Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas wieje i zimno ok. 12 stopni. A ja caly dzien na rowerze. glowa mi chyba dzisiaj odpadnie ;-) Jeszcze tylko Inge z zajec musze odebrac z Bira na spacer wyjsc i moge spokojnie w domu zakotwiczyc ;-) z dala od wiatru ;-)

Posted

Magda, dziewczyny zdrowe:-) dzieki. Biana ma takie suche gile i swiszczy jak oddycha, ale na ta szczescie woda morska pomoze ;-) Gorzej, ze na stopach robia jej sie odparzenia od butow. od wszystkich, a nie kupujemy jakiegos chinskiego byle czego. i zastanawiam sie czy to moze byc wina braku jakis witamin... lekarz oczywiscie stwierdzil, ze to normal ;-)

Posted (edited)

bira napisał(a):
U nas wieje i zimno ok. 12 stopni. A ja caly dzien na rowerze. glowa mi chyba dzisiaj odpadnie ;-) Jeszcze tylko Inge z zajec musze odebrac z Bira na spacer wyjsc i moge spokojnie w domu zakotwiczyc ;-) z dala od wiatru ;-)

a u nas piękne słońce, choć trochę postraszyło. aż się nie chce w domu siedzieć więc zaraz wychodzę :)
pozdrawiam

edit:
no i już po słoneczku. leje!

Edited by agaga21
Posted

To kiepsko... ale może się u Was rozpogodzi... U nas po południu wyszło słońce :-) Nawet ciepło się zrobiło, więc gwiazdy się porozbierały, jedna w kostium kąpielowy, druga tylko do bodziaka i gniły na balkonie, jak twierdziły, opalały się ;-) Nie mogę z nich czasami ;-)
Dzisiaj Inga przeprowadziła atak na ojca o psa. Obie knujemy jak sprowadzić nowego czworonoga do domu, tylko nasze marzenia dotyczące psa się ciut różnią, bo ja chcę cos biropodobnego a ona chce malutkiego biało-brązowego psiaka z krótkimi włosami, oczwiście dziewczynkę, żeby mogła jej kupić różową smyczkę, różową miseczkę i różową kostkę............ tylko z jednym jestesmy zgodne, że pies ma być ze schronu ;-) W każdym razie Inga dzisiaj mnie nękała, a ja jej odpowiedziałam, że musimy porozmawiać z tatą, bo tatuś też musi się wypowiedzieć. A moja Inga doznała szoku i do mnie... mamo, ja myślałam, że przeciez to Ty rządzisz e naszym domu... :-) Mądre dziecko ;-)

Posted

bira napisał(a):
;-) W każdym razie Inga dzisiaj mnie nękała, a ja jej odpowiedziałam, że musimy porozmawiać z tatą, bo tatuś też musi się wypowiedzieć. A moja Inga doznała szoku i do mnie... mamo, ja myślałam, że przeciez to Ty rządzisz e naszym domu... :-) Mądre dziecko ;-)

buhahahahaha! dzieci widzą więcej niż nam się wydaje:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dokładnie... ja dzisiaj w szoku byłam... Zresztą ona mnie często zaskakuje swoją spostrzegawczością i tym jak zapamiętuje i koduje niektóre moje wypowiedzi...A później wykorzystuje je w najmniej odpowiednich momentach ;-)

Posted

bira napisał(a):
Dokładnie... ja dzisiaj w szoku byłam... Zresztą ona mnie często zaskakuje swoją spostrzegawczością i tym jak zapamiętuje i koduje niektóre moje wypowiedzi...A później wykorzystuje je w najmniej odpowiednich momentach ;-)
i trzeba uważać co się mówi. wczoraj, po tym jak rozmawiałam z furciaczkową, kamilek zapytał: "mamo a co to znaczy pierdziele"?:roll: tym razem wmówiłam mu, że źle usłyszał ale muszę bardziej uważać :oops::oops:

Posted

magdabroy napisał(a):
Inga mądra dziewczynka ;)
No to teraz pozostaje pomęczyć tatusia o pieska :evil_lol:

Musi musi. wczoraj juz mu troche mieklo, i tylko rxucil, ze chyba jakiegos malego a nie kolejnego trolla ;-)

agaga21 napisał(a):
i trzeba uważać co się mówi. wczoraj, po tym jak rozmawiałam z furciaczkową, kamilek zapytał: "mamo a co to znaczy pierdziele"?:roll: tym razem wmówiłam mu, że źle usłyszał ale muszę bardziej uważać :oops::oops:

Ja tez musze sie kontrolowac. Juz nie raz mi sie za duzo powiedzialo , a potem slyszalam z pokoju ku...a mac...

magdabroy napisał(a):
Kasiu, coś wczoraj kiepsko kibicowaliści :diabloti: Bogdan wczoraj siedział i oglądał mecz, tylko po to, żeby dziś się pośmiać z holendrów :evil_lol:

Oj nie bylo czasu im kibicowac,.bo na dogo siedzialam ;-) A Seban sie ogarnal jak gola strzelili ;-)

Posted

bira napisał(a):
... mamo, ja myślałam, że przeciez to Ty rządzisz e naszym domu... :-) Mądre dziecko ;-)

Ale tatuś chyba nie słyszał co ;)?

Posted

WATACHA napisał(a):
Ale tatuś chyba nie słyszał co ;)?

No nie, akurat na dworze byłyśmy ;-) Ale wszystko mu powtórzyła ;-)

Ptysiak napisał(a):
Pozdrowienia z mokrych ale już nie deszczowych Mysłowic ;)

Dzięki i pozdrawiamy z jeszcze słonecznej, ale już niedługo, bo tylko dzisiaj Hagi :-) Jutro ma lać............

Posted

bira napisał(a):
Musi musi. wczoraj juz mu troche mieklo, i tylko rxucil, ze chyba jakiegos malego a nie kolejnego trolla ;-)

kuj żelazo póki gorące :) wiesz, ładna koszulka na wieczór...:diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
może mała ma alergię na kleje w butach

Córcia udana z tekstem :)

Kurcze, o tym nie pomyślałam... ale to przez skarpetkę też by przeszło? Bo ja jej już nawet do sandałek skarpetki zaczęłam zakładać ze strachu przed tymi bąblami...

A Inusia udana. Ona jak czasem z tekstem wyskoczy to nie wiadomo co powiedzieć, bo człowieka zatyka...

agaga21 napisał(a):
kuj żelazo póki gorące :) wiesz, ładna koszulka na wieczór...:diabloti:

Kuje, kuje ;-) Kota też sobie w ten sposób musiałam załatwić ;-)

Posted

Ja kiedyś tak z tatą knułam przeciw mamie i trafiło do nas bokserzątko :cool3:

Moja mama powtarza że mamy w domu demokrację ale i tak ona ma ostatnie słowo :evil_lol: