Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
hahahah! ubawiła mnie twoja dzisiejsza opowieść:evil_lol: a powiedz, co to było, to straszne coś?????

Najstraszniejsza w świecie plastikowa butelka ;-)

Posted

bira napisał(a):
Najstraszniejsza w świecie plastikowa butelka ;-)

noooo, to przecież trzeba było nastraszyć, odgonić potwora!:diabloti: dzielna, mała birka:loveu:

fajne ptaszysko :)

Posted

agaga21 napisał(a):
noooo, to przecież trzeba było nastraszyć, odgonić potwora!:diabloti: dzielna, mała birka:loveu:

fajne ptaszysko :)

Oczywiście, ona jest strasznie dzielna ;-) Gdybym w tej wodzie z nią była, pewnie szczekała by zza moich nóg ;-)

A ptaszysko fajne :-) Lubię te paskudy :-)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Ja kiedyś tak z tatą knułam przeciw mamie i trafiło do nas bokserzątko :cool3:

Moja mama powtarza że mamy w domu demokrację ale i tak ona ma ostatnie słowo :evil_lol:

U nas jest podobnie ;-) Tylko Seban czasami się stawia ;-) Może myśli bardziej racjonalnie niż ja........... Na szczęście ma przeciwko sobie Ingę, a on jej nie potrafi odmówić ;-)

Posted

magdabroy napisał(a):
Kasia, jesteś kobietą ;) Chyba nie trzeba Ci tłumaczyć jak się coś załatwia u faceta :evil_lol:

Kochana, a myślisz, że jak sobie Honię załatwiłam ;-) Jak o kocie usłyszał to się zielony zrobił:evil_lol: No ale :diabloti: Facet to jednak prosta konstrukcja ;-)

magdabroy napisał(a):
Zdjęcia i opowieść świetne :)

Dzięki :-)

Posted

hahaha czytalo sie jak komiks;):evil_lol: kurde moja malpa malo gadatliwa jest w porownaniu do Waszych:evil_lol:
no i trzymam kciuki za urabianie małża:razz:

Posted

chita napisał(a):
hahaha czytalo sie jak komiks;):evil_lol: kurde moja malpa malo gadatliwa jest w porownaniu do Waszych:evil_lol:
no i trzymam kciuki za urabianie małża:razz:

Poszedł spać ;-) Mecz go tak zainteresował, że popłynął ;-)
Ale ja dziada urobie i z wakacji z Pl z psem wrócę :-)

Posted

bira napisał(a):
Kochana, a myślisz, że jak sobie Honię załatwiłam ;-) Jak o kocie usłyszał to się zielony zrobił:evil_lol: No ale :diabloti: Facet to jednak prosta konstrukcja ;-)

Ja tak samo Lumpka :evil_lol:

Posted

Uciekam spać, jeszcze muszę z Birrą wyjśc, a że ona o tej porze jest bardzo spacerowa to dochodzi do trawnika i robi w tył zwrot ;-) Także spacer 5 minut i do wyrka :-)
Dobranoc :-)

Posted

bira napisał(a):
Ale ja dziada urobie i z wakacji z Pl z psem wrócę :-)

agaga21 napisał(a):
:multi: w końcu! trzymam kciuki za owocne 'urabianie':diabloti:

Albo będzie tak, że Kasia wróci z psem ;) a do tego zapylona synkiem, bo Seban też ją urobi :D:D:D

Posted

magdabroy napisał(a):
Albo będzie tak, że Kasia wróci z psem ;) a do tego zapylona synkiem, bo Seban też ją urobi :D:D:D
i wszyscy będą zadowoleni :bigcool::grin::grin:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Wow... ile zdjęć :multi:
Birra jest cudna :loveu:

Fajne opisy do zdjęć ;)

Buziaczki dla dziewczynek i mizianki dla Birrki :)
Dobrej nocy.

Kaaasia napisał(a):
Birka jak to kobitka musi se pogadać :cool3:
Trzymamy za "owocny" powrót z wakacji ;)

inga.mm napisał(a):
Bosssskie zdjecia!

agaga21 napisał(a):
:multi: w końcu! trzymam kciuki za owocne 'urabianie':diabloti:

Dziękuję :-)

Ptysiak napisał(a):
Słoneczne Dzień dobry :)

Dobry wieczór :-)

magdabroy napisał(a):

agaga21 napisał(a):
i wszyscy będą zadowoleni :bigcool::grin::grin:

Zapomnijcie ;-) Taka opcja jest nieopcjonalna :mad:

WATACHA napisał(a):
A wybrałaś już rasę :evil_lol:?

Taaa, ja bym była monotematyczna, ale Seban mówi, że jeżeli ma sobie garba kolejnego brać, to tylko małego:roll: Od wczoraj się wygraża, że z tym nowym potencjalnym wychodzić nie będzie nawet pod klatkę na siku :roll: O Ambie też tak mówił, ale ona miała być tylko na moment i w zasadzie wyskoczyła nam przypadkowo ;-) I kota też miał nie dotykac ;-) Także nie wiem co będziemy mieli. Pewnie jakiegoś małego upierdliwca ;-) Chciała bym, żeby tylko miał/miała taki charakter jak Amba czy Lucyna Agagi, coby rozruszać grubą.