bira Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 phase napisał(a):Marzenia nic nie kosztują. Dokładnie ;-) Ptysiak napisał(a):Pozdrawiamy cieplutko :) Dziękujemy z również pozdrawiamy :-) magdabroy napisał(a):I jak tam u Was z chorobami? Biana już zdrowa? U nas super :-) Biana już zdrowa, ma malutki katarek, ale to już nic :-) Inga też zdrowa, także jesteśmy na prostej :-) Birze dokucza pogoda, ale wiek robi swoje........ Chociaż teraz jak się pogoda popaprała dla Birki jest lepiej. Generalnie u nas wszystko super :-) Quote
Oscar Patric Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 super że już jest u Was ok:multi: pozdrawiamy Quote
*Magda* Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Dzień dobry ;) Przydałby się jakieś nowe foty :cool3: Quote
bira Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Dzien dobry :-) Magda, beda :-) kiedys ;-) jak pogoda sie poprawi ;-) Dzisiaj leje i zimno... Quote
Alicja Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 U nas póki co nie leje ale niestety się zanosi na deszcz ... szkoda że akurat w weekend Quote
bira Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Dzien dobry :-) U nas tez deszcz :-( Do tego dzisiaj Honia zrobila pobudke przed 6. Cala noc buszowala ba balkonie. przed 6 zrobil sie rumor. Zaczela walic po oknach, scianach, ale mi sie wstac nie chcialo, bo wiedzialam, ze ma otwarte, zeby wyjsc... w koncu obudzila Biane u poszlam w celu zamordowania jej na ten balkon.. okazalo sie, ze dopadla golebia.Tamten wyjatkowo zaciety byl a ona musiala zle zlapac(na szczescie) i szamotali sie tak dovre kiljanascie minut... balkon wyglada jak po wojnie, pelni pior, postracane doniczki. Dorwalam ta czarna malpe i zawleklam do domu. pozniej wyszlam to ptaka nie bylo, wiec cyba uciekl... mam nadzieje, ze mi nie skonal gdzies w doniczkach... az boje sie tam wyjsc Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Hahaha :D Honorata kotem łownym :) Mogą sobie łapki podać z moim Lumpkiem :) Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Honorata bojowo nastawiona :D Może tylko się bawiła z ptaszkiem ;) U Nas przestało padać i nawet słońce się przebija, jest szansa, że na szkolenie pójdę z psiakiem i nie zmoknę :multi: Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 hello:) pozdrawiamy cieplutko i łapeczka od Księciunia:) Quote
WATACHA Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Niezła aparatka, taki gołąb to już nie byle jaka zdobycz Quote
bira Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 magdabroy napisał(a):Hahaha :D Honorata kotem łownym :) Mogą sobie łapki podać z moim Lumpkiem :) Honia jest dosc lowna. Ostatnio sasuadka ja pozyczyla, bo myszy jej przyszly... w zeszle lato dopadla na balkonie nietoperza... no i od czasu do czasu przynosi jakies ptaszki dorwane na balkonie . okropna jest phase napisał(a):Nooo, dziewczynie się nie nudziło. :roll::lol: ona jest bardzo rozrywkowa ;-) zawsze sobie zajecie znajdzie ;-) Ptysiak napisał(a):Honorata bojowo nastawiona :D Może tylko się bawiła z ptaszkiem ;) U Nas przestało padać i nawet słońce się przebija, jest szansa, że na szkolenie pójdę z psiakiem i nie zmoknę :multi: Pewnie, ze sie bawila ;-) Ptaszek pewnie takiej zabawy nie mial ;-) u nas tez pada :-( unikatowydiament napisał(a):hello:) pozdrawiamy cieplutko i łapeczka od Księciunia:) dzieki :-) WATACHA napisał(a):Niezła aparatka, taki gołąb to już nie byle jaka zdobycz To juz trzeci zabity przez ta cholere golab... ale ten raczej przezyl, bo go nie znalazlam. chyba, ze spadl do sasiadki a ona go sprzatnela... agaga21 napisał(a):a gdzie zdjęcie?:razz: Bedzie wieczorkiem :-) Quote
*Magda* Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 U mnie też pada :( Wczoraj było piękne słoneczko i myślałam, że zostanie z nami przez kilka dni, ale już sobie poszło :placz: Quote
bira Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 U nas też ładnie wczoraj było. Dzisdiaj od rana lało... Teraz coś zaczyna prześwitywać przez chmury, więc jest nadzieja, że się rozpogodzi :-) Quote
Kajusza Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Bira czy mogę wkleić apel o pomoc dla Donki .... to super pies, za którym nie stoi dramatyczna historia ... i niestety nie jest "medialna" dlatego czeka ją schron :-( [quote name='fioneczka']spróbujcie wklejać taki apel na swoich wątkach, na wątkach swoich przyjaciół i znajomych ... jeśli nie zrobimy czegoś to ostatni bazarek jaki trzeba będzie zrobić na Donkę będzie nosił tytuł "pomóż dojechać Doneczce z hotelu do schroniska" W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012 Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała. Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ... Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ... Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe. Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa :( Tak było Tak jest http://www.dogomania.pl/forum/threads/194911-DONA-rednose-ka-rozpaczliwie-potrzebuje-deklaracji-inaczej-czeka-ją-schron Quote
bira Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Moje wczorajsze dziewczyny :-) Mały żebr o patyczka Uploaded with ImageShack.us Bezczelna próba kradzieży... Uploaded with ImageShack.us Nareszcieeeeee Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bira Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bira Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts