Abrakadabra Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Mega1 poprosiła mnie o podanie nr konta, chce dokonać wpłaty na Diarę! Agusiazet, Mega1 - bardzo dziękuję! Quote
Abrakadabra Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mega1, czytałam, że już doczytałaś n/t konta? Tak, to konto Fubndacji Viva, podane jest w pierwszym poście (dopisek dla Diary jest bardzo ważny). Mru ma pod swoimi skrzydłami masę psiaków, a codziennie przybywają jej nowe. Quote
Abrakadabra Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Zrobiłam jej dzisiaj sporo nowych ogłoszeń, a za chwilę jadę do lecznicy, zobaczyć jak się miewa :) Quote
Abrakadabra Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Za chwilę dostanę bana. Post pod postem.. Trudno. Diara ma kiepskie wyniki, dotyczące poziomu hormonu tarczycy :( Najprawdopodobniej to niedoczynność.. Wyniki poznam pojutrze. POMOCY!!! Quote
Neris Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja u Pokera też sama do siebie gadam... Zegarynka też miała niedoczynność tarczycy, szczęśliwie leki na to są tanie. Quote
Noemi1 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Melduję się u Diary, choć ostatnio raczej nie bywam na innych wątkach poza Rudym :( Nawet Sancika zaniedbałam :( Abra ja chwilowo nie dam rady finansowo :( Ale jak tylko wyjaśni się sprawa Rudego postaram się cosik dorzucić Diarce. Quote
obraczus87 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Abrakadabra napisał(a):Za chwilę dostanę bana. Post pod postem.. Trudno. Diara ma kiepskie wyniki, dotyczące poziomu hormonu tarczycy :( Najprawdopodobniej to niedoczynność.. Wyniki poznam pojutrze. POMOCY!!! Czekamy na wyniki..... Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 pościk, żeby było wiadomo, ze czytam i jestem, ale w sumie żadna pomocą slużyc nie mogę i jakoś nie mam żadnego natchnienia w tej sprawie..... Quote
Abrakadabra Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dzięki! Neris, Noemi, Obraczus, Agusia, SBD, Lobaria :loveu::loveu::loveu: Czasami wsparcie psychiczne i słowa pociechy "droższe pieniędzy" :loveu: Neris, jak tylko usłyszałam o tarczycy, od razu przypomniała mi się Zegarynka... Jutro sprawa całkowicie się wyklaruje i będzie wiadomo na czym obydwie z Diarą stoimy. Po wczorajszym dość długim spacerze zaczęłam nabierać wątpliwości czy wiek, na który wstępnie ją oszacowano nie jest przesadzony ... Diara, jak na 8-mio latkę zachowuje się.. hmmm.. dość energicznie :) Nie mam żadnych dłuższych doświadczeń z psami dużych ras, ale jej dość wyraziste i ekspresyjne body language :evil_lol: oraz ogólnie pojęta "ciekawość świata" nasunęły mi podejrzenia, że psiak może być dużo młodszy, niż wskazuje na to stan jego uzębienia :roll: ... W najbliższym czasie obejrzy ją znajomy spec-szkoleniowiec. Nie ukrywam, ze niecierpliwie czekam na jego opinię, z nadzieją, że moje dywagacje okażą się słuszne. Młodszemu psu łatwiej znaleźć dom. Oczywiście zawsze to będą oceny dość subiektywne. (To tak jak z ludźmi - wystarczy spojrzeć na mnie: fizis steranej życiem 60-tki :evil_lol:, za to werwa i energia na poziomie sporo wyższym niż średnia w moim wieku) Gdyby okazało się, że Diara jest dużo młodsza - naprawdę się nie zmartwię, że będę musiała przeedytować sporą ilość ogłoszeń, które jej zrobiłam ... Quote
Abrakadabra Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Cały czas czekam na wyniki, określające poziom hormonów tarczycy. Diara trafiła do kojca w hoteliku pod W-wą. Dług w lecznicy jest nieuregulowany. Koszt hotelowania to 300zł miesięcznie. Niestety, nie może tam zostać z powodu swoich zapędów uciekinierskich :( Bez problemu pokonuje ogrodzenie! Siedzi w kojcu, na uwięzi... SZUKAMY DOMOWEGO DT/HOTELU Z ZADASZONYM KOJCEM!!! Quote
agusiazet Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Abrakadabra']Cały czas czekam na wyniki, określające poziom hormonów tarczycy. Diara trafiła do kojca w hoteliku pod W-wą. Dług w lecznicy jest nieuregulowany. Koszt hotelowania to 300zł miesięcznie. Niestety, nie może tam zostać z powodu swoich zapędów uciekinierskich :( Bez problemu pokonuje ogrodzenie! Siedzi w kojcu, na uwięzi... SZUKAMY DOMOWEGO DT/HOTELU Z ZADASZONYM KOJCEM!!! O, kurczę, siedzi na łańcuchu? Moja tymczaska tez bez problemów pokonuje płoty, na szczęście jeszcze mieszkamy w bloku! Quote
Neris Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Abrakadabra']Dzięki! W najbliższym czasie obejrzy ją znajomy spec-szkoleniowiec. Nie ukrywam, ze niecierpliwie czekam na jego opinię, z nadzieją, że moje dywagacje okażą się słuszne. Młodszemu psu łatwiej znaleźć dom. Oczywiście zawsze to będą oceny dość subiektywne. (To tak jak z ludźmi - wystarczy spojrzeć na mnie: fizis steranej życiem 60-tki :evil_lol:, za to werwa i energia na poziomie sporo wyższym niż średnia w moim wieku) Gdyby okazało się, że Diara jest dużo młodsza - naprawdę się nie zmartwię, że będę musiała przeedytować sporą ilość ogłoszeń, które jej zrobiłam ... Ty to durnowata jesteś że hej! KAŻDA by chciała wyglądać jak Ty. A tera mnie bij. Nie, poszczuj mnie Amorkiem. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Gdybym miała kojec..i więcej kasy, aby pomóc tym bidom.. ehh pomarzyć sobie mogę :roll: A tak mogę tylko być obecna na wątku... może najdzie mnie wena na jakiś bazarek cegiełkowy dla Diary. A może ktoś ma jakieś fanty, które mógłby przeznaczyć na bazarek dla Diary? Mogę pomóc w wystawieniu bazarku. Quote
Abrakadabra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Neris, Ty sobie nie rób jaj z mojego psa !!! Nie wiesz, że yorki skaczą ludziom do gardeł i zagryzają dzieci? Na dogo się dowiedziałam... , na takim jednym wątku.. Więc.. nie wywołuj wilka... sorry Amora z lasu :) Obraczus, dzięki nawet za obecność. Ja też przeczesałam mieszkanie, ale nie mam nic na bazarek.. może znajomi coś znajdą. Póki co: Diara jesiennie... Quote
Abrakadabra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 agusiazet napisał(a):Piękne zdjęcie i piękna suczka! Faktycznie - jest bardzo fotogeniczna .. Quote
Caragh Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Przynajmniej podrzuce, nic więcej nie mogę... I na FB pozapraszam! Quote
Iljova Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Diaruniu niech poszczęści Ci się w szukaniu domku :) Quote
Abrakadabra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Caragh napisał(a):Przynajmniej podrzuce, nic więcej nie mogę... I na FB pozapraszam! Hej Caragh! Hej Iljova! Każdy robi to, co może :loveu: Bardzo dziękuję!!! Każda pomoc się liczy! A masz Diarę na FB? Quote
Caragh Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Abrakadabra napisał(a): A masz Diarę na FB? Już tak :) Quote
Iljova Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Przyjęłam zaproszenie na wydarzenie Diary na Fb tyle że z komórki nie mogę nic więcej niestety. Finansowo niestety nie mogę pomóc. Quote
Abrakadabra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Iljova napisał(a):Przyjęłam zaproszenie na wydarzenie Diary na Fb tyle że z komórki nie mogę nic więcej niestety. Finansowo niestety nie mogę pomóc. Dzięki!!! Caragh, Iliova - wiem, że jesteście na watku ON-ek z K. Dzięki za przybyice :) Zaraz wyślę Wan PW :) Quote
Recommended Posts