Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaaasia napisał(a):
Niestety :-(. Ale walczyli dzielnie :smile:

Taaa, przez pierwsze 15 minut ;-) Aż deszcze nie zaczął padać, bo później jakoś im ochota przeszła... Końcówki nie oglądałam już, bo przełączyliśmy ...

Posted

karol oglądał a ja jestem taką kibicką, że nawet nie wiem jaki jest wynik:diabloti: nie cierpię piłki nożnej, jak dla mnie nie ma nic nudniejszego niż oglądanie meczu.

Posted

phase napisał(a):
Ja na weselu oglądałam ostatnie pół godziny meczu.................... Masakra, szkoda, że tak wyszło..........

A jednak i na weselu da się mecz oglądać :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja też tylko początek oglądałam ;)

Szkoda czasu było na więcej niż początek. Oni nie grali tylko spacerowali... szkoda gadać...

[quote name='agaga21']karol oglądał a ja jestem taką kibicką, że nawet nie wiem jaki jest wynik:diabloti: nie cierpię piłki nożnej, jak dla mnie nie ma nic nudniejszego niż oglądanie meczu.

Ja też nie cierpię, ale skoro S. to ogląda to się zawieszam czasami. Nie awanturuję się, bo jemu na tym zależy, to niech ma ;-) A, że jeden telewizor mamy, to nie ma wyjścia i oglądam :-)

[quote name='dOgLoV']http://img832.imageshack.us/img832/8517/58605372.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img37.imageshack.us/img37/8038/23206524.jpg ślicznotka :loveu:

Dziękuję :-) I witamy w naszych skromnych progach :-)

[quote name='magdabroy']Ten mecz, to była porażka :roll:

Dno, podobnie jak dzisiejszy mecz NL ;-)

[quote name='phase']Ja na weselu oglądałam ostatnie pół godziny meczu.................... Masakra, szkoda, że tak wyszło..........

Generalnie wyszło jak zwykle ;-)

[quote name='Ptysiak']A jednak i na weselu da się mecz oglądać :evil_lol:

Też w szoku jestem ;-)

Kurcze siedzę z uporem maniaka na serwisac ogłoszeniowych i szukam auta... jesssu nie wiem czy to przez wakacje wszystko tak przerzedzone czy co innego... Jak kasy nie miałam to było pełno tego czego chciałam, a teraz nie ma nic... oby coś się jednak w dwa tygodnie pojawiło, bo do PL chyba rowerem pojadę...

Posted

bira napisał(a):

oby coś się jednak w dwa tygodnie pojawiło, bo do PL chyba rowerem pojadę...

Może w telewizji byś była. :evil_lol:
A ile ludzi oglądało mecz, fajnie było, szkoda, że nie włączyli od samego początku.
Podobno flaga Polski niezłe wrażenie zrobiła..

Posted

obejrzalam Galeryjke-swietna .....:lol:Rodzinka ludzio/psio/kocioniasta -suuuper:multi:co to meczu -nie wypowiadam sie,bo dla mnie ZADNA pilka nie istnieje.....:evil_lol:,za to :boks,zuzel ,MMA-taaaak :diabloti: i to w kazdej postaci,pozdrawiam :eviltong:

Posted

phase napisał(a):
Może w telewizji byś była. :evil_lol:
A ile ludzi oglądało mecz, fajnie było, szkoda, że nie włączyli od samego początku.
Podobno flaga Polski niezłe wrażenie zrobiła..

I autografy bym rozdawała ;-)

lula2010 napisał(a):
obejrzalam Galeryjke-swietna .....:lol:Rodzinka ludzio/psio/kocioniasta -suuuper:multi:co to meczu -nie wypowiadam sie,bo dla mnie ZADNA pilka nie istnieje.....:evil_lol:,za to :boks,zuzel ,MMA-taaaak :diabloti: i to w kazdej postaci,pozdrawiam :eviltong:

Dziękuję :-)
Ja generalnie jestem niesportowa. Mecze oglądałam, bo leciały ;-) Boks i MMA też oglądam, bo S. ogląda, chyba, że sobie wywalczę coś swojego, ale ja zazwyczaj wieczory na necie spędzam, więc może sobie lecieć co chce ;-)

Posted

bira napisał(a):
Jessu jak ja Wam tych upałów zazdroszczę. Mam nadzieję,że jak będę w PL na wakacjach to też będzie taka super pogoda :-)

Ja ci dam upały :evil_lol:

Posted

U mnie "AŻ" 2 dni było upalnie, dzisiaj pochmurno, wiatr, zimno. :shake:
Ja nie wiem co to za lato... Chociaż teoretycznie jeszcze wiosna jest. :eviltong:

Posted

U nas w sumie było może ze trzy dni ciepła... Od początku roku. Kiedy w PL było ponad 20 u nas było 10 i deszcz. I tak jest non stop. Już się nie mogę doczekać, kiedy do Pl pojadę. Tylko auto musze kupić... jedno już namierzyłam. W sobotę może pojadę je zobaczyć :-)

Posted

Nawet nie chcę tego czytać ;-) U nas miało być 20, więc podniecona tym faktem odstrzeliłam się w krótkie ciuchy i wróciłam prawie sztywna, bo było 15... Najgorsze jest to,że mieszkamy nad morzem i nie jesteśmy nw stanie korzystać z uroków, bo jest zimno........

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jak ja Ci zazdroszczę takiej pogody :)

Mozemy sie zamienic ;-)

agaga21 napisał(a):
a ja mam obawy, że w tym roku znów prawdziwego lata nie będzie.

Jesuu nie kracz... ja chce wreszcie cieplo... zima byla masakryczna to niech chociaz lato nam odbije te mrozy ;-)

Posted

Ja bardzo chętnie :)
Nie lubię upałów, mam uczulenie na słońce i muszę chodzić kanałami :D
Wolę jak jest chłodniej ale nie deszczowo, no i lubię zimę chociaż czasami mi zimno :evil_lol: