DONnka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wykupiłam Diarze pakiet 50 ogłoszeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/216983-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-po-raz-drugi...Pakiety-50-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82..-Dla-Agry-)-do-12.11?p=17986737#post17986737 Abrakadabra, mam nadzieję, że tekst nie stracił całkowicie na aktualności ;) Trzymajmy kciuki :) Quote
Abrakadabra Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Diara, która z tylnej kanapy samochodu rzucała się do okien z (jak mi się wydaje- z zamiarem pokazania jamnikom Neris, kto TU będzie rządził) wymiękła w obliczu Amelki :) Popatrzyła, posłuchała, strzeliła kilkanaście min pt. "Yyyyyy CO TO JEST"? i potulnie zeszła Amelce z drogi :) Nie dałam rady uchwycić tego aparatem..., ale uwierzcie, że widok był przekomiczny :) Amelka cały czas szczekała ... A Diara zachodziła w głowę, co to za stworzenie:) Quote
Iljova Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ale numer ;-) :-) to ciekawe jak to będzie dalej :-) Quote
Abrakadabra Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='DONnka']Wykupiłam Diarze pakiet 50 ogłoszeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/216983-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-po-raz-drugi...Pakiety-50-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82..-Dla-Agry-)-do-12.11?p=17986737#post17986737 Abrakadabra, mam nadzieję, że tekst nie stracił całkowicie na aktualności ;) Trzymajmy kciuki :) DONka - bardzo serdecznie Ci dziękuję!!! Masz u mnie dług wdzięczności!!! Quote
agusiazet Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Fajnie wiedzieć, że pies bezpieczny!:) Quote
Neris Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 To nieprawda, że Amelka CAŁY CZAS szczekała :mad:Robila przerwy, żeby sprawdzić czy działa! Ale faktycznie, mina Diary była nie do pobicia: "Tyyy, to na pewno jest pies?" Amelka waży 3800g:) Ogłaszam, że otaczają mnie ludzie małej wiary ;). Wczoraj Gagata 2 razy dzwoniła z pytaniem, czy Diara uciekła. Otóż nie. Z tego wszystkiego tak się zdenerwowałam, że wstawałam o 1 i o 5 zobaczyć, czy pies jest na miejscu i biedna zaspana Diara tarabaniła się z budy zdziwiona, że ją budzą. Byliśmy na spacerze, nie ciągnie dramatycznie. Trochę ciągnie, ale do wytrzymania. Były też Amelka, Krokodyl, Maksio Żuchewka. Diara zupełnie nie zwracała na nich uwagi, obwąchiwała wszystko i co drugi krzak osikiwała. Kupsko tez poza kojcem:multi:. Quote
Abrakadabra Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A kuku! Neris, super wieści!!! Ona najbardziej ciągnie przy płotach, za którymi szczekają inne psy. Naprawdę trzeba miec sporo siły, zeby ją utrzymać :) Tak się zmęczyła, że padła pod drzewem.. Quote
Iljova Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Niesamowite zdjęcia niesamowotej suni :-) Sliczna .... cudowna Diarunia :-) Quote
Atomowka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Kurde ona niby taka zwykła ale ma coś w sobie i naprawdę nie można przejść obojętnie obok niej Mam nadzieję,że dom się znajdzie po ogłoszeniach z nowymi fotami Dorota wysłałam Ci PW chyba dwa dni temu bez odpowiedzi Co do bazarku nie wiem czy będziesz na nią robiła? Jeżeli tak można wziąć te rzeczy które na poprzednim bazarze się nie sprzedały, tzn tym na rodzinę z Ząbek Quote
DONnka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Atomowka napisał(a):Kurde ona niby taka zwykła ale ma coś w sobie i naprawdę nie można przejść obojętnie obok niej Mam tak samo :) Na pewno jest oryginalna i przyciąga spojrzenia :) Oby był odzew z ogłoszeń :modla: Powinny ukazać się lada dzień :) Quote
Iljova Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Diarunia wygląda szczególnie na niektórych zdjęciach jak dama np to zdjęcie pod drzewem :-). Główka podniesiona z elegancja To spojrzenie ... Quote
Abrakadabra Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Atomowka napisał(a):Kurde ona niby taka zwykła ale ma coś w sobie i naprawdę nie można przejść obojętnie obok niej Mam nadzieję,że dom się znajdzie po ogłoszeniach z nowymi fotami Dorota wysłałam Ci PW chyba dwa dni temu bez odpowiedzi Co do bazarku nie wiem czy będziesz na nią robiła? Jeżeli tak można wziąć te rzeczy które na poprzednim bazarze się nie sprzedały, tzn tym na rodzinę z Ząbek Agata, już Ci odpisałam :) Bazarek zrobię z całą pewnością, ale fantów mam malutko..., gdybyś przekazała te, które zostały z tamtego, byłoby bosko! Dodatkowym problemem jest to, że od wtorku do czwartku włącznie jestem w "Polsce", na wyjeździe służbowym. Mogłabym usiąść do niego najwcześniej w piątek wieczorem...a w sumie czas goni... Quote
Abrakadabra Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Iljova napisał(a):Diarunia wygląda szczególnie na niektórych zdjęciach jak dama np to zdjęcie pod drzewem :-). Główka podniesiona z elegancja To spojrzenie ... Iljova - trafiłaś w sedno ! Quote
Atomowka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Abra ja bazar w sumie mogę zrobić, ale musiałabyś mi fanty wysłać na maila z opisem i cenami Quote
Neris Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ty kto jesteś? PIES?????? BUUUUHAHAHAHAHA!!! Pies to ja! Dobra, nieważne, pies czy Krokodyl, bawmy się. Mój aparat nie łapie ostrości w taką pogodę, ale chciałam pokazać, jak Diara się bawi z jamnikami. Kupa nie dość że poza kojcem to POZA OGRODEM!!! To jest bardzo mądry, kochany pies. Co prawda dzisiaj rano zastałm ją NA budzie, wspinała się usiłując dosięgnąć daszku, ale to niewykonalne. No i to wina tych, co dzwonią pytając "I co, już Ci uciekła?". Quote
Caragh Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Diarciu, jak Ty się pięknie bawisz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iljova Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ale słodka :-) Neris od Ciebie to ona nie będzie chciała uciec :-) poczekaj jak się Ciebie uczepi jak rzep ;-) Quote
Abrakadabra Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Neris :) Dzięki za zdjęcia i za opiekę nad Diarą :) Quote
Abrakadabra Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Atomowka napisał(a):Abra ja bazar w sumie mogę zrobić, ale musiałabyś mi fanty wysłać na maila z opisem i cenami Agatko! naprawdę dasz radę, jeśli wyślę Ci zdjęcia :) Quote
sleepingbyday Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 hehe, tak mi przyszło do głowy, hehe, że mogłabys poszukac deklaracji na wątku chamstwa, hehe...... :-) :-) Quote
agusiazet Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Neris, czy pieniążki na Diarę wpłacać bezpośrednio do Ciebie? Jeśli tak to poproszę dane do przelewu na PW! Quote
Recommended Posts