz brać Cimalgex. Czyli Cimalgex i Trocoxil za słaby wg wetów, szkoda, bo mniej szkodliwe. Oby coś pomogło dziewczynce, trzymam kciuki. Quote
KWL Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Trocoxil i pochodne niestety w przypadku Campari już odpadają. Sunia ma poważne zmiany w kręgosłupie :-( I na to działają już tylko leki bardzo kierunkowe. Dla Campari jest dziś najważniejsze aby się podniosła i zaczęła chodzić. Ruch, odbudowa mięśni stabilizujących kręgosłup to najważniejsze. Quote
morisowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 O, a ja myślałam, że właśnie ten Trocoxil to takie cudo jest. A tu się okazuje, że owszem zdrowszy ale słabszy. Ja zwykle stosuję Cartrophen (Carprodyl), Campari akurat inaczej wet zalecił ale wiem że melovan (itp) to alternatywa dla cartrophenu). Liczę na to, że w końcu sama Czarodziejka tu zawita :) Quote
morisowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 dotarły wpłaty: 200 - asl pieniądze z wątku Soni, które miały pójść na Kronosa 30 - joteska dziękuję :Rose: Quote
joteska Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 czy sunieczce już lepiej, leki działają? chodzi? Quote
bela51 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Gorąco namawiam Was do podpisania tej petycji http://www.petycje.pl/petycja/7967/o_zamkniecie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierzst_w_wojtyszkach.html Quote
ewa36 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ciotki, wszystkie wymienione przez Was specyfiki to leki niesterydowe przeciwzapalne. Trzeba przy ich podawaniu baczyć na trzustkę i watrobę. Ale pidawane przez jakiś czas, zadziałają u starowiny przeciwbólowo - i o to chodzi. Quote
morisowa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Rozmawiałam wczoraj z Czarodziejką. Campari jest w stanie chodzić, ale nie bardzo chce. Głównie czas spędza w środku na posłankach (zmienia pozycje, zmienia posłanka). Wychodzi tylko w celach wc. A ma zaniki mięśni tylnych łapek i musi ćwiczyć. Więc Czarodziejka zmusza ją do chodzenia :) Wyprowadza ją na siłę z pomieszczenia, idzie z nią przez teren do bramy i puszcza. A wtedy sunia leci sama na posłanka. I od początku. Od dziś ma być nowe ćwiczenie - miska nie przy posłaniu a na zewnątrz - chcesz jeść? to idź :diabloti: apetyt ma aż za duży, więc mobilizację będzie miała. Quote
morisowa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dotarła wpłata: 55 - BAZAREK - MARTIKA@AISCHA Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Pieniążki na Campari za chwilkę polecą ....jak dotrą pięknie proszę o potwierdzenie na tym bazarku :) http://www.dogomania.pl/threads/214441-ROZLICZAMY!!!-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-...Ty-decydujesz-za-ile-kupujesz-...20.09./page11 Z góry pięknie dziękuję :) Cieszę się że w końcu są :) zatem proszę o potwierdzenie na bazarku abym mogła go ostatecznie zamknąć :) Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 morisowa napisał(a):Dotarła wpłata: 50 - BAZAREK - MARTIKA@AISCHA Kwota przelana to 55 zł. Czy taka dotarła ??? Quote
morisowa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Potwierdzone. 55 zł, "literówka", bardzo przepraszam Quote
APSA Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Czy jest szansa na nowe zdjęcia suńci? Chętniej zobaczyłabym jej ćwiczenia :) Quote
joteska Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 czarodziejka mówiła, że ma problem z netem, no i bardzo z Morisem i Ząbalkiem:shake:...może stąd opóźnienie w relacji Quote
yolanovi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zapraszam dobre i czułe serducha na serduszkowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/217216#top Quote
morisowa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 APSA napisał(a):Czy jest szansa na nowe zdjęcia suńci? Chętniej zobaczyłabym jej ćwiczenia :) Też liczyłam, że Czarodziejka się tu odezwie, ale na razie problemy z netem, no i z czasem - jak się ma takie stado staruszków, to zawsze coś któremu bardziej dolega... Quote
Zofija Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dzisiaj zostało przelane 215zł dla Campari-spadek po Kronosie. Proszę o potwierdzenie jak dojdą pieniażki na wątku Kronosa-dziękuję http://www.dogomania.pl/threads/215381-Kronos-zaniedbany-staruszek-ze-schroniska.-zmarł.../page10 Quote
ewa36 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dzięki Zosiu ! Małej pomoc bardzo się przyda Quote
Zofija Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ewa36 napisał(a):Dzięki Zosiu ! Małej pomoc bardzo się przyda to nie ode mnie to od Joteski:). Ja tylko czekałam na fakturę:) Quote
Recommended Posts