Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Diara, która z tylnej kanapy samochodu rzucała się do okien z (jak mi się wydaje- z zamiarem pokazania jamnikom Neris, kto TU będzie rządził) wymiękła w obliczu Amelki :)
Popatrzyła, posłuchała, strzeliła kilkanaście min pt. "Yyyyyy CO TO JEST"? i potulnie zeszła Amelce z drogi :)
Nie dałam rady uchwycić tego aparatem..., ale uwierzcie, że widok był przekomiczny :)

Amelka cały czas szczekała ...

A Diara zachodziła w głowę, co to za stworzenie:)

Posted

[quote name='DONnka']Wykupiłam Diarze pakiet 50 ogłoszeń na tym bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/216983-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-po-raz-drugi...Pakiety-50-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82..-Dla-Agry-)-do-12.11?p=17986737#post17986737
Abrakadabra, mam nadzieję, że tekst nie stracił całkowicie na aktualności ;)
Trzymajmy kciuki :)

DONka - bardzo serdecznie Ci dziękuję!!!
Masz u mnie dług wdzięczności!!!

Posted

To nieprawda, że Amelka CAŁY CZAS szczekała :mad:Robila przerwy, żeby sprawdzić czy działa!

Ale faktycznie, mina Diary była nie do pobicia: "Tyyy, to na pewno jest pies?"
Amelka waży 3800g:)

Ogłaszam, że otaczają mnie ludzie małej wiary ;). Wczoraj Gagata 2 razy dzwoniła z pytaniem, czy Diara uciekła. Otóż nie. Z tego wszystkiego tak się zdenerwowałam, że wstawałam o 1 i o 5 zobaczyć, czy pies jest na miejscu i biedna zaspana Diara tarabaniła się z budy zdziwiona, że ją budzą.

Byliśmy na spacerze, nie ciągnie dramatycznie. Trochę ciągnie, ale do wytrzymania. Były też Amelka, Krokodyl, Maksio Żuchewka. Diara zupełnie nie zwracała na nich uwagi, obwąchiwała wszystko i co drugi krzak osikiwała.
Kupsko tez poza kojcem:multi:.

Posted

A kuku!

Neris, super wieści!!!
Ona najbardziej ciągnie przy płotach, za którymi szczekają inne psy. Naprawdę trzeba miec sporo siły, zeby ją utrzymać :)

Tak się zmęczyła, że padła pod drzewem..

Posted

Kurde ona niby taka zwykła ale ma coś w sobie i naprawdę nie można przejść obojętnie obok niej
Mam nadzieję,że dom się znajdzie po ogłoszeniach z nowymi fotami
Dorota wysłałam Ci PW chyba dwa dni temu bez odpowiedzi
Co do bazarku nie wiem czy będziesz na nią robiła?
Jeżeli tak można wziąć te rzeczy które na poprzednim bazarze się nie sprzedały, tzn tym na rodzinę z Ząbek

Posted

Atomowka napisał(a):
Kurde ona niby taka zwykła ale ma coś w sobie i naprawdę nie można przejść obojętnie obok niej

Mam tak samo :)
Na pewno jest oryginalna i przyciąga spojrzenia :)
Oby był odzew z ogłoszeń :modla:
Powinny ukazać się lada dzień :)

Posted

Atomowka napisał(a):
Mam nadzieję,że dom się znajdzie po ogłoszeniach z nowymi fotami
Dorota wysłałam Ci PW chyba dwa dni temu bez odpowiedzi
Co do bazarku nie wiem czy będziesz na nią robiła?
Jeżeli tak można wziąć te rzeczy które na poprzednim bazarze się nie sprzedały, tzn tym na rodzinę z Ząbek

Agata, już Ci odpisałam :)
Bazarek zrobię z całą pewnością, ale fantów mam malutko..., gdybyś przekazała te, które zostały z tamtego, byłoby bosko!
Dodatkowym problemem jest to, że od wtorku do czwartku włącznie jestem w "Polsce", na wyjeździe służbowym.
Mogłabym usiąść do niego najwcześniej w piątek wieczorem...a w sumie czas goni...

Posted

Ty kto jesteś?

PIES?????? BUUUUHAHAHAHAHA!!! Pies to ja!

Dobra, nieważne, pies czy Krokodyl, bawmy się.

Mój aparat nie łapie ostrości w taką pogodę, ale chciałam pokazać, jak Diara się bawi z jamnikami.

Kupa nie dość że poza kojcem to POZA OGRODEM!!! To jest bardzo mądry, kochany pies.

Co prawda dzisiaj rano zastałm ją NA budzie, wspinała się usiłując dosięgnąć daszku, ale to niewykonalne. No i to wina tych, co dzwonią pytając "I co, już Ci uciekła?".