Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Marzenia nic nie kosztują.

Dokładnie ;-)

Ptysiak napisał(a):
Pozdrawiamy cieplutko :)

Dziękujemy z również pozdrawiamy :-)

magdabroy napisał(a):
I jak tam u Was z chorobami? Biana już zdrowa?

U nas super :-) Biana już zdrowa, ma malutki katarek, ale to już nic :-) Inga też zdrowa, także jesteśmy na prostej :-) Birze dokucza pogoda, ale wiek robi swoje........ Chociaż teraz jak się pogoda popaprała dla Birki jest lepiej. Generalnie u nas wszystko super :-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry :-)
U nas tez deszcz :-( Do tego dzisiaj Honia zrobila pobudke przed 6. Cala noc buszowala ba balkonie. przed 6 zrobil sie rumor. Zaczela walic po oknach, scianach, ale mi sie wstac nie chcialo, bo wiedzialam, ze ma otwarte, zeby wyjsc... w koncu obudzila Biane u poszlam w celu zamordowania jej na ten balkon.. okazalo sie, ze dopadla golebia.Tamten wyjatkowo zaciety byl a ona musiala zle zlapac(na szczescie) i szamotali sie tak dovre kiljanascie minut... balkon wyglada jak po wojnie, pelni pior, postracane doniczki. Dorwalam ta czarna malpe i zawleklam do domu. pozniej wyszlam to ptaka nie bylo, wiec cyba uciekl... mam nadzieje, ze mi nie skonal gdzies w doniczkach... az boje sie tam wyjsc

Posted

Honorata bojowo nastawiona :D
Może tylko się bawiła z ptaszkiem ;)

U Nas przestało padać i nawet słońce się przebija, jest szansa, że na szkolenie pójdę z psiakiem i nie zmoknę :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
Hahaha :D Honorata kotem łownym :) Mogą sobie łapki podać z moim Lumpkiem :)

Honia jest dosc lowna. Ostatnio sasuadka ja pozyczyla, bo myszy jej przyszly... w zeszle lato dopadla na balkonie nietoperza... no i od czasu do czasu przynosi jakies ptaszki dorwane na balkonie . okropna jest

phase napisał(a):
Nooo, dziewczynie się nie nudziło. :roll::lol:

ona jest bardzo rozrywkowa ;-) zawsze sobie zajecie znajdzie ;-)

Ptysiak napisał(a):
Honorata bojowo nastawiona :D
Może tylko się bawiła z ptaszkiem ;)

U Nas przestało padać i nawet słońce się przebija, jest szansa, że na szkolenie pójdę z psiakiem i nie zmoknę :multi:

Pewnie, ze sie bawila ;-) Ptaszek pewnie takiej zabawy nie mial ;-)
u nas tez pada :-(

unikatowydiament napisał(a):
hello:)

pozdrawiamy cieplutko i łapeczka od Księciunia:)

dzieki :-)

WATACHA napisał(a):
Niezła aparatka, taki gołąb to już nie byle jaka zdobycz

To juz trzeci zabity przez ta cholere golab... ale ten raczej przezyl, bo go nie znalazlam. chyba, ze spadl do sasiadki a ona go sprzatnela...

agaga21 napisał(a):
a gdzie zdjęcie?:razz:

Bedzie wieczorkiem :-)

Posted

U nas też ładnie wczoraj było. Dzisdiaj od rana lało... Teraz coś zaczyna prześwitywać przez chmury, więc jest nadzieja, że się rozpogodzi :-)

Posted

Bira czy mogę wkleić apel o pomoc dla Donki .... to super pies, za którym nie stoi dramatyczna historia ... i niestety nie jest "medialna" dlatego czeka ją schron :-(
[quote name='fioneczka']spróbujcie wklejać taki apel na swoich wątkach, na wątkach swoich przyjaciół i znajomych ...
jeśli nie zrobimy czegoś to ostatni bazarek jaki trzeba będzie zrobić na Donkę będzie nosił tytuł "pomóż dojechać Doneczce z hotelu do schroniska"

W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012
Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała.
Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ...
Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ...
Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe.

Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa
:(

Tak było

Tak jest

http://www.dogomania.pl/forum/threads/194911-DONA-rednose-ka-rozpaczliwie-potrzebuje-deklaracji-inaczej-czeka-ją-schron