Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Wszystko OK, polecenie "Diara do mnie" opanowane w 100%. To na pewno obca istota z kosmosu, wszystko łapie w lot! A biegnie do mnie tak radośnie, że naprawdę rośnie serce.

Abra jest tak chora, że jak ktoś do niej zadzwoni to usłyszy tylko świszczącą chrypkę.

Posted

Neris napisał(a):
Wszystko OK, polecenie "Diara do mnie" opanowane w 100%. To na pewno obca istota z kosmosu, wszystko łapie w lot! A biegnie do mnie tak radośnie, że naprawdę rośnie serce.

Abra jest tak chora, że jak ktoś do niej zadzwoni to usłyszy tylko świszczącą chrypkę.

DONka - nikt nie dzwonił...
Telefon mam cały czas włączony, chociaż tak jak napisała Neris - niewiele można zrozumieć z tego, co mówię.
To chyba zapalenie krtani.. Wydobywam z siebie dziwne dźwięki.

Neris :loveu:
Możesz stworzyć nowy portret psychologiczny Diary, który będzie można wykorzystać w ogłoszeniach?
Dodaj proszę jesze swoje spostrzeżenia i wnioski, dotyczące jej wieku.

Posted

agusiazet napisał(a):
Neris, czy pieniążki na Diarę wpłacać bezpośrednio do Ciebie? Jeśli tak to poproszę dane do przelewu na PW!

Agusia - wpłacaj na konto Vivy, podane w 1 poście. Uważam, że zaoszczędzi nam to bałąganu.

Posted

agusiazet napisał(a):
Ok, pierwszy przelew pójdzie z końcem listopada!

agusiazet napisał(a):
Ok, pierwszy przelew pójdzie z końcem listopada!

Agusiazet! Dziękuję w imieniu Diary :)

Atomówka, zdjęcia na bazarek wyślę najpóźniej do czwartku, w chwilach wolnych od pracy kompletuję fanty.

Neris chyba nie ma dostępu do internetu ...

Posted

Iljova napisał(a):
Dziwne pomysły ma Diarunia ... :-)
No cóż jak lubi ;-)

Iljova... tak sobie myslę, że z budy ma bliżej do zadaszenia , które pewnie chce koniecznie sforsować :evil_lol:

Neris, Diara -szykujcie się jutro na moje odwiedziny! I to tak bardziej z rana...

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Iljova... tak sobie myslę, że z budy ma bliżej do zadaszenia , które pewnie chce koniecznie sforsować :evil_lol:

Neris, Diara -szykujcie się jutro na moje odwiedziny! I to tak bardziej z rana...

Rany, komisja unijna przyjeżdża :)

Posted

Ja się nie uśmiałam nic a nic.:mad:

Ten grzeczny, chwalony pod niebiosa pies na widok mięsa, które przywiozła Abra dostał amoku. Żadne tam "do mnie"ani "siad". No, może siad jakoś poszło, ale bez zachwytów.

Już wiem, że najpierw trzeba było porobić zdjęcia a potem wyjmować zaopatrzenie, no ale unijna komisja się bardzo spieszyła.

Abra przyjechała w BIAŁEJ kurtce :diabloti:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
Abra to zawsze na jakis niezły pomysł wpadnie.a to biała kurtka, a to głaszczemy największego choleryka w schronisku....

No to całkiem fajnie :-) Jest wesoło ;-)

Posted

Neris napisał(a):
Ja się nie uśmiałam nic a nic.:mad:

Ten grzeczny, chwalony pod niebiosa pies na widok mięsa, które przywiozła Abra dostał amoku. Żadne tam "do mnie"ani "siad". No, może siad jakoś poszło, ale bez zachwytów.

Już wiem, że najpierw trzeba było porobić zdjęcia a potem wyjmować zaopatrzenie, no ale unijna komisja się bardzo spieszyła.

Abra przyjechała w BIAŁEJ kurtce :diabloti:

Neris :)
W sumie masz rację - Diarcia broni prowiantu z podziwu godnym bohaterstwem :)
Maksio-Żuchewka (mimo, że plasuje się w dolnych stanach wielkościowych) też dał popis głodomorstwa.
Oszamał więcej niż Diara:) Tylko jamniczki były grzeczniusie ....
Oczywiście mam kilka zdjęć, jutro je wkleję.

Pogoda nie sprzyjała sesji plenerowej - mgła otulała drzewa, krzaki i psy ;)

Ps. Neris - ja byłam w kremowym futerku (oczywiście sztucznym), a nie w białej kurtce ! Ale to chyba bez znaczenia...
Maksio -Żuchewka "ochrzcił" mój nowy samochód liśćmi i jakimiś 5-cioma kg ziemi zmieszanej z błotem :)
Zostawił ślady łapek na czym tylko się dało :)

Sezon przewożenia psiaków nowym autem uważam za rozpoczęty :)

DON-ka, nikt nie dzwonił...

SBD, jak trzeba, to się nawet w szpilkach biega, co nie?