Atomowka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Abra przyłącze się jasne, tylko foty wyślij Quote
malagos Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jak tam, dziewczyny, wszystko ok? Neris, cudne te filmiki :) Quote
DONnka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Zaglądam do Diary :) Dzwonił ktoś z ogłoszeń ??? Quote
Neris Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Wszystko OK, polecenie "Diara do mnie" opanowane w 100%. To na pewno obca istota z kosmosu, wszystko łapie w lot! A biegnie do mnie tak radośnie, że naprawdę rośnie serce. Abra jest tak chora, że jak ktoś do niej zadzwoni to usłyszy tylko świszczącą chrypkę. Quote
Abrakadabra Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Neris napisał(a):Wszystko OK, polecenie "Diara do mnie" opanowane w 100%. To na pewno obca istota z kosmosu, wszystko łapie w lot! A biegnie do mnie tak radośnie, że naprawdę rośnie serce. Abra jest tak chora, że jak ktoś do niej zadzwoni to usłyszy tylko świszczącą chrypkę. DONka - nikt nie dzwonił... Telefon mam cały czas włączony, chociaż tak jak napisała Neris - niewiele można zrozumieć z tego, co mówię. To chyba zapalenie krtani.. Wydobywam z siebie dziwne dźwięki. Neris :loveu: Możesz stworzyć nowy portret psychologiczny Diary, który będzie można wykorzystać w ogłoszeniach? Dodaj proszę jesze swoje spostrzeżenia i wnioski, dotyczące jej wieku. Quote
Abrakadabra Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 agusiazet napisał(a):Neris, czy pieniążki na Diarę wpłacać bezpośrednio do Ciebie? Jeśli tak to poproszę dane do przelewu na PW! Agusia - wpłacaj na konto Vivy, podane w 1 poście. Uważam, że zaoszczędzi nam to bałąganu. Quote
agusiazet Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Abrakadabra napisał(a):Agusia - wpłacaj na konto Vivy, podane w 1 poście. Uważam, że zaoszczędzi nam to bałąganu. Ok, pierwszy przelew pójdzie z końcem listopada! Quote
Abrakadabra Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 agusiazet napisał(a):Ok, pierwszy przelew pójdzie z końcem listopada! agusiazet napisał(a):Ok, pierwszy przelew pójdzie z końcem listopada! Agusiazet! Dziękuję w imieniu Diary :) Atomówka, zdjęcia na bazarek wyślę najpóźniej do czwartku, w chwilach wolnych od pracy kompletuję fanty. Neris chyba nie ma dostępu do internetu ... Quote
Neris Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ma internet ale on zamiast śmigać chodzi piechotą. Diara dobrze, co prawda śpi NA budzie, ale nikt nie jest doskonały. Quote
Iljova Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dziwne pomysły ma Diarunia ... :-) No cóż jak lubi ;-) Quote
Abrakadabra Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Iljova napisał(a):Dziwne pomysły ma Diarunia ... :-) No cóż jak lubi ;-) Iljova... tak sobie myslę, że z budy ma bliżej do zadaszenia , które pewnie chce koniecznie sforsować :evil_lol: Neris, Diara -szykujcie się jutro na moje odwiedziny! I to tak bardziej z rana... Quote
Iljova Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kto ją tam wie co ona kombinuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malagos Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Abrakadabra napisał(a):Iljova... tak sobie myslę, że z budy ma bliżej do zadaszenia , które pewnie chce koniecznie sforsować :evil_lol: Neris, Diara -szykujcie się jutro na moje odwiedziny! I to tak bardziej z rana... Rany, komisja unijna przyjeżdża :) Quote
Iljova Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 malagos napisał(a):Rany, komisja unijna przyjeżdża :) Ale się uśmiałam :megagrin: Quote
Neris Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ja się nie uśmiałam nic a nic.:mad: Ten grzeczny, chwalony pod niebiosa pies na widok mięsa, które przywiozła Abra dostał amoku. Żadne tam "do mnie"ani "siad". No, może siad jakoś poszło, ale bez zachwytów. Już wiem, że najpierw trzeba było porobić zdjęcia a potem wyjmować zaopatrzenie, no ale unijna komisja się bardzo spieszyła. Abra przyjechała w BIAŁEJ kurtce :diabloti: Quote
Iljova Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 agusiazet napisał(a):A w jakiej wyjeżdżała?:) Też jestem ciekawa ;-) Quote
Neris Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 W takiej samej, bo jest szybka i zwinna. Ale w aucie ma jesienne dodatki, Maksio Żuchewka przepięknie jej przyozdobił siedzenia dębowymi liśćmi. Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Abra to zawsze na jakis niezły pomysł wpadnie.a to biała kurtka, a to głaszczemy największego choleryka w schronisku.... Quote
Iljova Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 sleepingbyday napisał(a):Abra to zawsze na jakis niezły pomysł wpadnie.a to biała kurtka, a to głaszczemy największego choleryka w schronisku.... No to całkiem fajnie :-) Jest wesoło ;-) Quote
DONnka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Zaglądam do Diarci z nadzieją na ... odzew z ogłoszeń :) Miziam pannę za uszkiem :loveu: Quote
Abrakadabra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Neris napisał(a):Ja się nie uśmiałam nic a nic.:mad: Ten grzeczny, chwalony pod niebiosa pies na widok mięsa, które przywiozła Abra dostał amoku. Żadne tam "do mnie"ani "siad". No, może siad jakoś poszło, ale bez zachwytów. Już wiem, że najpierw trzeba było porobić zdjęcia a potem wyjmować zaopatrzenie, no ale unijna komisja się bardzo spieszyła. Abra przyjechała w BIAŁEJ kurtce :diabloti: Neris :) W sumie masz rację - Diarcia broni prowiantu z podziwu godnym bohaterstwem :) Maksio-Żuchewka (mimo, że plasuje się w dolnych stanach wielkościowych) też dał popis głodomorstwa. Oszamał więcej niż Diara:) Tylko jamniczki były grzeczniusie .... Oczywiście mam kilka zdjęć, jutro je wkleję. Pogoda nie sprzyjała sesji plenerowej - mgła otulała drzewa, krzaki i psy ;) Ps. Neris - ja byłam w kremowym futerku (oczywiście sztucznym), a nie w białej kurtce ! Ale to chyba bez znaczenia... Maksio -Żuchewka "ochrzcił" mój nowy samochód liśćmi i jakimiś 5-cioma kg ziemi zmieszanej z błotem :) Zostawił ślady łapek na czym tylko się dało :) Sezon przewożenia psiaków nowym autem uważam za rozpoczęty :) DON-ka, nikt nie dzwonił... SBD, jak trzeba, to się nawet w szpilkach biega, co nie? Quote
Iljova Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Czy może mi ktoś na maila przesłać wszystkie zdjęcia Diary ??? Quote
Recommended Posts