Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ptysiak napisał(a):
Szkoda :(
No trudno muszę chyba zmienić lekarza :D

Może ich po prostu w Pl nie ma. Wielu rzeczy dostępnych w Nl nie ma w Pl i odwrotnie.

phase napisał(a):
Dzień dobry.:)

Dobry :-) Ale wietrzny ;-)

magdabroy napisał(a):
Kasia, a przez jaką granicę holenderko-niemiecką będziesz jechać do PL??

Zawsze jeździmy przez Hengelo.

Posted

bira napisał(a):

Zawsze jeździmy przez Hengelo.

Myślałam, że może jakimś cudem jeździcie przez Venlo ;) Wtedy, w drodze powrotnej moglibyście zrobić sobie przystanek u nas ;) Niestety Hengelo i Venlo nie bardzo jest po drodze :/

Posted

agaga21 napisał(a):
birka też jedzie na wakacje?

Jasne, ze jedzie. Nie zostawila bym jej tutaj z nikim... Wlasnie ze wzgledu na nia musze kupic auto, bo inaczej mogla bym jechac autobusem albo samolotem... Tylko na dwa tygodnie u tesciow zostanie, jak my wyjedziemy na wczasy...

magdabroy napisał(a):
Myślałam, że może jakimś cudem jeździcie przez Venlo ;) Wtedy, w drodze powrotnej moglibyście zrobić sobie przystanek u nas ;) Niestety Hengelo i Venlo nie bardzo jest po drodze :/

To bardzo nie po drodze;-) Poza tym ze wzgledu na Bianke bedziemy w nocy jechac, bo inaczej sie z tym jazgotem nie wytezyma ;-)

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :)

Może racja z tymi lekami .

dzien dobry :-)

phase napisał(a):
Miłego weekendu. :):)

dzieki i wzajemnie :-) kuedy finaly?

unikatowydiament napisał(a):
dzieńdoberek:)

dobry :-)

Posted

magdabroy napisał(a):
Coś tu się cicho zrobiło :hmmmm:

Jakoś siły witalne mi odeszły ostatnio... do tego wychodzi mi ósemka... na stare lata. Schodzę, bo boli jak cholera, już dwa tygodnie się przebija i przebić się nie może. Chyba przez to mam pełno aft w buzi i do kompletu zrobiło mi się zimno... Cała twarz mnie boli. Nawet gadać mi się nie chce. No i zaczęłam wciągać się w decoupge... masakra, mam obsesję na punkcie serwetek. Wszędzie ich szukam i każy wieczór poświęcam na robienie pierdół ;-)

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

Witam :-)

phase napisał(a):
Auto kupione?. :cool3:

A gdzie... nie ma komu jechać. Mój S. stwierdził, żebym wzięła koleżnkę, albo pociągiem po nie pojechała... jakby to był zakup skarpetek. Ja się na samochaodach znam tak, że wiem, że jest czysty i jakiej marki... i to wsio. A ten mi karze auto kupić... pogięło dziada całkowicie ;-)