bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Niestety mój aparat nie ogarnia biegających psów, więc tylko stacjonarne ;-) Ale takie zabawy jak ta dzisiejsza pokazują mi, że Birze brak towarzystwa. Ona zawsze była z drugim psiakiem a teraz jest biedna sama:roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I relaks po zabawie Uploaded with ImageShack.us Quote
agaga21 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 hahahah! ubawiła mnie twoja dzisiejsza opowieść:evil_lol: a powiedz, co to było, to straszne coś????? Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Uploaded with ImageShack.us I na koniec Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 agaga21 napisał(a):hahahah! ubawiła mnie twoja dzisiejsza opowieść:evil_lol: a powiedz, co to było, to straszne coś????? Najstraszniejsza w świecie plastikowa butelka ;-) Quote
agaga21 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 bira napisał(a):Najstraszniejsza w świecie plastikowa butelka ;-) noooo, to przecież trzeba było nastraszyć, odgonić potwora!:diabloti: dzielna, mała birka:loveu: fajne ptaszysko :) Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 agaga21 napisał(a):noooo, to przecież trzeba było nastraszyć, odgonić potwora!:diabloti: dzielna, mała birka:loveu: fajne ptaszysko :) Oczywiście, ona jest strasznie dzielna ;-) Gdybym w tej wodzie z nią była, pewnie szczekała by zza moich nóg ;-) A ptaszysko fajne :-) Lubię te paskudy :-) Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Kaaasia napisał(a):Ja kiedyś tak z tatą knułam przeciw mamie i trafiło do nas bokserzątko :cool3: Moja mama powtarza że mamy w domu demokrację ale i tak ona ma ostatnie słowo :evil_lol: U nas jest podobnie ;-) Tylko Seban czasami się stawia ;-) Może myśli bardziej racjonalnie niż ja........... Na szczęście ma przeciwko sobie Ingę, a on jej nie potrafi odmówić ;-) Quote
*Magda* Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Kasia, jesteś kobietą ;) Chyba nie trzeba Ci tłumaczyć jak się coś załatwia u faceta :evil_lol: Zdjęcia i opowieść świetne :) Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 magdabroy napisał(a): Kasia, jesteś kobietą ;) Chyba nie trzeba Ci tłumaczyć jak się coś załatwia u faceta :evil_lol: Kochana, a myślisz, że jak sobie Honię załatwiłam ;-) Jak o kocie usłyszał to się zielony zrobił:evil_lol: No ale :diabloti: Facet to jednak prosta konstrukcja ;-) magdabroy napisał(a):Zdjęcia i opowieść świetne :) Dzięki :-) Quote
chita Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 hahaha czytalo sie jak komiks;):evil_lol: kurde moja malpa malo gadatliwa jest w porownaniu do Waszych:evil_lol: no i trzymam kciuki za urabianie małża:razz: Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 chita napisał(a):hahaha czytalo sie jak komiks;):evil_lol: kurde moja malpa malo gadatliwa jest w porownaniu do Waszych:evil_lol: no i trzymam kciuki za urabianie małża:razz: Poszedł spać ;-) Mecz go tak zainteresował, że popłynął ;-) Ale ja dziada urobie i z wakacji z Pl z psem wrócę :-) Quote
*Magda* Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 bira napisał(a):Kochana, a myślisz, że jak sobie Honię załatwiłam ;-) Jak o kocie usłyszał to się zielony zrobił:evil_lol: No ale :diabloti: Facet to jednak prosta konstrukcja ;-) Ja tak samo Lumpka :evil_lol: Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 magdabroy napisał(a):Ja tak samo Lumpka :evil_lol: :-) Możemy sobie rączki podać ;-) Quote
bira Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Uciekam spać, jeszcze muszę z Birrą wyjśc, a że ona o tej porze jest bardzo spacerowa to dochodzi do trawnika i robi w tył zwrot ;-) Także spacer 5 minut i do wyrka :-) Dobranoc :-) Quote
Ptysiak Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Wow... ile zdjęć :multi: Birra jest cudna :loveu: Fajne opisy do zdjęć ;) Buziaczki dla dziewczynek i mizianki dla Birrki :) Dobrej nocy. Quote
agaga21 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 bira napisał(a): Ale ja dziada urobie i z wakacji z Pl z psem wrócę :-):multi: w końcu! trzymam kciuki za owocne 'urabianie':diabloti: Quote
*Magda* Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 bira napisał(a):Ale ja dziada urobie i z wakacji z Pl z psem wrócę :-) agaga21 napisał(a)::multi: w końcu! trzymam kciuki za owocne 'urabianie':diabloti: Albo będzie tak, że Kasia wróci z psem ;) a do tego zapylona synkiem, bo Seban też ją urobi :D:D:D Quote
Kaaasia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Birka jak to kobitka musi se pogadać :cool3: Trzymamy za "owocny" powrót z wakacji ;) Quote
agaga21 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 magdabroy napisał(a):Albo będzie tak, że Kasia wróci z psem ;) a do tego zapylona synkiem, bo Seban też ją urobi :D:D:Di wszyscy będą zadowoleni :bigcool::grin::grin: Quote
bira Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Ptysiak napisał(a):Wow... ile zdjęć :multi: Birra jest cudna :loveu: Fajne opisy do zdjęć ;) Buziaczki dla dziewczynek i mizianki dla Birrki :) Dobrej nocy. Kaaasia napisał(a):Birka jak to kobitka musi se pogadać :cool3: Trzymamy za "owocny" powrót z wakacji ;) inga.mm napisał(a):Bosssskie zdjecia! agaga21 napisał(a)::multi: w końcu! trzymam kciuki za owocne 'urabianie':diabloti: Dziękuję :-) Ptysiak napisał(a):Słoneczne Dzień dobry :) Dobry wieczór :-) magdabroy napisał(a):Albo będzie tak, że Kasia wróci z psem ;) a do tego zapylona synkiem, bo Seban też ją urobi :D:D:D agaga21 napisał(a):i wszyscy będą zadowoleni :bigcool::grin::grin: Zapomnijcie ;-) Taka opcja jest nieopcjonalna :mad: WATACHA napisał(a):A wybrałaś już rasę :evil_lol:? Taaa, ja bym była monotematyczna, ale Seban mówi, że jeżeli ma sobie garba kolejnego brać, to tylko małego:roll: Od wczoraj się wygraża, że z tym nowym potencjalnym wychodzić nie będzie nawet pod klatkę na siku :roll: O Ambie też tak mówił, ale ona miała być tylko na moment i w zasadzie wyskoczyła nam przypadkowo ;-) I kota też miał nie dotykac ;-) Także nie wiem co będziemy mieli. Pewnie jakiegoś małego upierdliwca ;-) Chciała bym, żeby tylko miał/miała taki charakter jak Amba czy Lucyna Agagi, coby rozruszać grubą. Quote
Recommended Posts